Şimdi Ara

Bisiklet Sürmek Çocuk işimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler birşey sorucam. ben 19 yaşındayım. bende bir tane bisiklet alıcam. ama bulunduğum ilçede "aaa bak ezik hala bisiklet sürüyo" , "çocukmusun oğlum sen" , "gel para vereyim motor aş lan" , "böyle yolda gördüklerimin gülmeleri vs." gibi durumlarla karşılabilirmiyim? büyük şehirde değilim. bir ilçedeyim. Genel olarak yollar yokuş. Günde 1-2 saat sürücem spor amaçlı-gezmek-vakit geçirmek amaçlı..

başlangıç olarak 300-400 tl lik basit bir bisiklet alıcam. Yani bu işe amatör olarak başlayıp şehirler arası tur yapmak istiyorum birkaç seneye kadar.

demek istediğim millet dalga geçermi benle? + olarak bulunduğum ilçede bisiklet yolu falan yok. Asfalltta-Trafikte sürücem genelde. yani trafik sürücülerinden azar işitirmiyim. Bulunduğum ilçede gençler hep motor sürüyor ama motor-araba vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k4n44t -- 14 Mayıs 2011; 17:08:27 >

• Bir kaç kendini bilmez tarafından böyle sözler olabilir. Ama onlarda kafaya takmaya değmez.
  • her cahilin söylediği şeye takılırsan işin zor.
  • Zamanım olursa hergün bisiklet sürmeye çalışıyorum.Pc başındayım sürekli hareket iyi geliyo (Yaş:19)
    Kim ne der diye düşünme bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

esas eziklik bu soruyu sorman

Al bisikletini, tak kaskını, tıka kulaklarını, bas pedala!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

esas eziklik bu soruyu sorman

Al bisikletini, tak kaskını, tıka kulaklarını, bas pedala!

+∞
  • Konya gibi bi yerde yaşıyorsan ve evinle okulun arasında vasıta yoksa ve 3km yol gidiyorsan uzay mekiği kalkarcasına bakarlar bıkmadan usanmadan hemde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çocuk Scooter tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Şehir İçin Bisiklet Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muğla'nın Ula ilçesindeyim burda 7den 70e herkes bisiklet kullanır.İstersen internetten ara,haberlere de çıkmıştı birkaç kere.Kimsenin lafına takma.Bisiklet çok yararlı araçtır.Her yere gidebilirsin,bedavaya gidersin.Sonra spor olarak kullanabilirsin.Keşke büyük şehirlerde de bisiklet kullanımı yaygınlaştırılsa.
  • sabah arkadaşlarıma söyledim bunu satıp yeni bisikelt toplayacağım diye o da git motor al dedi ben de herkesin zevki dedim sustu sanırım anladı
  • ben sakal bırakıyorum sakalıma laf edenler elbet vardır ama duymadım simdiye kadar gözsel temeslar sadece, ki yığarım bilirsin laf edeni..

Pisiklete binmek eğer spor amaçlıysa iyi ama zayıfsan binme bence , hakkaten git motor al ..
  • Ne alaka la ? 30 yasında sürende var bunu spor haline getirende var , buluşmaları bile var. Saçma bir soru.... Tabi kot pantolonla sürersen abes kaçar. Spor giyin öyle sür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 14 Mayıs 2011; 17:26:07 >
  • Neden çocuk işi olsun canım, çevreden gelen lafları pek kafana takma bisiklet mükemmel bir spor, benim çevremde 40 lı 60 lı yaşlarda bir sürü kişi var bisiklet kullanan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkaris -- 14 Mayıs 2011; 17:26:46 >
  • ben 29 yaşındaki abimden özenip bisiklet sürmeye başladım ama trafikte süreceksen bence boşver bisiklet yolu olmadığı için sıkıntı çekiyorum ben her tarafta vızır vızır arabalar azcık konstrasyonu kaybetsem gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

ben 29 yaşındaki abimden özenip bisiklet sürmeye başladım ama trafikte süreceksen bence boşver bisiklet yolu olmadığı için sıkıntı çekiyorum ben her tarafta vızır vızır arabalar azcık konstrasyonu kaybetsem gitti.

Trafikte dikkatli olmak gerekir. Öncelikle kendine bir ayna edin ve devamlı görünmezmiş gibi hareket eti.

http://www.bisikletyolu.com/index.php/topic,140.0.html

• Böyle dalga geçildiğini ilk defa duyuyorum. 20 yaşımdayım hala bisiklete binerim. Böyle basit şeyleri kafaya takma, hem dalga geçseler ne olur ki...
  • önerileriniz için teşekkürler,dediğiniz doğru kime ne ki
  • o cahil kafaların özendiği toplumlarda arabadan motordan çok bisiklet var bunuda iletirsin arkadaşlara
  • yaz geceleri kartal sahilden bostancı sahile bostancı sahilden kartal sahile bisiklet sürmek kadar güzel birşey yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem

yaz geceleri kartal sahilden bostancı sahile bostancı sahilden kartal sahile bisiklet sürmek kadar güzel birşey yoktur

+11111 bizde tam tersi bostancı-kartal
  • İstanbul'da genelde küçük yaştakiler biniyor artık. Kastamonu öyle değil yazları gideriz genç-yaşlı çok yaygın bir bisiklet kullanımı var gerçi onların yerini de motorlar alıyor artık ama yine de kullanıyorlar. Şu an Trabzon'dayım bisiklete binen tek kişi görmedim. Şehirden şehire fark ediyor demek ki bakış açısı.

Kastamonu'nun bu yönü dikkatimi çekti bak şimdi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.