Şimdi Ara

Bişkek'ten Haftalık Uydu Alıcı (Receiver) Fiyatları. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

usta yakında gelmeye niyetin varsa dbox 500s den bende almam mumkun mu acaba?

Selam,

İsterseniz Türkiye'de İNPA Elkt.ten INPAX 5100 alabilirsiniz, 70 dolar'a satıyorlarmış...

Kolay gelsin.

aradım sordum elimizde yok dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

usta yakında gelmeye niyetin varsa dbox 500s den bende almam mumkun mu acaba?

Selam,

İsterseniz Türkiye'de İNPA Elkt.ten INPAX 5100 alabilirsiniz, 70 dolar'a satıyorlarmış...

Kolay gelsin.

aradım sordum elimizde yok dediler.

Usta adamların elinde mal yoksa ne yapabilirim.

Ne zaman geleceğini sorsaydınız !?
  • www.hepsisat.com a bu hafta mal glecekmiş takipte olun
  • serkan gelirsen güzel olur he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll

serkan gelirsen güzel olur he

Usta kasım ortasında gelirken yanıma en fazla 2 - 3 cihaz alabilirim. O da eşe dosta olur herhalde...
  • Elime geldiğinde buradan haber vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Elime geldiğinde buradan haber vericem

Sayın @W7K2D,

Sanırım satıcısınız !

Eğer satıcı iseniz, bu başlığı satış amaçlı fiyat mesajları ile kullanmamanızı rica ederim.

Zira bu başlığı açmaktaki amacım, yaşadığım ülkedeki fiyatları buradan duyurarak, üyelerin alacağı malın fiyatını kıyaslayabilmesine yardımcı olmaktı... Başlığı aynı amaç doğrultusunda güncel tutmaya çalışıyorum.

Diğer taraftan burada satıcı biri ile yakınlık kurarak; test amaçlı DM 800 HD cihaz alıp, hangi image'ların yüklenebildiği konusunda tecrübemi de aktarmış oldum.

Eğer satıcı değilseniz, sizde yaşadığınız yeri açıklayabilir ve bulunduğunuz yerdeki güncel fiyatları buradan verebilirsiniz.

Saygılarımla.

• Sayın @serkanguzel_

Dreambox ürünlerini sattığım doğrudur.Amacım konunu gidişatını bozmak değil bilgilendirmektir.Üyelerin alıcakları malların fiyatlarını kıyaslaması amacıyla şuana kadar gördüğüm ilk ve tek konudur.

Yapmış oldugunuz testlerin sonuclarını bızlerle paylastıgınız için ayrıca teşekkür ederim. Yurtdısında Uydu | Teyp ve navigasyon ürünleri sattıgımız bir dükkanım var.Güncel fiyatları burada paylasmakdan ve yardımcı olmakdan son derece mutluluk duyarım.

Saygılarımla Soner !
  • up
  • Merhaba bulunduğunuz yerde dreambox 8000 test etme imkanınız oldumu acaba ve fiyat konusunda bilginiz varmı? ve nasıl satın alabiliriz
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrenalin41

Merhaba bulunduğunuz yerde dreambox 8000 test etme imkanınız oldumu acaba ve fiyat konusunda bilginiz varmı? ve nasıl satın alabiliriz
    teşekkürler

Selam,

Dreambox 8000 HD modeli henüz buralarda yok!

Ayrıca Çin'lilerin klonlayıp, klonlamadığı da bilinmmemektedir. Zira kullanıcıların satın aldığına dair bir emare yoktur.

Diğer taraftan 800 HD modeli de 600 modelinin bios bilgileri ile işletilmektedir. Bu tip işletim ile 800 HD cihaz scondstage (boot=açılış işlemi) sorunu yaşamaktadır. Yani 800 HD modeli cihaz donanım olarak klonlanmış olsa bile, boot bilgileri klonalanmadığı için cihaza güncel yazılımları yüklemek mümkün değildir. Cihaz yarım yamalak hizmet etmektedir dersek doğru bir tabir olur. Şimdilik !...

Kısaca 800 HD cihaz bu şekilde işletilebilirken, 8000 HD cihazın klonlansa bile satışa verildiğini sanmıyorum. Dolayısı ile satışa verilemeyen cihazın internet'teki fiyatları spekülatif olmaktan başka bir anlamı yoktur.

Satışta olan cihazın buradaki (Bişkek) fiyatına gelince;

800 HD cihaz buraya ilk geldiği sıralarda 250 - 260 dolar'dan satılıyordu. Şimdilerde satıcıların elinde pek mal kalmamış ve 300 - 320 dolar'a kadar ücret talep edilebiliyor...

