Büyük resmi görmüşsün. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bitcoin yine çakıldı, yatırımcı perişan (2. sayfa)
-
-
Haklısın forumda genelde ekran kartı müdavimleri oyun oynama sevdalıları çıkıyor. İş yapan veya işine yatırım yapana az denk geldiğim için genele hitap ettim. Hem bir pandemi dönemi yaşıyoruz hala, dünya genelinde çip ve hammadde sıkıntısı var hem de kripto para madenciliği piyasayı silip süpürüyor. Nispeten gelişmeye çalışan bir ülke olarak bir ayağımız hep çukurda bu da işimizi daha da zorlaştırıyor. İşlerin de kesat olması işin tuzu biberi. Aşacağız bunları çare yok yaşamaya devam. Bu veya başka hükümet fark etmez doğru yönetmeyi bilen gelsin.
-
Büyük resmi görsen de bizim de bu resmin bir parçası olduğumuz sürece bu tablodan çıkış yok.
-
ETH 2.0 gelmeden zor.
-
Yahu özendirmek ne alaka? Adam dese ki evinizde fil beslemek faydalı evinde fil mi besleyeceksin? Nasıl insanlarsınız yahu haberdir bu beyin filtrenizden geçirin.
-
10 yıl sonra 1 bitcoin 1 milyon dolar olduğunda görecem sizi, 1 dolarda 150 tl civarı olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 21 Ocak 2022; 23:34:21 > -
Bukele 43k dan short girse şimdi 180btc kâr ülkesine 1391btc almış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alım zamanı! , Oha fiyatlar bedava diye sizi gaza getiren tiplere kanmamaya dikkat edin. Ben şu an kademeli alım yapıyorum, piyasa sert hareketler yaptığı için all in girmiyorum düştükçe ekliyorum veya altlara emir koyuyorum. Gaza gelip "dipten aldım ehehe" derseniz dibin de dibini görürsünüz. Yatırım tavsiyesi falan değil sadece bu piyasadaki tiplerin çoğu dolandırıcı ve shillci bunu hatırlatayım dedim. Yarın youtube a "Btc uçacak 1000000x" (!) thumbnailli videolar atmaya başlarlar yine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu btc den iyi para kırdı insanlar ha kaybedenlermi çoğunlugu zaten kaybetmeye mahkum olanlar kimide bilmeden etmeden o dedi bu dedi diye girip merkez bankasının dolar tutma kafasıyla düştükçe satıp çıktıkça alanlar :D sadece ufak araştırmalar ve sabırla 3 4 ayda 3.000 tl gibi bi parayla 22.000 tl kar aldım hala içerde 2.000 küsür dolar vardı 1700 e düşmüş :D aklı olanlar zengin olup evini arabasını değiştirdi bile herşeyi geçtim sıradan halkın kurtarıcısı kripto paralar düşünsene hükümet enflasyon yaratıp paranı çalamıyo kafasına göre basıp sağa sola dağıtamıyo senin paranla s600 lere binemiyo halkı kurtaracak zamanı gelince tabi halk azbişey kafayı çalıştırırsa
-
Bitcoin fiyatları çığ gibi aşağı yuvarlanırken nasıl kar ediyor olabilirler? Ne ile hesaplıyorsunuz fiyatlamaları abaküs ile mi?
-
Şu anda 35400 civarında. 34600 kırarsa 30 bin altı yine geliyor demektir. Ayı beklenenden önce geldi. Bekleme lüksü olan için satmadıkça zarar yok.
-
Short islem ile ??
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beter olun
Bir de böyle satmadıkça zararın yokçu tipler türedi. Adamın parasının yarısı buhar olmuş diyor ki daha da bekle tamamın buhar olsun. Tekrar çıkacağının garantisi güvencesi var mı? Kimsenin günahına girmeyin. Ayı gelmiş toplu tecavüze girişmiş hala gelinlik hayali kuruyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 22 Ocak 2022; 11:57:19 > -
3k dolarlara dönüş yapana kadar yola devam hayırlısıyla. XD
Malı satmadıkça zararda değiliz beyler keriz silkeleme rahat olun
-
Short -long öğrenin de yazın btc nin düşeceği ne zamandır belli olan birşeydi sadece kriptolarda değil hisse senetlerinde de düşerken kazanılabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hah gelmiş yine bilgiç arifler. Kripto düşünce alıp yükselince satmak gibi dünyanın en basit eylemi ile akıl taslarlar ama sorsan DH forumlarında zenginsen niye 7/24 pineklediğini anlatmak istemezler. Bu bitcoin ile normal borsaları bir tutmak zaten yapılan en büyük yanlış. Bitcoin ve türevleri bir yatırım aracı değil kumardır ve bir kumarda yatırımı öyle basit eylemlerle yaparsan yerler adamı. Kemiğini de gübre olarak kullanırlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X