Şimdi Ara

BİSU BKM EXPRESS HAFTA İÇİ DAMACANA SU 1TL (İSTANBUL VE ANKARA) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
7.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya islem sayisi limitine ulasildigindan bitmis de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdebiyatOgretmeni

Kampanya islem sayisi limitine ulasildigindan bitmis de olabilir.

Daha şimdi verdim sipariş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Zaten mesajda arkadaşın sorusuna 3 TL dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aropiko

Zaten mesajda arkadaşın sorusuna 3 TL dedim.

O arkadaş benim hocam işte. Damacana yok fiyatı nedir diye sormuştum ya

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Damacana yok, fiyatı nedir? dediğinizde damacana fiyatı sorulmuş şeklinde anlaşılıyor. Neyse yanlış anlama olmuş, sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: EdebiyatOgretmeni

Kampanya islem sayisi limitine ulasildigindan bitmis de olabilir.

Daha şimdi verdim sipariş

O halde durmak yok,yola devam
  • yeni sipariş veren var mı? ben dün akşam 23:00 gibi vermeye calıstım 10 tl göründü.
  • dün akşam 7 gibi olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promayz00

Kampanya bitti mi arkadaşlar?

bu kampanya bitti ama ilk kez kullanacaklar için şu var:

https://bkmexpress.com.tr/kampanya/bisu2/

yalnız eğer uzatmazlarsa yarın son
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

quote:

Kampanya bitti mi arkadaşlar?

bu kampanya bitti ama ilk kez kullanacaklar için şu var:

yalnız eğer uzatmazlarsa yarın son

Bende 11 lira çıkıyor. Birde bende nestle su damacana var, korusu alıcam bkm ile damacana var mı yok mu işaretlemem lazım.

Ben nestleyi saka ile ücretsiz bkm 1tl ödeyerek değiştirdim. Markalarda değişim ücretsiz veya ücreti şu kadar diye yazıyor markaya tıkladığınızda detaylarında

• 2 ihtimal var, ilki daha önce bisu'nun 1 liralık bkm ekspres kampanyasından faydalanmış olabilirsiniz. ikincisi de, su sipariş edeceğiniz bayi bkm ekspress ödemesini kabul etmiyor olabilir..

diğer sorunuza gelince, boş damacana var diye işaretlemeniz lazım.. damacana yoksa depozito ödersiniz.. su alacağınız bayinin farklı marka damacana olması durumunda değişimi ücretsiz yaptığından da emin olun. uygulamada o da yazar kampanyalar bölümünde..
  • Dün ilk siparişi verdim; Sırma Su.

Gayet hızlı geldi, damacana değişimi ücretsiz. 5,50 TL'ye kaliteli su. Bence çok iyi.
  • evet
  • bisu uygulamasında bkm hesabınızı eşleştirirken şifre geliyor sadece. hatta gelmiyor da olabilir, unuttum malesef :( eşleştirme yapıp da ödemeyi bkm olarak seçince 1 lira olarak gözükür. ödeme esnasında şifre gelmiyor, direkt çekiyor 1 lirayı. en azından bende böyle.. sipariş tamamlanınca da kampanyadan faydalandığınıza dair bilgi de çıkıyor ekranda..
  • nakit yazıyor ya oradan bkm yi seç sayfa ileri gidiyor geri gel. o zaman 1tl olacak

eşleştirdikten sonra sms gelimiyor hemen çekiyor. @ahbap
    bisu uygulamasında 2 nisan mı ne yazıyordu muhtemelen uzar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 2 Mart 2017; 14:52:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinnzz

Dün ilk siparişi verdim; Sırma Su.

Gayet hızlı geldi, damacana değişimi ücretsiz. 5,50 TL'ye kaliteli su. Bence çok iyi.

Bisu'da bulunmayan markanın damacana değişimini de ücretsiz yapıyolar mı acaba?
  • yapıyorlar, ben 2 gün önce javsu damacanası verdim saka su almak için.. bisu'da yoktu javsu. en azından bizim bölgede yoktu..
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Hayat su yapmadı bende sırma su vardı hayat su 3tl aldı değişim için yani toplamda 4tlye geldi ama 2. seferde sıkıntı olmadı 1tlye aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

quote:

Orijinalden alıntı: yasinnzz

Dün ilk siparişi verdim; Sırma Su.

Bisu'da bulunmayan markanın damacana değişimini de ücretsiz yapıyolar mı acaba?

Evet alıyorlar marka fark etmeksizin.
  • Kampanyayı uzatmışlar...

03.02.2017 - 15.04.2017

Kampanya Koşulları:

Kampanya, 03.02.2017 -15.04.2017 tarihleri arasında BiSU’nun mobil uygulamalarından yapılan alışverişlerde geçerlidir.

Kampanya, BiSU’da ilk defa BKM Express ile ödeme yapacak kullanıcılar için geçerlidir.

BKM Express ile 3 Mart 2017 tarihine kadar yapılan ilk iki 19 Litre damacana veya 15 litre cam damacana su siparişi 1’er TL olacaktır.

Kullanıcının elinde boş damacana bulunmaması durumunda depozito, farklı marka damacana geçişlerinde değişim ücreti talep edilebilir.

Damacana su dışındaki ürünlerin satın alımlarında kampanya geçerli değildir.

BKM Express ile satın alınabilecek damacana su markaları bölgelere göre değişiklik gösterir. Bu konuda tüm sorumluluk BiSU’ya aittir.

Kampanyadan yararlanmak için BiSU mobil uygulması yüklendikten sonra ödeme adımında BKM Express seçilerek kart eşleştirmesi yapılmalıdır.

Damacana su fiyatları marka bazında değişiklik gösterebilir. Kampanya kapsamında indirim yapılacak her bir damacana su için en fazla 12 TL indirim yapılır. Bir kullanıcı en fazla 24 TL indirimden yararlanabilir.

Kampanyadan ilk 10.500 işlem yararlanabilir; belirlenen işlem adedine ulaşıldığında kampanya otomatik durdurulur.

Aynı kişi ve/veya adres kampanyadan günde sadece 1 kez olmak üzere toplamda 2 kez faydalanabilir.

Bu kampanya, BKM Express üyesi bankaların kampanyalarıyla birleştirilebilir.

BKM ve BiSU, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.