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Selam Serkan, Bende oğlumu Manas Üniversitesine yazdırdım ve 3 gün önce geldim. 18 Kasım da gelip 1 hafta kalacağım. Bişkek' e tanışmak isterim. Sormak istediğim şey aşağıdaki özellikler var mı ? Yani PWR si varmı ?

DREAMBOX DM 800 HD PWR
    300 MHz İşlemci
    - Linux açık kaynak kodları (büyük oranda GPL lisansı altında)
    - Linux Standard API desteği
    - 1 x DVB Common-Interface Slot
    - 2 x Smartcard Okuyucu yuva
    - Entegre Compact Flash yuvası
    - MPEG2 / H264 Hardware (tamamen DVB ve Hi - Defination uyumlu)
    - Tak & Kullan özellikli
    - Tunerler; DVB-S, ve Opsiyonel olarak DVB-C yada DVB-T olarak kullanılabilir.
    - 10/100 MBit Ethernet
    - 2 x 2.0 USB Port
    - 12V switch
    - V.24/RS232
    - Büyük ekran LC-Display
    - 64 MByte Flash
    - 256 MByte DDR-RAM
    - Entegre edilmiş SATA arabirimi
    - Dilediğiniz kapasitede HDD takabilirsiniz
    - TV/Radio için sınırsız kanal listeleri
    - Kanal değişim süresi 1 saniyenin altında
    - Tamamen otomatik servis tarama
    - Uydudan direk paket listeleri güncelleme
    - EPG
    - LNB - Switch kontrolü (DiSEqC desteği)
    - Yazılım arayüz desteği ile pek çok dilde OSD
    - S/PDIF (AC-3)
    - 1x Scart (RGB, FBAS or S-Video)
    - RF modulator
    - S/PDIF arayüzlü digital ses çıkış (AC-3

• 800HD alacağım klon. Çok ucuz olmasa yaklaşmazdım ama şu anda daha iyi bir seçenek yok. Herhangi stabil bir yazılım ve CCam yükleniyorsa benim için gerisi önemli degil..Mesela şu an yüklenen sorunsuz imaj nedir 800HD ye ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adrenalin41

Merhaba bulunduğunuz yerde dreambox 8000 test etme imkanınız oldumu acaba ve fiyat konusunda bilginiz varmı? ve nasıl satın alabiliriz
    teşekkürler

Selam,

Dreambox 8000 HD modeli henüz buralarda yok!

Ayrıca Çin'lilerin klonlayıp, klonlamadığı da bilinmmemektedir. Zira kullanıcıların satın aldığına dair bir emare yoktur.

Diğer taraftan 800 HD modeli de 600 modelinin bios bilgileri ile işletilmektedir. Bu tip işletim ile 800 HD cihaz scondstage (boot=açılış işlemi) sorunu yaşamaktadır. Yani 800 HD modeli cihaz donanım olarak klonlanmış olsa bile, boot bilgileri klonalanmadığı için cihaza güncel yazılımları yüklemek mümkün değildir. Cihaz yarım yamalak hizmet etmektedir dersek doğru bir tabir olur. Şimdilik !...

Kısaca 800 HD cihaz bu şekilde işletilebilirken, 8000 HD cihazın klonlansa bile satışa verildiğini sanmıyorum. Dolayısı ile satışa verilemeyen cihazın internet'teki fiyatları spekülatif olmaktan başka bir anlamı yoktur.

Satışta olan cihazın buradaki (Bişkek) fiyatına gelince;

800 HD cihaz buraya ilk geldiği sıralarda 250 - 260 dolar'dan satılıyordu. Şimdilerde satıcıların elinde pek mal kalmamış ve 300 - 320 dolar'a kadar ücret talep edilebiliyor...

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: konica007

Selam Serkan, Bende oğlumu Manas Üniversitesine yazdırdım ve 3 gün önce geldim. 18 Kasım da gelip 1 hafta kalacağım. Bişkek' e tanışmak isterim. Sormak istediğim şey aşağıdaki özellikler var mı ? Yani PWR si varmı ?

DREAMBOX DM 800 HD PWR
    300 MHz İşlemci
    - Linux açık kaynak kodları (büyük oranda GPL lisansı altında)
    - Linux Standard API desteği
    - 1 x DVB Common-Interface Slot
    - 2 x Smartcard Okuyucu yuva
    - Entegre Compact Flash yuvası
    - MPEG2 / H264 Hardware (tamamen DVB ve Hi - Defination uyumlu)
    - Tak & Kullan özellikli
    - Tunerler; DVB-S, ve Opsiyonel olarak DVB-C yada DVB-T olarak kullanılabilir.
    - 10/100 MBit Ethernet
    - 2 x 2.0 USB Port
    - 12V switch
    - V.24/RS232
    - Büyük ekran LC-Display
    - 64 MByte Flash
    - 256 MByte DDR-RAM
    - Entegre edilmiş SATA arabirimi
    - Dilediğiniz kapasitede HDD takabilirsiniz
    - TV/Radio için sınırsız kanal listeleri
    - Kanal değişim süresi 1 saniyenin altında
    - Tamamen otomatik servis tarama
    - Uydudan direk paket listeleri güncelleme
    - EPG
    - LNB - Switch kontrolü (DiSEqC desteği)
    - Yazılım arayüz desteği ile pek çok dilde OSD
    - S/PDIF (AC-3)
    - 1x Scart (RGB, FBAS or S-Video)
    - RF modulator
    - S/PDIF arayüzlü digital ses çıkış (AC-3

