Şimdi Ara

Bisikletleri nasıl kitliyosunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bisiklet almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bisikleti nasıl kitliyosunuz. 5 dk bi işim olsa normal zincirle 5 dk kitleyip gidemem

• Apartmanda büyük motor kilidi ile su borusuna kadro ve maşadan kilitliyorum.

Bir tane de emanet kilit duruyor üzerinde 5-10 dk lık bir işim olursa onla da bir yerlere kadrodan kilitliyorum.
  • 5 dk lık işte kimse bisikletini çalmaz merak etme.
  • Antreman sırasında veya gezerken kııtlenecek durumda olmuyorum ama dondukten sonra eve cıkartıyorum.guven olmaz :D
  • Bisikleti yanimda arkadasim yoksa birakip gitmem. Evdede balkona cikartiyorum en ust kat (asansorle)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisikletimi asla yalnız bırakmam. Kilitleri kırmak çocuk oyuncağı. Kilitlesem bile üstündeki aksesuarlar güvende olmaz. Kilidi açmayı deneyip de başaramayan bisiklete de zarar verebilir. Evde de garajda duruyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 18 Temmuz 2012; 7:35:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbiryere bırakmayın dün ön farımı çaldılar siz siz olun asla bisikleti kapalıda olsa görünmeyecek biryere çıkartın orada dursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 45 kilo halimle yüklenip, merdivenle 4. kata kadar çıkartıyorum her seferinde. İstanbul gibi bir yerde bırakamam asla. Sahilde dinlenirken bile oturduğum banka kilitliyorum emaneten gözümün önünde olmasına rağmen. Sırf bisiklet değil çünkü, o kadar aksesuar var üzerinde.
  • Evdeyken zemin kattayız bodruma koyuyorum. Zaten giren çıkan hiç olmuyor. Dışarıda da 5 dakikalık işim varsa ya direk falan varsa ona bağlıyorum ya da ön tekerleği kadroya bağlıyorum. Tabi ikinci seçenekte bisikleti biraz gizliyorum. Okulda da bisiklet parkına koyuyorum.
  • Şöyle kitlemeyi düşünüyorum var mı u kilidi kullanan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0fx -- 18 Temmuz 2012; 23:12:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

45 kilo halimle yüklenip, merdivenle 4. kata kadar çıkartıyorum her seferinde. İstanbul gibi bir yerde bırakamam asla. Sahilde dinlenirken bile oturduğum banka kilitliyorum emaneten gözümün önünde olmasına rağmen. Sırf bisiklet değil çünkü, o kadar aksesuar var üzerinde.

27 yaş 45 kilo? Boyunu merak ettim fazla zayıfsın.U kilit videosu koyan arkadaş onu tükenmez kalemle 30 saniyede açıyorlar.

Ben yanımda herzaman bir çanta taşıyorum içine aksesuarları koymak için.Bir uzun bir kısa kilitle önce uzunu kadrodan çapraz geçirip iki tekeride kadroyla beraber birbirine kilitleyip sonra kısa kilitle bisikleti biryere sabitliyorum çoğu zamanda seleyi çıkartıp çantama koyuyorum.Tabi bunlar yeterli değil hertürlü çalınır bisiklet bu sadece kısa bir süreliğine idare etmesi için.

• eger şifreli kilitlerden alırsan daha rahat edersin şifresini sadece bi sayı degistirirsin cok pratik
  • benim evin önünde sürekli kiiltsiz duruyor köy yeri nede olsa kimse calmıyo :)
  • Alışveriş merkezlerindeki bisiklet parkları kapalı otoparktaysa biraz daha güvenli oluyor. Hem kamera var, hem de bazılarında güvenlik dolaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

45 kilo halimle yüklenip, merdivenle 4. kata kadar çıkartıyorum her seferinde. İstanbul gibi bir yerde bırakamam asla. Sahilde dinlenirken bile oturduğum banka kilitliyorum emaneten gözümün önünde olmasına rağmen. Sırf bisiklet değil çünkü, o kadar aksesuar var üzerinde.

Bayanmısınız ? 45 kilo çok az çünkü erkeğe göre
  • Ben Zemin Katta oturduğum için apartmanın arkasına koyuyorum kazan dairesinede koyuyorum aklıma eserse ama genelde haftanın 6 günü dışarda duruyo zaten 40 dakikada bi güvenlik devriye atıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

27 yaş 45 kilo? Boyunu merak ettim fazla zayıfsın.U kilit videosu koyan arkadaş onu tükenmez kalemle 30 saniyede açıyorlar.

Ben yanımda herzaman bir çanta taşıyorum içine aksesuarları koymak için.Bir uzun bir kısa kilitle önce uzunu kadrodan çapraz geçirip iki tekeride kadroyla beraber birbirine kilitleyip sonra kısa kilitle bisikleti biryere sabitliyorum çoğu zamanda seleyi çıkartıp çantama koyuyorum.Tabi bunlar yeterli değil hertürlü çalınır bisiklet bu sadece kısa bir süreliğine idare etmesi için.

quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1
    Bayanmısınız ? 45 kilo çok az çünkü erkeğe göre

1.67 boyum. 45 kilo gayet normal kadın anatomisine göre

• 167 cm için 50-55 kg ideal ağırlıktır.
  • İnsanın kendisini sağlıklı hissettiği kilo idealdir diye düşünüyorum. Ben bu halimle hiç teklemeden ve hiç duraksamadan dönen merdivende Salcano NG650'mi indirip, çıkarabiliyorum. Standart hayatımda da kendimi sağlıklı hissediyorum.
  • ben yinede her ihtimale karşılık dışarıda bırakmazdım ne olur ne olmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.