Şu Doların çıkışı ile geçirdiğimiz sıkıntılı günlerde ilk kez yüzümü güldüren bir habere denk geliyorum. Özellikle ekran kartları resmen kara borsaya düştü 2 senedir . Bu çılgınlığın durulması lazım artık. |
Bitcoin kâbusa döndü, 28 bin doları gördü (2. sayfa)
-
-
Acaba şu paylaşım ile ne demek istediniz? Ben bir çok ülke dedim, Türkiye özelinde mi konuştum? Misal:
www.aa.com.trBitcoin'in tükettiği elektrik, bazı ülkelerin yıllık tüketimlerini geride bırakıyorhttps://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/bitcoinin-tukettigi-elektrik-bazi-ulkelerin-yillik-tuketimlerini-geride-birakiyor/2141138turkiyegazetesi.com.trBitcoin dünyanın enerjisini tüketiyorhttps://www.turkiyegazetesi.com.tr/ekonomi/787129.aspxBakın kripto para tüketimi dünyada 29.sırada olacakmış...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysaloguz -- 4 Aralık 2021; 13:24:40 >
-
Huobi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alış için yapılan indirimler 2 güne daha da yüksek olacak
-
Teknik olarak olması gereken yere geldi. Yılbaşından sonra yükseliş gelecektir. Önümüzdeki yıl muhtemelen yüz binli rakamlara yaklaşacak.
iddia oynar gibi bitcoin "oynayan" dayılar silkelendi. Devam.
-
Hocam şu an potansiyel gördüğünüz coinler nedir dipten toplama açısından
-
52k alti 40k inmesi normaldi zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paramı verin!
korkakları kaçırma operasyonu dik duran kazanır :)
-
Ne zaman eski formlarina doner bilgisi olan var mi
Saadet zinciri vol2
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Huobi global de anlık düştü o seviyeye.
15 dakikalık mum bile kapatmamış o fiyattan. Ne kadarlık işlem hacmi oldu o fiyatta. Sırf dikkat çekici başlık olsun işte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sand, Algo, Ada ve Lrc.
Kaldiractan uzak durun 13 bin dolar sert duşüşte verdim affetmedi ne kadar koyduysam liqid seviyesine mudahle bile edemedim.
Hersey cok anlik oldu vadeli her zaman risklidir
Not 2013 yatirimcisiyim spot piyasada sadece ona ragmen olmaz dedigimiz seyler oluyor haber akisli
Anladimki vade herkese gore degilmis
1 senelik emek buhar oldu 10ksini kurtardim
Doge coin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Aralık 2021; 16:44:49 >
Editör en fazla hangi borsada hangi paritede düşmüş bulmak için zorlamış resmen. Huobi'nin BTC/USDC paritesinde 28k'ya düşmüş bir tek. Diğer hemen heryerde ve tüm USD paritelerinde ~42k civarına iğne atıp 48k'ya zıplamış. Düşüş büyük mü evet ama öyle çok abartılacak şeyler olmuyor. Kaldıraçlılar liq edildi, spot devam.
-
ilk coinimi yani btci'i 54 civarından aldım. herkes 74k loading diyordu 44k oldu garibanın yüzü gülür mü 4mk.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X