Şimdi Ara

Bisiklet seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istanbul içinde arada bir zaman geçirmek için kullanıcam yolların hali belli zaten dağ bisikleti almayı düşünüyorum en uygunu bana. Bütçe 400 civarı. boy 1.82 kilo 60 :) Şu 3'ü arasında kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim bi an önce almak istiyorum. Uzun süre kullanabileyim paslanmasın hemen o yüzden çelik mi çift kat alüminyum mu pek anlamadığım için bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.
    www.bisikletcim.com/flood-bisiklet-speed-cift-amortisorlu-camurluklu-26-jant-bisiklet-035399
    www.bisikletcim.com/umit-albatros-26-jant-bisiklet-2657
    www.bisikletcim.com/salcano-hector-v-26bisiklet

Bir de sizce bisikletçiler çarşısında daha uyguna bulabilir miyim bu civarlarda. Evime baya bi uzak oradan taşıma sıkıntısı var tabii.

• Merhaba, sehir ici kullanimda dag bisikleti cok yorar. Cift amortisorlu bisiklet daha cok yorar. Boya gore 26 inch jant kucuk kalir. 27,5 veya mumkunse 29 inch olmali. Celik kadro, aluminyuma gore daha agir olur. Dag bisikletleri ortalama 16-17 kg iken celik kadro 20 kg'yi asar. Celik daha cabuk paslanir. Uzun omurlu olmaz. Butcenizi artirip ikinci el temiz sehir/tur bisikleti almaya bakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 12 Haziran 2017; 17:20:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef, çift amortisörlü bisikletler uygun değildir. Eğer dağ bisikleti almak istiyorsanız mondial stardom, reflection bakın.
    http://www.yantur.com.tr/urun.php?no=4331&m=401

şehir bisikleti olarakda mondial elite bakın. yada bütçeyi artırıp ümit magnetic olabilir.
  • Neden dag bisikleti? Bu sehir icinde motocross kullanmayla ayni sey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Otomobil Seçimi[YARDIM]
    12 yıl önce açıldı
    Yatak Seçimi (Acil)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.