Şimdi Ara

Bitaddress.org hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, aklıma takılan bir konuyu paylaşmak istiyorum. Malum paper wallet oluşturma konusunda Bitaddress.Org oldukça meşhur. Ancak anlayamadığım şey şu; normal insan evladı gibi random aktivite sonrası paper wallet oluşturma ekranına geldiğimde BIP38 işaretleyip 'passphrase' yani cüzdan şifresi girme noktasında o şifreyi verify etmek yani doğrulamak için İKİNCİ KEZ girme kutusu gelmiyor. Yani kazara şifrenin bir hanesini klavyeden yanlış girsem cüzdan gidecek. Sizce bu önemli bir zafiyet değil mi?

    Bir de BIP38 mutlaka tavsiye eder misiniz?

    Herkese saygılar. İyi haftalar.

    Bitaddress.org hakkında soru



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Ekim 2017; 13:33:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu sistem öncelikle açık kaynak kodlu basit bir sistem olduğu için yazılım kodunun içerisine şifre doğruluğunu tespit eden bir kod eklenmemiş. Zaten kullanıcı şifreyi görsün diye yazdığın şifreyi gösteriyor hocam. Buna ek olarak zaten siteyi kaydedip offline olarak cüzdan oluşturmayı sakın unutma.



    Kağıt cüzdanın şifresini sadece sen bileceğin için çalınma ihtimali ortadan neredeyse kalkıyor. Aksi takdirde çalınma riski yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halilowich kullanıcısına yanıt
    Yanıtın için teşekkür ederim hocam. Normalde bir yerde hesap açarken veya profil oluştururken felaket olmasın die belirlenen şifre bildiğin gibi hep 2 kez sorulur. Yani doğrulatılır. Bende Bitaddress sitesinde bu çift passphrase doğrulamasını görmeyince binlerce lirayı bünyesinde tutan cüzdanın güme gitmemesi için önemli bir detay olduğunu düşündüm. Dediğin gibi iyice bakıp öyle generate etmek lazım o halde. Bir de BIP38 mutlaka şart diyorsun değil mi?



    Tekrar sağolasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.