Arkadaşlar günde 6-10 km arası bisiklet sürüyorum.Vücudum yağlı bu bisiklet kullanma yağ oranını düşürebilir mi
SAYGILAR.
Güncel.
tabiki düşürür.Bisiklet iyi bir kardio aracıdır.Fakat dikkat etmeniz gereken yağ yakmanız için gereken nabız atım sayısını hesaplayıp bu nabız sayısında en az 20 dk sabit kalabilmek..Bunu yapabildiğinizde yağ yakımınız hızlı ve kolay olur.
Şu adresten nabız hesabınızı yaş ve cinsiyet girerek yapabilirsiniz.
evet bisiklet en hızlı kalori yaktıran sporlardan biridir.
Teşşekkürler.Yaklaşık günde 1-2 saat bisiklet sürüyorum ve bunun sadece 20-30 dakikasını dinlenme (rolanti) olarak kullanmaya çalışıyorum malum yaz geliyor.Tamamen götürmek uzun kapsamlı bir iş fakat vücudum düzene girsin yeter istiyorum aşırı yağlanmadan dolayı gögüslerim büyümeye başladı ve bir erkek olarak rahatsız olmaya başladım.
Başka tavsiye edebileceğiniz hususlar varmıdır ? Şahsen diyet yapamam fakat tavsiye ettiğiniz egzersiz veya teknikleri paylaşırsanız çok sevinirim..
SAYGILAR...
Ben bisikletle uğraşıyorum.Kilonamına hiçbirşey yok hatta o kadar çok etmk yiyiyorum biraz kilo alayım diye ancak hiçbir faydası olmuyor siz düşünün nasıl enerji yaktığımı ancak şehir içindeysem ben 40-50 km kadar sürüyorum bir binişte biraz şehir dışındaysak 100 km ve üzerine çıktığımız oluyor.Böyle oluncada kilo namına bişey olmuyor.
Valla bugün 4 km yol yaptım biraz dinlenip bir daha çıkacağım.