Şimdi Ara

BİSİKLETLE OTOBÜSE BİNİLİYOR MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımla Bostancı'ya gidiyoruz ve 22 den sonra dönüyoruz hep.Benim bisikletim normal büyük onunki ise katlanabilir küçük bisiklet.Ne zaman binmeye çalışsak zorluk çıkartıyor şoförler.Diyoruz 22'den sonra serbest filan yok öyle bişey filan diyorlar.En son dün yine şoför itiraz ettik yok öyle bişey dedi filan.22'den sonra serbest dedik.Evet ama o sadece iett otobüslerinde bu özel halk otobüsü filan dedi.Şimdi böyle bir durum var mı? Bisikletle sadece iett otobüslerine mi binebiliyoruz anlam veremedik.

• Mesai saatleri (06:00-10:00 16:00-22:00 idi sanırım) dışında toplu taşıma aracı boş ise şoför almak zorundadır. Almadığı taktirde aracı İETT'ye iletirseniz cezai işlem uygulanır. Metrobüslerde bile mesai saatleri dışında bisiklet ile binmek serbesttir. Ülkemizde bisiklet aparatlı araç sayısı az olduğundan, şoförlerin bu konuda yardımcı olması gerekmektedir. Ancak bisiklet aparatlı araçlar hazırlanmaktadır. En kısa zaman da her yerde görmek dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://bisikletliulasim.com/toplutasima

Bu da anasayfası:www.bisikletliulasim.com
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 / AMD Ryzen 5 7600X / Asus Prime B650M-R / GSkill Ripjaws S5 2x16 GB DDR5 6000 MHz / Samsung 990 PRO 1 TB SSD / Asus Prime LC 360 ARGB / FSP Vita GM 850W Gold / Asus A21 Plus / Samsung Odyssey G5 27" 165 Hz 1440P / Windows 11 Home
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Mesai saatleri (06:00-10:00 16:00-22:00 idi sanırım) dışında toplu taşıma aracı boş ise şoför almak zorundadır. Almadığı taktirde aracı İETT'ye iletirseniz cezai işlem uygulanır. Metrobüslerde bile mesai saatleri dışında bisiklet ile binmek serbesttir. Ülkemizde bisiklet aparatlı araç sayısı az olduğundan, şoförlerin bu konuda yardımcı olması gerekmektedir. Ancak bisiklet aparatlı araçlar hazırlanmaktadır. En kısa zaman da her yerde görmek dileğiyle.

Ya kaşınıyorlar cidden.Biliyorum cezai işlem uygulandığını bizzat arayacaktım hatta 153 ama şoför bu özel halk otobüsü o dediğin iettde geçerli filan diyince bişey diyemedim neyse binin yinede filan dedi boş dedi zaten ilk duraktan biniyoruz bomboş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyjudee -- 18 Ağustos 2016; 0:26:59 >

Orijinalden alıntı: heyjudee

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Mesai saatleri (06:00-10:00 16:00-22:00 idi sanırım) dışında toplu taşıma aracı boş ise şoför almak zorundadır. Almadığı taktirde aracı İETT'ye iletirseniz cezai işlem uygulanır. Metrobüslerde bile mesai saatleri dışında bisiklet ile binmek serbesttir. Ülkemizde bisiklet aparatlı araç sayısı az olduğundan, şoförlerin bu konuda yardımcı olması gerekmektedir. Ancak bisiklet aparatlı araçlar hazırlanmaktadır. En kısa zaman da her yerde görmek dileğiyle.

Ya kaşınıyorlar cidden.Biliyorum cezai işlem uygulandığını bizzat arayacaktım hatta 153 ama şoför bu özel halk otobüsü o dediğin iettde geçerli filan diyince bişey diyemedim neyse binin yinede filan dedi boş dedi zaten ilk duraktan biniyoruz bomboş

Bütün özel şoförler aynısını yapıyor. Laf söyleyip söyleyip alıyorlar. İlgincime gidiyor. %90'nı asgari ücretle çalışan insanlar. Otobüsün sahibi değiller. Ama laf söyleyince almasının hiç bir anlamı kalmıyor.. Dilerim ülkemiz bisiklete, bisikletliye olan saygısını arttırır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakkala bile arabayla gidiyoruz
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.