Şimdi Ara

Bitaksi üzerinden gelen ehliyetsiz sürücü ve ağır kaza

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 29.03.2022 gece yarısına yakın bitaksi üzerinden taksi çağrısı yaptım. Güzel puanlı biri çağrıyı kabul etti ve ben de memnun olup taksiyi beklemeye başladım. Taksi geldi arka kapıyı açıp oturdum. Sakallı biri arabayı kullanıyordu (büyük gösteriyordu, ehliyetsiz olduğundan şüphelenmedim). Sonra gözlerimi hastanede açtım. Başka hiçbir şey hatırlamıyorum. Ciddi bir kaza geçirmişiz. Gelen şoför 17 yaşında ehliyetsiz bir gençmiş ve polis kayıtlarında mevcut. Şuan sol gözüm tamamen görmüyor ve onun dışında birçok kalıcı hasar var vücudumda. 3 adet beyin ameliyatı oldum. Bitaksi aradı ve o gün "Muhammet" adında bir taksiyi iptal etmişsiniz o olmasın dedi, o gün net hatırlıyorum başka taksi çağırmadım, ben hep evdeydim zaten, akşam üstü dışarı çıktım ve dönüşte taksi çağırdım. En azından ben yanlış hatırlıyorsam bu iptal ettiğim çağrının detaylarını versinler. Veremezler (çünkü yalan). Onun dışında bir ihtiyacın var mı diye bile sormadılar.


    Düzenleme 17.04.2022 : Bitaksi aradı ve konuyla ilgileneceğini söyledi. Umarım aramızda halledebileceğiz.


    Düzenleme 17.06.2022 : Polis raporunu istemişlerdi fakat mail ile yolladıktan sonra geri bile dönmediler bir daha.


    Düzenleme 02.03.2023 : Birkaç ay önce aradılar. Kendilerini dava edince akıllarına gelmiş, bana üzülmüşler cüzi miktarda bir para teklif ettiler. İstemiyorum dedikçe ısrar ettiler. Dava etmeyin diyorlar. Bir de hukuki sorumluluk kabul etmiyoruz ama size vicdani olarak ödeme yapmak istiyoruz diyorlar. Sanırım bana sadaka vermeye karar vermişler. Bir gözüm karşılığında. Bu kadar rezil karaktere sahip insanlar tanımadım ömrüm boyunca. Hukuki sorumluluğunuz yoksa hiç para ödemezsiniz diyorum hala ısrar ediyorlar. Anlaşalım diye.


    Aklınızda bulunsun bu firma ile bir sıkıntı yaşarsanız vicdan merhamet vesaire beklemeyin. Paraya tapacak seviyeye ulaşmışlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yangın Mavisi -- 2 Mart 2023; 15:12:30 >







  • Arkadaşlar bu tarz firmalarda vicdan denilen şey kalmamış. Ciddi para kazanıyorlar ama mail isteyip, gerekli maili göndermeme rağmen geri dönüş dahi yapmıyorlar. Ağır kaza geçirmiş ve tek göz görmese defalarca ameliyat dahi olsanız ilgilenmezler. Artık dava yoluyla görüşeceğiz.

  • Çok geçmiş olsun.Konu üstte kalmalı.

  • Çok geçmiş olsun hakkınızı arayın bu firmalar dikkat etmedikçe kontrol etmedikçe bu şekilde haksız kazanç sağlamaları doğru değil. Şikayetçi olun şöför hakkında direkt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.