Şimdi Ara

bitcomet nat router sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. oncelikle belirtmek isterim ki, arama motorum calısmadıgı icin forumda bu konuyla ilgili bişey bulamadım.

pcme bitcomet(1.15) yukledim. account gerekti, actım. fakat, alt satırda "engellendi sarı ısık: sizin portunuz engellenmiş. indirme yapıyorsanız hızınız yavaslayabilir. lutfen nat router ve guvenlik duvarı ayarlarınızı kontrol ediniz" yazıyor. işletim sistemim vista, adsl im zte w300. ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. adsl arayuzunde port acma işlemine girdim fakat degerleri bilmiyorum.

• Arkadaşım Bende Saatlerce Uğraştım Ama Bi Çözüm Bulamadım ama çözebilirsen Nat Router ve modemlerle ilgili bilgi veren bir site var ben çözemedim alt yapısı ingilizcehttp://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/AirTies/RT-205/RT-205index.htm
  • Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum Çözebildiniz mi acaba ????
  • Aynı sorun bende de war hort yapacağım o yüzden Usb modeminim var o yüzden port açmam gerekmiyordu bayadır da normal kullanıyordum. Ancak son bir kaç gündür hep sarı ışıktı bitcomet. Nat router için yukarda verilen adreste benim modemin markasını da bulamadım. Çözüm bulamadır kaç gündür. Bitcomet in içinden rasgele dinlenme portu seçi ne kadar değiştirirsem değiştireyim olmuyor yine de.
  • Arkadaşlar bende de sarı ışık yanıyor nasıl düzelteceğiz ?
  • Arkadaşlar ben hallettim .www.portacmak.com sitesinden .. Meret arkadaşımız kurmuş galiba siteyi .. Çok yardımcı oldu ve bitcoment artık sarı ışık vermiyor .. Meret arkadaşımıza teşekkür ederim
  • Utorrent kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem/Router DHCP Ayarları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Utorrent kullanın

Hocam geç oldu ama port açtım bugün format attım gene sarı ışık yandı .. Utorrentte port olayı olmadan da hızlı çekiyor mu ?
  • ben yaptım 360kb/s hızında
    ilk olarak yeni bir oturum açalım
    Bitcoment i kaldırın ve
    1.36 versiyonunu indirielim
    Önceki Bitcomentin kurulu olduğu yer D: ise C:ye yenisini kurun
    sarı ışık yine gelecek
    sınırsız veya süperonline modem ise takip edin
    kb ayarlama yerine tıklayın
    ve genel sınır koy diyin
    özel den 9999-8000 arası hız seçin ve oklayın
    bukadar ama yine sarı yanacak 360kb/s gösterecek
  • Hort olacak ama problemi aşabilen var mı?FortiGuard ile torrent engelli internette torrent kullanamaya çalışıyorum.Ama bitcomet ile de sarı ışık engeline takıldım.
  • sarı ışık bende de var engelliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.