Şimdi Ara

Bitcoin fiyatı 19 bin dolar altına indi, SEC yine ETF başvurusunu reddetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bitcoin fiyatı 19 bin dolar altına indi, SEC yine ETF başvurusunu reddetti



    Özellikle bu yıl kripto para piyasasında büyük bir çöküş yaşanıyor. LUNA ve UST gibi piyasanın kendi içerisinde yaşanan çekişmelerin yanında otoritelerin yavaş yavaş cephe almaya başlaması yatırımcıları perişan etti.



    Bitcoin fiyatı düşüşte



    Grayscale tarafından yapılan Bitcoin spot ETF başvurusunun SEC tarafından reddedilmesi haftanın önemli olayıydı. Kararı art niyetli bulan Grayscale komisyonu dava ediyor. Diğer taraftan FED başkanı Powell’ın enflasyona yönelik şahin tutumunu her hafta dile getirmesi satışlara yol açıyor.



    Ayrıca Bkz.Harmony ağından 100 milyon dolar çalındı



    Bir dönem 2 trilyon dolar üzerine çıkan kripto para piyasası bugün 800 milyar dolar civarında geziniyor. Bitcoin fiyatının 19 bin dolar altına sarkması haliyle altcoin piyasasını da kötü etkiliyor.



    Diğer taraftan düşen fiyatlar madencilerin zarara girmesine neden oluyor. Madenciler ellerinde bulunan Bitcoin varlıklarını satmaya başladı. Ayrıca boşa çıkan madencilik kartları da piyasaya boca ediliyor. Yani uzun bir süre sıkıntı devam edecek gibi görünüyor.









  • fiyatı 38000 dolara düşünce almam lazım diyip binance yükleyip almaya çalışıp becerememiştim. O günden beri takip ediyorum. Piyasada Hep beklenmeyen oluyor . 38bin iken biri 20,000'den satsaydı ama 1 yıl tekrar satamayacaksın deseydi evimi arabamı satardım. Şimdi düşününce altının ons fiyatından fazlası bile çok .

  • Letgoya girin ekran kartı dolu dolu... Tutuştular



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 30 Haziran 2022; 16:49:48 >
  • selçuk geçer videolarında 9-11 bin bandına inecek dediğinde adamı taşlamışlardı. ulan bi insan her dediğinde mi haklı çıkar. oraya doğru gidecek gibi. bu süreçte maden yada maden borsasında bulunup direk yada dolaylı olarak ekran kartı fiyatlarının artışına sebep olan ve para kaybeden her kim varsa daha beter olması dileğiyle. evi arabayı satıp basın anacım bitin perişan olun

  • emrekaradag kullanıcısına yanıt

    Selçuk Geçer çok çok şey söylüyor. Bu kadar çok şey söyleyince de birinden biri tutuyor. Uzun süredir takip etmiyorum ama eminim ki çıkacak dediği videosu da vardır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Şimdilerde çıkanların çoğu pek bir şey kaybetmeden, az zararla çıkmışlardır da, daha kalayım diye hırs yapanlar olursa, 10 bine indiğinde ciddi batanlar olacaktır.

  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Bu kinin kaynağı nedir?

  • Clusive kullanıcısına yanıt

    Hocam okumayı mı bilmiyorsunuz yoksa okuduğunuzu anlama konusunda sıkıntınız mı var? Ekran kartı fiyatlarının yukarı yönde hareket etmesine dolaylı yada direk etki etmelerinden bahsettim. Başka ne kaynağı olabilir. Pek tabi hükümetin ekonomi biliminden uzak hareketleri sebebi ile paramızın değer kaybetmesi de etkili ki bu çerçevede hükümeti desteklemeyen hatta direk olarak karşısında olan bir seçmen olarak onların da suçu olduğunu kabul ediyorum lakin doların 16 liranın üzerinde olduğu şu dönemde bile coin fiyatlarının yüksek, doların düşük olduğu dönemde ekran kartları daha pahalı ise, yurt içini geçtim yurt dışında bile mesela 700 dolardan satışa sunulan rtx 3080 1200 doların üzerine çıktıysa bunun ana sebebi madencilik işine öyle yada böyle bulaşan kişilerdir. Bu insanlar yüzünden biz oyuncular 3 kuruşluk mala 13 kuruş vermek zorunda kaldık ve sürekli zarar ettik. Şimdi ise madencilerin çok büyük çoğunluğu, kısa yoldan zengin olma hayali kuran, cebindeki 10 lirayı yönetemeyen akıl yoksunu insanların sosyal medya paylaşımlarını dikkate alıp tüm parasını bu uğurda batıran insanları gördükçe mutlu oluyorum. Onlar yüzünden biz oyuncular sıkıntı çektim. Şimdi beter olsunlar demek en doğal hakkım. Kinimin kaynağını hala anlamadıysanız beni engelleyin bu sayede yorumlarımı görmezsiniz. İyi günler dilerim





  • emrekaradag kullanıcısına yanıt

    Ekran kartı sadece oyun amaçlı kullanılan bir ekipman değil ki? Örneğin ben Blender ve AutoCad programlarında 4K render almak için kullanıyorum. Aynı zamanda RenderFarm hizmeti de veriyorum. Bu insanlarda ekran kartları ile blockchain sisteminde kazım yapıyor. Yani ekran kartının bir tane değil bir çok kullanım mantığı var. Burada suçlu alıcılar değil, el altından sırf satılıyor diye mağazalara stok yok deyip madencilere kart satan nVidia firması. Kaç kere yakalanmadı mı? Benim çevremde 2070 Super, 3090 alıp kartın ve elektriğin parasını çıkartıp çoktan kara geçenler var. Bedavadan kart sahibi oldular aslında ve üzerine para kazandılar. İnsanların zarar etmesinden veya sorun yaşamasından böyle basit sebeplerle zevk almak garibime gitti yoksa demek istediğinizi anladım. Bu kadar kinin sebebi nedir derken böyle basit sebepler için bu kadar kin nasıl oluşturabildiniz demek istemiştim. Normal borsa da da batabilirsin burada da. O yüzden çokta önemli değil artar yükselir ama size tavsiyem bu kadar önemsenmemesi gereken konular için bu kadar sinir biriktirmeyin içinizde. Sırf bu konudan bahsetmiyorum. İnsanların neyden bahsettiğini tam olarak anlamadan da bodoslama dalmayın konuya, cümleye girişinizdeki üslubunuz hiç doğru değil. Genç yaşınıza veriyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clusive -- 30 Haziran 2022; 23:0:21 >




  • Parasını veren istediği kadar ekran kartı alır. Riski kendine aittir. Elinde patlar veya ihya olur. Bundan kime ne? İnsan beddua ederken biraz düşünür. Ya haksız yere ediyorsam, ya kendime dönerse diye... Kin ve nefret dilinin kimseye faydası yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.