Şimdi Ara

bisikletim [ssli] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
4.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizinki benimkini rüzgarıyla devirecek durumda olsa da bisiklet aşkı, bisiklet ayırmadan bambaşka birşey.
    Sıcak bir yaz akşamında üzerinde yorgunluk da olsa evden çıkıyorsun, iki saat boyunca kendini hayattan soyutlayarak kafanı dinlendiriyorsun.
    Keşke benim gibi düşünen kafadar yol arkadaşlarım olsa da, yol daha zevkli geçse.

Bu arada bana önerebileceğiniz km sayacı var mı ? Çok pahalı ve lüks birşey olmasına gerek yok, sadece gittiğim yolu ve yaptığım hızı bileyim yeterli.

Bu yaz bana iki ayda 12 kilo verdiren 10 yıllık emektarım.

bisikletim [ssli]

1. vites dişlisinin büyük olması büyük avantaj sağlıyor.
     bisikletim [ssli]

• quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

dandikmiş seninki
    buda benim külüstür
    Whistle Miwok 1162 D

bisikletim [ssli]

Umarım WHISTLE'nin kadrolarının bianchi ile aynı fabrikada yapıldığını biliyorsundur.

Apple'ın telefonlarının anakartlarını da bildiğim kadarıyla Samsungun fabrikasında yapılıyor. Birşey değişir mi ?

Türk markasıyla Türk markasına hava atmaya çalışıyorsun da ondan dedim.
    quote:

dandikmiş seninki

Ben senin türk markası benimki yabancı marka ve daha iyi gibi birşey mi demişim . Mesajımı tekrar oku istersen . Aynı ülkelerin ürünlerinin biribirinden üstün bir tarafı yok mu ? ikiside türkiye malı olunca aynı özelliktemi sayılıyorlar . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Sizinki benimkini rüzgarıyla devirecek durumda olsa da bisiklet aşkı, bisiklet ayırmadan bambaşka birşey.
    Sıcak bir yaz akşamında üzerinde yorgunluk da olsa evden çıkıyorsun, iki saat boyunca kendini hayattan soyutlayarak kafanı dinlendiriyorsun.
    Keşke benim gibi düşünen kafadar yol arkadaşlarım olsa da, yol daha zevkli geçse.

Bu arada bana önerebileceğiniz km sayacı var mı ? Çok pahalı ve lüks birşey olmasına gerek yok, sadece gittiğim yolu ve yaptığım hızı bileyim yeterli.

Bu yaz bana iki ayda 12 kilo verdiren 10 yıllık emektarım.

bisikletim [ssli]

1. vites dişlisinin büyük olması büyük avantaj sağlıyor.
     bisikletim [ssli]

hangi şehirdesin

• Bu da benimki, eylülden beri binemedim henüz 920km'de, nasıl; iş yapar mı..

bisikletim [ssli]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 28 Mart 2012; 22:07:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun
    hangi şehirdesin

Balıkesir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slychs

quote:

Orijinalden alıntı: mr hyde

quote:

Beyler banada bi bisiklet önerisi veirn bende bisiklet alacağım daha zevkli oluyor sürmesi ama bizim buralar yokuş yokuşlarda yormayan bi bisiklet önerisi istiyorum sürmesi keyifli olsun fiyat kesinlikle önemli deil 1500 e kadar bütçem var

bi 300 lira daha ekle bütçene, al bunu bak tavsiye ederim
    http://www.carrarobisiklet.com/urunler.aspx?urunid=46

Bir şey soracağım bu bisikletin ne özelliği varda bukadar pahalı oluyor

en önemli kriter hafiflik, hafif demek sağlamlıktan ödün verecek demek değil , kadroda aliminyum kadrolar 2kg ile 1,3kg arası değişiyor tabi fiyatda bu orantıda 300-2000 tl arası değişiyor. alu dışında karbon kadrolar var bunlarda üst seviye kadrolardır. hafiflik en çok yarışçıların işine yarıyor, özellikle mtblerde 10gr hafif olsun diye 100lerce euro gidon alan arkadaşlarım var (direksiyon). bir gidon boğazına başlangıç seviyede bir mtb de alınabiliyor.

birde donanım konusu varki hiç girmeyelim 50 lirayada aynakol var 700 euroyada biri demir biri titanium.

ama şunu biliyorumki bu işin sonu yok, yarışçı değilsen bir yerde parça değişimi konusunda frenlemek gerekiyor. yoksa onuda değiştireyim bunuda alayım derken bu işi sporu gerçekten severek yapan insanlar ( nabız saati çanta kask kıyafet vs) binlerce lirayı harcıyor.

ben her parça değişiminde sanki farklı bir mtb kullanıyorum, en ufak parça olan elcik değiştiğinde bile konforu etkiliyor.

bu arada geçen haftasonu çengelköy-kurktköy 60km bindim dönüştede sahilden geldim kısıklıda pilim pitti ama kışın acısını çıkardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironimperor -- 28 Mart 2012; 22:49:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ironimperor

quote:

quote:

quote:

Beyler banada bi bisiklet önerisi veirn bende bisiklet alacağım daha zevkli oluyor sürmesi ama bizim buralar yokuş yokuşlarda yormayan bi bisiklet önerisi istiyorum sürmesi keyifli olsun fiyat kesinlikle önemli deil 1500 e kadar bütçem var

en önemli kriter hafiflik, hafif demek sağlamlıktan ödün verecek demek değil , kadroda aliminyum kadrolar 2kg ile 1,3kg arası değişiyor tabi fiyatda bu orantıda 300-2000 tl arası değişiyor. alu dışında karbon kadrolar var bunlarda üst seviye kadrolardır. hafiflik en çok yarışçıların işine yarıyor, özellikle mtblerde 10gr hafif olsun diye 100lerce euro gidon alan arkadaşlarım var (direksiyon). bir gidon boğazına başlangıç seviyede bir mtb de alınabiliyor.

