Şimdi Ara

Bisikletim - Gazelle Classic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

57" Kadro Boyu
    28/622X19 Çift Kat Alüminyum Jant ve Krom Nikel Teller
    Shimano Nexus 7 Vites
    Kapalı Zincir Muhafaza
    Dinamolu Kısa ve Uzun Aydınlatmalı Ön Far ve Arka Stop Lambası

Görüntüsü nostaljik, sürüşü keyifli ve akıcı bir şehir bisikleti.

Bisikletim -  Gazelle Classic  Bisikletim -  Gazelle Classic Bisikletim -  Gazelle Classic

Bisikletim -  Gazelle Classic  Bisikletim -  Gazelle Classic  Bisikletim -  Gazelle Classic

Bisikletim -  Gazelle Classic  Bisikletim -  Gazelle Classic

Gazelle 1892 yılında kurulmuş, Hollanda merkezli bir bisiklet firmasıdır. Dünyanın birçok ülkesine ihracatı olan, özellikle şehir bisikletleriyle nam salmış bir bisiklet üreticisidir. 2010 yılında, Gazelle en güvenilir bisiklet markası, yine aynı yıl Amerikan Reader's Digest dergisi tarafından da yılın markası ödülünü almıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 21 Nisan 2012; 21:29:16 >

• bisiklet budur keyifli pedallamalar
  • araba gibi...kısa uzun far falan
  • Hızlanması biraz geç olur ama hızını aldıktan sonra da uçak gibidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remote control

bisiklet budur keyifli pedallamalar

Teşekkürler arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

Hızlanması biraz geç olur ama hızını aldıktan sonra da uçak gibidir.

Aslında büyük ve ağır yapısına ilk bakıldığında bisiklet çok ağır kalkış yapacakmış gibi duruyor. Ama inan shimano'nun yeni nesil nexus kademeli vites yapısıyla bu bisiklet çok çabuk hızlanıyor dostum. Düz yolda ve hafif rampa aşağı yollarda 7. vites ile dediğin gibi uçak gibi gidiyor.
  • Biz de 5 vitesli daha eski bir modeli var,bakımı için 2 günümü harcadım salonun baş köşesine çektim,havaların düzelmesini bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu marka satılık bisiklet arıyorum. Ne kadar eski olursa benim için o kadar iyi olur. Bu bisiklet satılık mı? Tanıdığınız birisi var mı bu marka bu model bisikletini satmak isteyen? Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.