Şimdi Ara

BİSİKLET YAĞLARI ERİTİRMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günde 6-10 km arası bisiklet sürüyorum.Vücudum yağlı bu bisiklet kullanma yağ oranını düşürebilir mi

SAYGILAR.

• Güncel.
  • tabiki düşürür.Bisiklet iyi bir kardio aracıdır.Fakat dikkat etmeniz gereken yağ yakmanız için gereken nabız atım sayısını hesaplayıp bu nabız sayısında en az 20 dk sabit kalabilmek..Bunu yapabildiğinizde yağ yakımınız hızlı ve kolay olur.

Şu adresten nabız hesabınızı yaş ve cinsiyet girerek yapabilirsiniz.

http://www.taylankumeli.com/nabiz_hesaplama.asp?menu_id=4

• evet bisiklet en hızlı kalori yaktıran sporlardan biridir.
  • Teşşekkürler.Yaklaşık günde 1-2 saat bisiklet sürüyorum ve bunun sadece 20-30 dakikasını dinlenme (rolanti) olarak kullanmaya çalışıyorum malum yaz geliyor.Tamamen götürmek uzun kapsamlı bir iş fakat vücudum düzene girsin yeter istiyorum aşırı yağlanmadan dolayı gögüslerim büyümeye başladı ve bir erkek olarak rahatsız olmaya başladım.

Başka tavsiye edebileceğiniz hususlar varmıdır ? Şahsen diyet yapamam fakat tavsiye ettiğiniz egzersiz veya teknikleri paylaşırsanız çok sevinirim..

SAYGILAR...
  • Ben bisikletle uğraşıyorum.Kilonamına hiçbirşey yok hatta o kadar çok etmk yiyiyorum biraz kilo alayım diye ancak hiçbir faydası olmuyor siz düşünün nasıl enerji yaktığımı ancak şehir içindeysem ben 40-50 km kadar sürüyorum bir binişte biraz şehir dışındaysak 100 km ve üzerine çıktığımız oluyor.Böyle oluncada kilo namına bişey olmuyor.
  • Valla bugün 4 km yol yaptım biraz dinlenip bir daha çıkacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mide asiti plastiği eritir mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.