birde donanım konusu varki hiç girmeyelim 50 lirayada aynakol var 700 euroyada biri demir biri titanium.

ama şunu biliyorumki bu işin sonu yok, yarışçı değilsen bir yerde parça değişimi konusunda frenlemek gerekiyor. yoksa onuda değiştireyim bunuda alayım derken bu işi sporu gerçekten severek yapan insanlar ( nabız saati çanta kask kıyafet vs) binlerce lirayı harcıyor.

ben her parça değişiminde sanki farklı bir mtb kullanıyorum, en ufak parça olan elcik değiştiğinde bile konforu etkiliyor.

bu arada geçen haftasonu çengelköy-kurktköy 60km bindim dönüştede sahilden geldim kısıklıda pilim pitti ama kışın acısını çıkardım

Bi tane bisiklet önerisi yaparmısın 400 700 arası bir bisiklet ve 1000 2000 bin tl arasındaki farklarıda yazarsan memnun olurum

• başlangıç alacaksan ikinci el almanı öneririm.

o fiyata sıfır alıcağın mtb de ya hidrolik fren sistemi olmaz yada diğer parçaları kırparlar yokuşlarda tıkanırsın.

ayrıca şehir içinde bineceksen (hafif akan trafikte mecbur araçların arkasından ilerlemek zorunda kalıyoruz) kaskda alman lazım. onun için sıfır almakla sınırı fazla zorlamamakta fayda var.

ikinci elde karar verirsen sahibinden bir kaç tane alternatif bakabilirim.
  • quote:

başlangıç alacaksan ikinci el almanı öneririm.

o fiyata sıfır alıcağın mtb de ya hidrolik fren sistemi olmaz yada diğer parçaları kırparlar yokuşlarda tıkanırsın.

ayrıca şehir içinde bineceksen (hafif akan trafikte mecbur araçların arkasından ilerlemek zorunda kalıyoruz) kaskda alman lazım. onun için sıfır almakla sınırı fazla zorlamamakta fayda var.

ikinci elde karar verirsen sahibinden bir kaç tane alternatif bakabilirim.

Başlangıç için disk freni doğru bulmuyorum ben, en küçük bir hasarda bile bisikletçiye götürmesi lâzım.
    V fren olsa kendisi tamir edebilir.
    Ama dediğin gibi 2.el temiz güzel bir bisiklet alırsa güzel olur. Türkiye'de bisiklet binmek zor iş gerçekten.

• @Sandasian illaki hidrolik bakımı zordur kolay kolay arızada vermez verirsede kullanıcının talihsizliği.

bende başlangıç olarak v fren almıştım ama etrafta o kadar cafcaflı rotorları görünce ister istemez insan hidroliğe geçiyor

ayrıca v fren kullanan kişinin iyi bir maşası olması lazım bence, axonlarda sidlerde bile istanbul trafiğinde zor anlar yaşıyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bi tane bisiklet önerisi yaparmısın 400 700 arası bir bisiklet ve 1000 2000 bin tl arasındaki farklarıda yazarsan memnun olurum

Adam yasaklanmış ben önereyim bi tane sedona borla al

Ya da bi tane sedona 711 işini görür (bütçeyi biraz zorlaman gerekebilir) sedonadan şaşma derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKediŞero -- 2 Nisan 2012; 3:44:12 >

• bisiklet super bir seyler arkadaslar verdiginiz parayi fazlasiyla hak eden bir alet !!!! kasko derdi yok, ehliyet derdi yok, yakit derdi yok vs ...

ustelik kaslari surekli sicak tuttugu icin basiniza bir kaza gelse bile sakatlanma riskiniz diger insanlara gore cok daha az !!!!! bisiklet yolu yapmiyan devletimizi siddetle kiniyor bisikletle guncel hayatta var olmaya calisan insanlarida cani gonulden tebrik ediyorum
  • Trafikte motorsiklet kullanana bile katlanamıyorlar.Bisikletliyi siz düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

Bu da benim cengaver...

10 Ay önce 800$ 'a almıştım... Şu ana kadar yaklaşık 4500km yol yapmışım... Sadece bir yarış tecrübem oldu... İlk 10'a girmiştim kendi yaş gurubumda (elite yaş grubu)

Şehir içi ve şehir dışı çok güzel turlara ve kamplara katıldım... Havalar düzeliyor bizler için de coşma zamanı geliyor... Basın pedallara gençlik çürümeyin ekran başında...

bisikletim [ssli]

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adam yasaklanmış ben önereyim bi tane sedona borla al

Ya da bi tane sedona 711 işini görür (bütçeyi biraz zorlaman gerekebilir) sedonadan şaşma derim...

Hocam bana kalırsa kafanda belli bir marka olmasın

•  bisikletim [ssli]

Yol bisikletim.

bisikletim [ssli]

Tur ve cyclocross bisikletim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Trafikte motorsiklet kullanana bile katlanamıyorlar.Bisikletliyi siz düşünün.

devlet zaten yollara araclari yavaslatmak icin gerekli tedbirleri alsa hepimiz rahat edicez !!!!!

ehliyeti alan arabayi altina hemen cekiyo sonra cilgin gibi araba kullaniyo yesil isikta bile karsidan karsiya gecmeye korkuyor insan adam resmen 100 km ile geliyo ve durmasi gereken yere 1 metre kalinca durmaya basliyo !!!!!

memlekette bisiklet surmekte cok riskli cunki karsidan gelen aracin ne yapacagi belli degil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.