Şimdi Ara

BIT.tmp dosyası sorunu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    documents and settings\kullanıcı\local settings\temp in içine bit02.tmp musallat oldu. sildim bit06, bit 99 falan diye yine gelio. netten bişiler indirio kendi kafasına göre, özgür takılıo arkadaş.

denediğim yollar:
    manuel silme
    ccleanerla silme
    kaspersky ile deneme
    güvenli kipte çalıştırıp silme
    formar atma

formattan sora msni kurunca geldi yine meret, iki harddisk vardı birinin gücünü kestim, diğerine sistemi kurdum, msn dışında ihtiyacım olan tüm programları kurdum, ama msnde lazım. yine gelir diye korkuom kurmaya, kafayı yedirtcek bana

yani lafın kısası bu meret nedir ve ben bu meretten nasıl kurtulurum, yardımcı olursanız sevinirim cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• arkadaşlar mesajdan sora aklıma geldi spybot kurdum arattım bişiler buldu sorunu halletti ama bugün yine aynı sorunu verdi. msni kaldırınca gidio bit.tmp dosyası. kafayı yicem ya lütfen yardım. msni kurmam lazım ama kurunca gelio hemen virüs kafasına göre bişeyler indirio, ne indirio nereye indirio onuda göremiom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volka -- 16 Mart 2009; 17:00:58 >
  • kardes bu sorun bende de vardı. bu sorun akıllı arka plandan dolayı oluyor. sana anlatacağim sirayla yap. baslat calistir services.msc ye gir oradan akıllı arka plan aktarımına gir.çift tıkla. daha sornra başlangıc turunu elle yap. sonra üst sekmede kurtarmaya gel. oradaki 1. 2. 3. hataların hepsine eylem yürütme de ve cık. tabiki işlemide durdur . ama bu windows update yapmasını engelliyormus ama ne yapalim devamlı kota gitmektense bu daha iyi :):):):): selametle
  • kardeş cevabın için teşekkür ederim. en son bir format daha atıp msn'in son versiyonunu kurmuştum. 2-3 gündür gelmiyor bit.tmp dosyası ama yine olursa hemen senin önerini uygulayacağım. tekrar teşekkürler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.