Kasım ayında Türkiye'de olmayı planlamıştım. Bişkek'te olursam, inşallah tanışırız !

Cihaza dahili yada harici harddisk takılabilir olarak satılıyor! Yani harddisk'i kendiniz almalısınız! Avrupa'daki ülkelerde harddisk takılmış olarakta satışa sunuluyor. Ancak ben burada harddisk takılmış halinde olanına rastlamadım...

Bişkek'e geldiğinizde karşılaşamazsak, DM 800'ü görebileceğiniz yer; şehrin dışında DORDOİ pazarı var! Orada sentralniy prohad üzerindeki konteynır'ları gezmeniz gerek! Bazen ürün çok oluyor! Bazen de hiç olmuyor! Zira Dordoi pazarı orta asyanın en büyük toptan iş yapılan pazarı durumunda... Yani burası diğer pazarların doldur-boşalt noktası gibi işlem görüyor diyebiliriz... Kısaca burada olacağınız tarihlerde mal bol ise, 250-260 dolar'dan bulabilirsiniz. Şu sıra 320 dolar'a fiyat çekiyorlar.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

800HD alacağım klon. Çok ucuz olmasa yaklaşmazdım ama şu anda daha iyi bir seçenek yok. Herhangi stabil bir yazılım ve CCam yükleniyorsa benim için gerisi önemli degil..Mesela şu an yüklenen sorunsuz imaj nedir 800HD ye ?

Secondstage'ı 69 ve altı olanlar ! Yani benim yükleyebildiğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 13 Eylül 2009; 9:55:25 >
  • quote:

800HD alacağım klon. Çok ucuz olmasa yaklaşmazdım ama şu anda daha iyi bir seçenek yok. Herhangi stabil bir yazılım ve CCam yükleniyorsa benim için gerisi önemli degil..Mesela şu an yüklenen sorunsuz imaj nedir 800HD ye ?

bu imaj sorununa ragmen ben de alternatifsizlikten 800 hd'de karar kildim. avrupa'dan azbox getritmeye kalksam gumruk, bandrol vs sorunlarla karsilasmam daha muhtemel olacak gibi. forumda baskalarinin da aldigi kosda'yla baglanti kurmayi dusunuyorum. isterseniz birlikte hareket edebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lykos

quote:

bu imaj sorununa ragmen ben de alternatifsizlikten 800 hd'de karar kildim. avrupa'dan azbox getritmeye kalksam gumruk, bandrol vs sorunlarla karsilasmam daha muhtemel olacak gibi. forumda baskalarinin da aldigi kosda'yla baglanti kurmayi dusunuyorum. isterseniz birlikte hareket edebiliriz.

azbox pahalı olduğu içinmi burdan almıyorsun hepsidijitalde satılıyor

• Arkadaşlar,

Bugün tekrar Dordoi pazara gittim. benim tedarikçi Çin'li ile görüştüm. Bu sefer ShenZhen'e gideceğini ve değişik Dreambox modelleri getirmek istediğini, hangi modelleri getireyim diye sordu...

Bende kendisine, 7020, 7025 ve 800HD getir dedim. Ama ağırlıklı 800 HD getirmesini söyledim. Benim yanımda ShenZhen ile telefonla görüştü. Fiyatların satılan malın donanım kalitesine göre;

800 HD için 200 - 240 dolar,

7020 160 - 180 dolar,

7025 180 - 200 dolar arasında değiştiğini öğrenmiş olduk!

10 gün sonra dönecek! 800HD'de boot 72 ve üzeri cihaz getir diye tarif ettim. Ama bence anlamadı. Zira adam mala hala Mpeg4 DVD diyor!...

Bakalım bu sefer hangi tecrübeleri yaşayacağım.

Saygılarımla.
  • bize de 72 boot'lular icin 240 fiyat vermislerdi. bu fiyata alabilirseniz sanslisiniz.
    turkiye'de soyle 500 tl filan gibi bulunsa hic cinlilerle ugrasmadan alirdim ama biraz fazla pahali burada fiyatlar.
    boot 72'li klonlarla tecrubelerinizi merakla bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.