Şimdi Ara

Bitcoin (BTC) aylar sonra yeniden 50 bin doları aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bitcoin (BTC) aylar sonra yeniden 50 bin doları aştı



    Bitcoin (BTC), Mayıs ayında başlayan düşüş trendiyle birlikte 27.000 dolar seviyesine gerilemişti. Fakat lider kripto para birkaç haftadır yükselmeye devam ediyor ve yeniden kilit 50.000 dolar seviyesini aştı. 



    Mayıs ayında Tesla’nın çevresel etkileri sebebiyle Bitcoin (BTC) ile ödemeleri askıya aldıklarını açıklaması ve Çin’in Bitcoin madencilerine olan baskısı arttırması ile BTC %50’den fazla değer kaybetmiş, 27.000 dolar seviyesine gerilemişti. 



    Nisan ile Haziran ayları arasındaki düşüş trendinin yüzde 61,8'lik Fibonacci düzeltmesi 50.000-51.000 ABD Doları tutarındaki yuvarlak rakamlarla birlikte büyük bir engel olarak görünüyordu. Fakat Bitcoin bu tahminlerin aksine bugün 50.000 dolar sınırını aştı. 



    Ayrıca Bkz.ABD’de bir belediye başkanı herkese 1.000 dolarlık Bitcoin vermek istiyor



    Bitcoin, Nisan ayı ortasında 65.000 dolar civarındaki ATH (en yüksek seviye) seviyesinden düştükten sonra, haftalarca ortalama 30.000-40.000 dolar aralığında işlem gördükten sonra toparlandı. 



    Chainalysis'e göre, küresel kripto kabulü son 12 ayda yüzde 881 artmış durumda. CoinGecko verilerine göre, kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri Pazar günü son 24 saatte yüzde 1,1 artışla 2,17 trilyon ABD doları oldu.



    Bitcoin fiyatı ne kadar?



    CoinGecko verilerine göre, Cardano ve Binance sırasıyla %29 ve %20’lik yükseliş yaşarken aynı süreçte Solana yüzde 73 arttı. Bitcoin (BTC) haberimizin yazımı itibarıyla CoinGecko verilerine göre 50.221 dolardan işlem görüyordu.









  • Alırız düşer, satarız pişman oluruz. Şuraya bak şans yok abiiii şans 😂😂😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DH neden insanları bu yönde yönlendirme yapıyor !?

    bu haber değil ! bu bir yönlendirme !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 23 Ağustos 2021; 20:27:53 >
  • burakkerden kullanıcısına yanıt
    Valla 12 bin lira 4 bine kadar düştü yine satmadım. İnşallah yine yükselir iki üç seneye bozarım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Ben sabredemiyorum hocam, yoksa bende beklerim de kar ya da özellikle zarar bana göre değil 😂 İstediğiniz sonucu alırsınız umarım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende elimde 100 dolari al sat ile 280 dolara getirdim ve gecen hafta ciktim. binance verileri devletle paylastigi icin 600 euro karin ustunde hemen vergi cakiyormus. bende o yuzden vazgectim ve gecen hafta bu kadar kar yeter diyip ciktim alt coinlerle al sat yapmak ayrica yoruyor.

  • Av çekiyor av. Bitti sanal para hala anlayan yok. 500den 280e düşen birseyden bir cacık olmaz ancak ocak batırır. Özellikle doge cok can yaktı mahvetti milleti. Hepsinin sonu öyle olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: road warrior

    Av çekiyor av. Bitti sanal para hala anlayan yok. 500den 280e düşen birseyden bir cacık olmaz ancak ocak batırır. Özellikle doge cok can yaktı mahvetti milleti. Hepsinin sonu öyle olacak

    bana gore de balinalarin yemlemesi gibi duruyor. Fena tokatlayacaklar. cunku agustos ayi icin boyle bir patlama daha haziran sonunda dillendirilmisti. buyuk vurgun yapacaklar 2 3 ay icinde.

  • road warrior kullanıcısına yanıt
    Şaka mı yapıyorsun. Hisse senetleri bile 10 kat 20 kat düşüyor ayı piyasasında.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dh'nin böyle haber yapması iyi değil bitcoin için. Bırak millet arsa tarla altın almaya devam etsin. Ayı gözünü açmasın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çıksın tmm da alt coinlere faydası çok yok gibi. çıksında ev alalım :) fakirliğin g... s....

  • Millet iyi para kazandı bundan. YTD.

  • Düşüşte herkes kaçarken ben deli gibi Avax aldım. 10,6'dan aldım 50 dolardan sattım. %300'den fazla spot kârım var. Futuresda ise kârım % 1600 oldu.


    Bilmem şu şirket Btc ile ödeme kabul etti, zıldırıvızık devlet kurumu kripto şöyle cacıktır böyle cacıktır haberlerine hiç bakmadım. Kısaca kriptonun manipülasyona yönelik magazin haberleriyle aklımı karıştırmadım, sadece teknik analizi yaptım karar verdim aldım ve beklemeye geçtim. 8 aydır kazandırmayan coin 8 ay sonra bana araba parasını çıkarttı.


    Bir sonra ki düşüşte hedefim ev almak. Daha sonra ki düşüşte hedefim yaşlanınca rahat edebileceğim bir hayatı hazırlamak.


    Habere, twite ve gece yatıp sabah zengin olmak isteyenlerin ise gözü yaşlı.

  • Morutan kullanıcısına yanıt
    Bilen kazanamaz, kripto parada önemli olan yarın ne olacağının bilinememesi üzerine. Yarın Alon'un ne diyeceğini nereden bileceksin?

  • 65 bin dolardan 30 bin dolara düşerken parasının yarısından fazlasını kaybeden insanların kaybını kimse görmez. Şimdi 50 bin olunca sadece alttan alıp veya satmayarak tüm parasını kaybetmeyi göze alanlar konuşulur alkışlanır. Yarın düşüp 20 bin olmayacağına inandırıldı insanlar. Bu da demektir ki şu an en büyük yatırımı alabilirler ve en büyük vurgunu yapabilirler. Tüm kripto para dünyasının gözü 70 bin olacağı garantisinin üzerinde. Beklenti her zaman önceden satın alınacağı için balinalar hamsileri toplamaya başladı bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 24 Ağustos 2021; 12:31:22 >
  • Cok saglam kotu haberler gelmedikce btc 20k civarina dusmez.Bu piyasayi 2013den beri takipteyim.Balinalar her zaman kazanir sardalya surusu hep yem olurlar.
    YTD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 24 Ağustos 2021; 18:50:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTC'nin 29bin dolarlara düşmesinin nedeni; Çin'in kripto para piyasasından çekilmesi + Elon Musk etkisi...

    BTC'nin 50bin dolar ve üstüne fırlamasının ve daha da fırlayacağının nedeni; Çin'den boşalan açığın bu sefer Avrupa ve ABD yatırımcıları ile sağlam bir şekilde doldurulması.


    Bitcoin geleceğin kripto paralarından bir tanesidir. Güvenen pişman olmaz bence.


    ( yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir )

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.