Şimdi Ara

Bısıkletten Anlayan yardımcı olabılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar ben bısıkletlerden fıyatlarından felan pek anlamam bızım burda bı bısıkletcı var ona felan sordum bısıklet almayı dusunuyorum adam bana amatsorsuz 18 vıtes bısıkletı + eskı bısıkletımı ona satıcam tamır gerektıren bısıklet 50 lıraya verıcek sızce nasıl sıfırını alsam amatsorlu 21 vıtes felan bana ne kadara gelır ankarada yasıyorum ulustan felan bılgınız varsa ne kadara alabılırım yardımcı olursanız sevınırım konunun yerını bulamadım umarım bı sakıncası olmaz

• dostum bisikletin değeri kaç vites ve amortisörlü olduğuyla ölçülmez ki amortisörsüz ve 20 vites 10bin TL üzeri bir çok bisiklet var.

Sen süreceğin yerleri ve bütçeni söyle ben bir öneride bulunayım
  • Arazide kullanmayacaksan o bisiklet işine yarayabilir.Fren mekanik disk fren olmamalı.Normal V tipi fren olmalı.

Gövdesi aliminyum olmalı.

Ayrıca vites o kadar önemli değil 18 21 24 farketmez.

Ne kadar hafif ve sağlam olursa o kadar iyi olur.

Fiyat konusunda pek bilgim yok yerli markalar türüne göre 400 500 ve daha fazlasına satılıyor.

Benim tercihim yabancı markalar speacialized,cannondale,merida gibi.

Yerli markalarda kron ve sedona var bakmak istersen.
  • dostlarım bısıkletın markası pek ıyı bılındık bır marka deıl

@lazeran kardesım benım daglık arazılık bır alanım yok nasıl desem ankarada yasıyorum sen hesapla hanı yolda gezmelık bıyerlere gıtmelık felan yanı Butcemde nasıl desem ne kadar ucuz o kadar ıyı benım ıcın 100 lıra maksımum butcem

@darkforces kardesım arazıde kullanmayacagım dedıgın gıbı ama bu dedıgın fren sıstemı hakkında bılgım yok acıkcası dedıgım gıbı bısıklet tamırı yapan bır dukkandan alacagım bu dedıgın sıstem modern bır sıstemse oldugunu sanmıyorum
  • Hafif ve dayanıklı olsun yeterli

Bulunduğu yerin rampaları az yada çok olursa olsun demir yığını bisiklet yoruyor.

Amortisörsüz olsa bile ağırlığına bakmanda yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

Hafif ve dayanıklı olsun yeterli

Bulunduğu yerin rampaları az yada çok olursa olsun demir yığını bisiklet yoruyor.

Amortisörsüz olsa bile ağırlığına bakmanda yarar var.

hocam anladıgım kadarıyla agır olmamalı bırde bısı sorucam arkadaslar dedıkı yokus asagı ınerken frenlerı patlayabılır o bısıkletın dedıler hanı bunu nasıl anlayabılırım ?
  • V FRENLER

V fren yani papuçlu olan frende papuçlardaki aşınmaya bakılır.

İç ve dış halatlar değiştiril sorun olmaz.( Motorlardaki debrijay halatlarını kullanmakta yarar var)

Jant ayarlarıda iyi olması lazım yalpa boşluklara dikkat etmek gerek.

Az bir bakımla yapılabilir

Arkadaşların patlar derken neyi kasdettilerse onuda söyleselerdi bari.

DİSK FRENLER FARKLIDIR

Disk fren ise ondan kesinlikle uzak durulmalı özellikle mekanik disk fren ise.

Hidrolik disk frenli bisikletler pahalıdır ve bakımı masraflıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WIPE ISLEMINDEN ANLAYAN YOKMU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDark06

dostlarım bısıkletın markası pek ıyı bılındık bır marka deıl

@lazeran kardesım benım daglık arazılık bır alanım yok nasıl desem ankarada yasıyorum sen hesapla hanı yolda gezmelık bıyerlere gıtmelık felan yanı Butcemde nasıl desem ne kadar ucuz o kadar ıyı benım ıcın 100 lıra maksımum butcem

@darkforces kardesım arazıde kullanmayacagım dedıgın gıbı ama bu dedıgın fren sıstemı hakkında bılgım yok acıkcası dedıgım gıbı bısıklet tamırı yapan bır dukkandan alacagım bu dedıgın sıstem modern bır sıstemse oldugunu sanmıyorum

Hocam 100tlye adama akıllı bir bisiklet önermem imkansız
    Satılan en ucuz düzgün bisikletlerden biri
    http://www.salcano.com/bisiklet.php?cesit=4 bu sayfadaki CITY FUN 70 modeli buda 550TL falan

• kardeş bisikletin yürür aksamında sorun yok ise uzun engebeli yollarda dağtaş sürmeyeceksen,çok uzun mesafe ve yokuşlar tırmanmayacaksan 100 tl lik bisiklet işini görür. Muhtemelen eski model ve çelik kadro olduğu için 600 tl lere satılan bisikletler kadar hafif ve ergonomik olmayacaktır..Dış lastiklerin durumunu kontrol et kabak gibilerse zaten kafadan 60-70 tl iyi bir dış lastik,iç lastikler fren pabuçları değişimi sana toplamda 100 tl ye yakında masraf çıkarabilir bunuda göz önünde bulundur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

Arazide kullanmayacaksan o bisiklet işine yarayabilir.Fren mekanik disk fren olmamalı.Normal V tipi fren olmalı.

Gövdesi aliminyum olmalı.

Ayrıca vites o kadar önemli değil 18 21 24 farketmez.

Ne kadar hafif ve sağlam olursa o kadar iyi olur.

Fiyat konusunda pek bilgim yok yerli markalar türüne göre 400 500 ve daha fazlasına satılıyor.

Benim tercihim yabancı markalar speacialized,cannondale,merida gibi.

Yerli markalarda kron ve sedona var bakmak istersen.

Adamın bütçesi belli. Sen buna specıalızed ve cannondale mi onerıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi du riechst so gut -- 19 Mayıs 2014; 9:41:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDark06

Arkadaslar merhabalar ben bısıkletlerden fıyatlarından felan pek anlamam bızım burda bı bısıkletcı var ona felan sordum bısıklet almayı dusunuyorum adam bana amatsorsuz 18 vıtes bısıkletı + eskı bısıkletımı ona satıcam tamır gerektıren bısıklet 50 lıraya verıcek sızce nasıl sıfırını alsam amatsorlu 21 vıtes felan bana ne kadara gelır ankarada yasıyorum ulustan felan bılgınız varsa ne kadara alabılırım yardımcı olursanız sevınırım konunun yerını bulamadım umarım bı sakıncası olmaz

100tl ye bisiklet alcaksan hiç alma. Az daha para koy 2. El al

• Markayi yaz ona gore
    15gun.gif.jpg

• Bisiklete göre değişir ama arkadaşımla yegenine 2. El aldık cocuk sürerken ön teker fırlamış.
    Benim tavsiyem butcene göre sıfır al belki garantide verirler saglam saglam kullan.

• Ben beğendi-ğim markaları yazdım sadece illaki bunu al diye birşey yazmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.