Şimdi Ara

BİSİKLETİMİ NEREYE KOYACAĞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar apartmanda oturuyorum yönetici bisikleti zemin kata değil bodruma koymamı söylüyor bende bodrumdan çıkarıp indiremem ne yapmamı öneriyorsunuz.Dış kapının önündeki direğe bağlamayı düşündüm orada zarar verirler mi diye de düşünmeden edemedim varmı akıl verebilecek olanlar ?

• Şişleyip geçerler.....Bodrum bile güvenli değil.....

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Şişleyip geçerler.....Bodrum bile güvenli değil.....

Ne önerirsiniz ?
  • Evin altında şahsi garaj var...Arabanın yanına bağlıyom tayımı.....
  • İşe bak ya okula giderken binerim diye aldım şimdi süremeyeceğim alla alla ya
  • Çevre sakinse sorun olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben direk 3. kattaki evime cıkarıyorum.Ağır gelmiyor bana.Merdiven korkuluklarına sabitliyorum.Bisiklet düz değil yamuk duruyor.Merdivenler geniş oldugu içinde geçenlere sıkıntı vermıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mümkün mertebe kimsenin ulaşamayacağı güvenli yerlere konulması taraftarıyım. Mesela, iyi bir şekilde kilitlesek dahi hırsız jantları, hidrolik frenleri kısaca kadro hariç herşeyi çalabilir.
  • Mümkünse eve çıkarmanızı ve odanızda uygun bir yer ayarlayıp içerde muhafaza etmenizi öneririm. Diğer arkadaşların dediği gibi bisikletinizi komple götüremedikleri zaman sele, jant, çanta vb. donanıma musallat olabiliyorlar. Ayrıca apartmanda yaşıyorsanız çocukların vites sistemine yoğun ilgisi sonucu bisikletiniz kendinden geçebiliyor. Aşağıda örnek bazı saklama çözümlerine ilişkin resimler ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadettinz

Mümkünse eve çıkarmanızı ve odanızda uygun bir yer ayarlayıp içerde muhafaza etmenizi öneririm. Diğer arkadaşların dediği gibi bisikletinizi komple götüremedikleri zaman sele, jant, çanta vb. donanıma musallat olabiliyorlar. Ayrıca apartmanda yaşıyorsanız çocukların vites sistemine yoğun ilgisi sonucu bisikletiniz kendinden geçebiliyor. Aşağıda örnek bazı saklama çözümlerine ilişkin resimler ekledim.

Onun için bisikleti hergün yıkamak gerekmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okabe Rintarou kullanıcısına yanıt
    Dağ bisikletleri için konuşursak, ağır arazi şartlarında kullandığınız bisikletinizi çamura bulanmış halde bekletmek istemeyeceğinize göre zaten yıkarsınız. Şehir içi kullanımda ise ıslak bir sünger ve sabun kullanarak yapacağınız temizlik gayet yeterli olacaktır. Bisikletinizi severek kullanmak ve ondan uzun süre verim almak için her kullanım sonrası bakımlarını yapmanız gerek.
  • ByPozitif kullanıcısına yanıt
    Yöneticiyle şahsi konuşabilirsin apartmandan ss koyarsan daha yaratıcı fikirler çıkar.
  • Ev kaçıncı katta bilmiyorum ama eve çıkarmak daha mantıklı.Zemin katta veya insanların görebileceği uğraşabileceği herhangi bir yerde bırakmak daima risk almaktır.Bodrumda müsait bir yer varsa oraya bırakabilirsiniz bisiklet için daha iyi olur.

• Apartmanın onune ıcın bısıkletını koyabılecegın ufak bır garaj yapabılırsın . Veya aynı mahallede bır komsunuzun apartmanında da muhafaza edebılırsn . Bodruma koymak zor glıyorsa eve cıkarmakda zor gelır sanırım . Dısarıda gorulebılck yerlrde bırakmamanı onerırım . Bısıklete zarar verebılırler yahut parcalarını sokup calabılırler .

• kadroyu sılmek daha kolaydır mtb lastıklerı öyle yol bısıkletlılerının dediği gibi sungerle falan sılınmıyor kolay kolay 2.10 2.20 lastıklerın arasına kaçann çimi toprağı çamuru temızlemek işkence eve falan alınmaz mtbler oto yıkamacıda bıle yıkasanız sonuçta o teker yere değiyor eve gıdene kadar avrupa kadar temız değil yollarımız her turlu şey var bitlenırsınız odasına mtb alanlar herhalde muzelık olarak saklıyorlar bısıkletlerını her gun kulanan bırısı dışarda temızlığını yapmaya üşenır yol bisikletleri kolay onları saymıyorum 23 hacım lastığı 2 dakıkada parlatırsın sılersın mtb ler zor kolay kolay çıkmıyor çamuru toprağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 13 Eylül 2014; 10:33:46 >
  • her gün 4 adet merdiven çıkartıp 5.kattaki evimin içine alıyorum bisikleti.

• Bisikletinizi evinize süs eşyası olduğu için değil, bıraktığınız yerde bulabilmek için alırsınız. Mtb de olsa Cyclocross da olsa amaç temelde bu. Lastiklerin temizliği zor geliyorsa, büyük boy çöp torbaları mevcut ağzı büzülerek bağlanabilen. 28" 700x35 lastikler tam olarak sığıyor. Onlardan edinip kapının önünde lastiklere geçirip, içeri bu şekilde sokabilirsiniz.
    Sabunlu su ile hafif bir temizlik de yaparsanız emin olun bitlenmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadettinz -- 13 Eylül 2014; 12:53:54 >
  • direğide söküp götüürler amannn
  • koy bodruma gitsin ya bir kat aşağı indirmek çokmu zor geliyor millet 5.kata çıkarıyor bisikletini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.