Şimdi Ara

Hosting Seçimi, Lüften Yardım!.. ( niobeweb mi, websahibi mi ? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Niobeweb'den geçmişte hosting kiralamıştım ve memnun sayılırdım, ancak diğer hosting şirketlerinden hiç kiralamadığım için karşılaştırma şansım olmadı. Şimdi yeni bir web sitesi için hostinge ihtiyacım var, Sitede forum bulunacak olması ve bol bol dosya uploadı yapılacak olması nedeniyle web alanının biraz genişçe olmasına, bir de MySQL desteğine ihtiyaç var. Bu açıdan ve fiyat açısından karşılaştırdığımda websahibi.com açık ara öne çıkıyor. Ancak hizmet kalitesi açısından hiç bilmiyorum, bilen arkadaşlar fikirlerini ve deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Aynı fiyata çok daha az (websahibinin onda biri kadar) web alanı vermesi ve MySQL desteğini 12$ + KDV karşılığında ek hizmet olarak vermesine rağmen bildiğinden, kullandığından şaşmayıp niobeweb'den almaya değer mi yoksa websahibi'nden almak daha mı akıllıca olur? Bütçem dahilinde almayı planladığım aşağıdaki iki hosting paketini karşılaştırırsanız bana çok yardımcı olmuş olursunuz, teşekkürler.

500 MB Windows Hosting ( Niobeweb - Yıllık 59 YTL + KDV )

500MB Disk Alanı
    10gb Aylık trafik
    Limitsiz Email adresi
    .NET, ASP ve PHP Desteği
    MSAccess ve ODBC Desteği
    Türkçe Hosting Kontrol Paneli
    Türkçe Mail Kontrol Paneli
    SMTP ve POP3 Sunucusu
    Antivirüs ve Antspam Koruması
    Anlık limitsiz trafik
    Limitsiz FTP erişimi
    Intel Xeon Sunucular
    Yurtiçi yayın
    Profesyonel Destek
    AspEmail - AspUpload
    Jmail - W3upload
    AspJpeg Bileşenleri
    (MySQL desteği 1 Yıl / 12$ + KDV karşılığında veriliyor)

1+1 Bonus Ekstra 5.000 MB ( Websahibi - Yıllık 49$ + KDV )

Türkçe Kontrol Panel
    Alt Kontrol Paneller
    Sınırsız Anlık Trafik ve Hit
    5000 MB Web Alanı
    Sınırsız POP3 E-Mail Adresi
    10000 MB Aylık Trafik
    ASP/.NET/PHP/CGI/PERL
    2 Adet Hosting
    2 Adet MSSQL/MySQL (Paket fiyatına dahil)
    Web İstatistikleri
    Çağrı Destek Sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur77 -- 7 Kasım 2007; 10:13:36 >

• Yok mu yardımcı olacak bir arkadaş ?..
  • Yahu üç gün oldu yazalı, hiç mi fikri olan yok?.. Bir-iki güne kadar karar verip almam lazım hostingi...
  • iki firmada gayet iyidir bence çok sorun yaşamazsın ama ek olarakwww.hostcini.com ile irtibat kurmanı tavsiye ederim. TR nin en eski köklü firmalarından biridir. kendi dc si olan.

Firma sahibi kerem beydir hakan beyin selamı var derseniz size yardımcı olacaktır.

Bunun dışında eğer param çok dersen vt.com.tr yide öneririm çok kalitelidir ama dediğim gibi pahalıdır.

Bunların dışında son olarak;

http://www.pozitifinternet.com/
    http://www.mikrosistem.com/
    http://www.hostticaret.net/

de iyidir..

Saygılarımla,

• İlgilendiğin için çok teşekkür ederim byLiLattah..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur77

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim byLiLattah..

Ben teşekkür ederim

• Merhaba Arkadaşım;
    Bahsettiğin 2 Firmayıda Tanıyorum haklarında bilgim var.Ve ofislerinide görmüş ve kendileriyle konuşmuşluğum var.WebSahibi.Com iyi bir firmadır bu sektördeki en eski firmalardandır.Müşteri Portföyü baya geniştir.Ama açıkcası websahibi.com dan ben hosting almadım hiç.Niobeweb.nete gelince niobeweb de websahibine keza o da bu sektördeki tanınan ve tecrübeli firmalardır güvenilirdir 2side.Sahibi Cüneyt bey çok iyi bir insan.NiobeWebden hizmet almanızı bence öneririm. Hakan beyin önerdiği hostcini.com da kendini ispatlamış bir firmadır,ve ayrıca datacenterları var kendilerine ait.Sizin sormuş olduğunuz firmalarında kendilerine ait datacenterları vardır.Bana kalırsa Niobeden al.
    Saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzak durulası bir hosting NiobeWeb
    Linux sunucua PLESK panelde israr etmelerini anlamiyorum
    Hele bugün CRON hizmeti de vermediklerini ogrenince direk siteyi taşımayı düsünüyorum acilen
  • Alternatif markalarda düşünürsen
    http://www.hostexper.com

Değişik paketler mevcut ayrıca hosting paketleri 1 adet com, net, org domain hediyeli.
  • Hostexper adlı firmayi kesinlikle tavsiye etmiyorum. http://www.hostexper.com
  • Belirttiğiniz problem kısa bir sürede çözümlenmiş ve size bilgi verilmiştir.
    Hesabınızın bulunduğu sunucumuzda çalışan CSF firewall yazılımı tarafından yapmış olduğunuz bağlantıların
    atak olarak algılanması neticesinde log kayıtları incelenmiş ve tedbir amaçlı olarak hesabınız
    geçici süre ile dondurulmuştu. Bilginiz dahilinde olmayan izinsiz bir erişim olabileceği ihtimalide
    mevcut olduğundan bu kısıtlama işlemi, hesap güvenliğinizin sağlanması amacınıda içermekteydi.
    İncelemeler tamamlandığında hesabınız tekrar aktive edilerek tarafınıza bilgi verilmiştir.
    HostExper'de her zaman müşterinin bilgi edinme hakları korunur ve her zaman bir yetkiliye ulaşabilirsiniz.
    Böyle bir durum karşısında gerkeli tüm açıklamarın yapılmasına ve defalarca canlı destek, mail ve ticket
    üzerinden başvurularınızda tarafınıza bilgilendirme yapılmasına rağmen bu şekilde forum mesajları ile negatif
    görüşler belirtmeniz üzücüdür.
    Hesaplarınızı istediğiniz zaman taşıyabileceğinizi ve işinizi kolaylaştırmak için size yardımcı olabileceğimizi
    bildirir, yaşanan durum için özür dileriz.

Teşekkürler

HostExper.Com
    domain, Hosting, Reseller, VPS-VDS

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.