Şimdi Ara

Bisiklet, terleme, soğuma ve hastalık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum havalar ısınıyor. Bugün 54km yol yapmayı başardım. En azından kendi açımdan bir başarı sayılır :) Yolculuk esnasında çok çabuk terleyip çok çabuk soğuyabiliyor insan. Haliyle bu da insanı hasta ediyor. En azından ben şu an kendimi halsiz hissediyorum. Usta bisikletçiler bu durumun önüne nasıl geçiyor?

• Havalar biraz daha soğukken yokuşlarda sadece tişört veya forma, yokuş aşağı ve düz yollarde üstüne rüzgarlıkla halledilebiliyordu. Şimdi ise yapman gereken yokuş öncesi soyunmak sanırım. Veya adam akıllı bir tişörtle çok terledikçe biraz rüzgarsız yerde kurumak işe yarayabilir.
  • Ter üzerinizde kurursa bu sizi hasta edebilir.Terlememenin bir yolu yok, mesele kıyafette bitiyor.Teri direkt olarak vücuttan atan türde kıyafetler tercih edersen sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Bende termal içlik var mesela, kumaşından ötürü teri vücuttan atıyor hemen.Alta termal içliği üstüne de teri tutması için ince bir şey giyiyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

Ter üzerinizde kurursa bu sizi hasta edebilir.Terlememenin bir yolu yok, mesele kıyafette bitiyor.Teri direkt olarak vücuttan atan türde kıyafetler tercih edersen sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Bende termal içlik var mesela, kumaşından ötürü teri vücuttan atıyor hemen.Alta termal içliği üstüne de teri tutması için ince bir şey giyiyorum ben.

Termal içliği nereden bulabilirim?
  • Link

Bende bundan var ama yakın zamanda alttaki gibi kısa kollu bir şey almayı düşünüyorum.

Link2

• quote:

Link

Bende bundan var ama yakın zamanda alttaki gibi kısa kollu bir şey almayı düşünüyorum.

Link2

yazın o içlikleri giyebiliyormusunuz acaba? sıcak olmuyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Link

Link2

Çok ince ve havadar bi şey bunlar.Normal dedelerimizin giydiği içlikler gibi kalın değil ki zaten amacı sıcak tutmak değil bunların, teri atmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı yorgunluk ve halsizlik
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Link

Link2

Çok ince ve havadar bi şey bunlar.Normal dedelerimizin giydiği içlikler gibi kalın değil ki zaten amacı sıcak tutmak değil bunların, teri atmak.

bahsettiğiniz kalın içlikleri, kışın denizda falan kullanıyorum, yün olsun başka türlü olsun. bide termalleri deniyelim dedik aldım bir çift çok kalın değiller acaba aynı ürünmüdür ki. bir gün deniyeceğim

• Merhaba bizde Ankara'da fırsat buldukça bisiklete biniyoruz.şunu belirteyim bu sporun kıyafetleri biraz pahalı.yazlık kışlık ayrı ayrı kıyafetleri mevcut.benim bir ince bir kalın askılı taytım var. Bir adette goro TEx yağmurluk var.kışın kalın tayt. Üzerine termal içlik onun üzerine goro yağmur lük.yazın gece çıkarsam ince tayt üzerine sadece goro , yazın gündüz sıcakta tayt üzerine çabuk kuruyan tişört giyiyorum.umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Termal içlik öneririm. Hareket halindeyken terliyken rüzgar gelse bile sıkıntı olmaz ama durduğun zaman o ter sıkıntı olur. Tchibo'dan alabilirsin termal içliği ama her halükarda yanında yedek kuru bir üst bulundurmanı tavsiye ederim ya da bir rüzgarlık. Durma noktalarında giyersen hasta olma riskinden kurtlursun.
  • Merhaba bizde Ankara'da fırsat buldukça bisiklete biniyoruz.şunu belirteyim bu sporun kıyafetleri biraz pahalı.yazlık kışlık ayrı ayrı kıyafetleri mevcut.benim bir ince bir kalın askılı taytım var. Bir adette goro TEx yağmurluk var.kışın kalın tayt. Üzerine termal içlik onun üzerine goro yağmur lük.yazın gece çıkarsam ince tayt üzerine sadece goro , yazın gündüz sıcakta tayt üzerine çabuk kuruyan tişört giyiyorum.umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.