Şimdi Ara

# Bisiklet Satın Alma Rehberi # (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
17
Favori
49.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar ben bisiklet almayı düşünüyorum.390 tl ye sedona 701(v fren) ve 400 tl ye salcano ng 650(disk fren) buldum ikisi arasında kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zygomatic

    İyi günler arkadaşlar ben bisiklet almayı düşünüyorum.390 tl ye sedona 701(v fren) ve 400 tl ye salcano ng 650(disk fren) buldum ikisi arasında kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...


    Hocam nerden buldun bu fiyatları, internetten mi yoksa mağazadan mı? Bi de 0 fiyatı mı bunlar?
  • mağaza sahibi başka bir iş sektörüne atıldığı için elindeki bisikletleri uygun fiyata bırakıyor sonuç olarak 380 e sedona yı aldım :) Antalya da bu arada.
    @mstranger
  • Hocam çok iyi fiyata almışsınız, hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar bir bisiklet alıp bizde bu zevki tatmak istiyoruz, Erasmus78 arkadaşın yazdığı gibi İstanbul'da sahilde ve şehir içinde kullanacağım bir bisiklet istiyorum. Salcano ng 650 v yi düşündüm ilk olarak sora bakınca sitelere ve yorumlara bakınca, salcano astro 210 v yi ve kron cx250 li arasında bir karar kıldım, ama bakalım üstadlar ne der, sedano 701 de seçenek oldu fazla bütcede yok başka ödemelerimden dolayı. Boy 1.70 kilo 75 bisiklet için belki biraz geciktik ama yaşda 38 oldu :) önerilerinizi bekliyorum saygılar herkese.
  • teşekkürler :)
  • Biz yazıyoruz biz okuyoruz ama :) bisiklet tercihimi değiştirdim. Zaten arada sırada kullanacağım, bu yüzden yer kaplamayan daha portatif bişey düşündüm, BFold 3 20 katlanabilir bisiklet almaya karar verdim. Büyük mağazaların birinden. Katlanıldığında kendi çantası da var. Dediğim gibi ben çok az kullanacağım bu benim işimi görür. İstanbul gibi bir şehirde katla götür. Herkese keyifli sürüşler.

    @zygomatic kardeş, sedona 701 nasıl memnunmusun?
  • arkadaşlar benim de boy 1.75 kilom 105..salcano ng 650 hidrolik disk almayı düşünüyorum.şuan bisikletcim.com da fiyat 599 lira..daha iyi bi alternatifim var mı ?
  • bianchi nasıldır ?
  • kadro ölçümü bi türlü tam düzgün kolay bir yol göremedim ve de bisikletler kaç kiloya kadar taşıma kapasiteleri var kiloda var biraz
  • şuan bisiklet için maksimum 275 tl ayırabilirim gözüme kestirdiğim tek bisiklet evolution m26(LiNK) ama Kron XC250 çok hoşuma gitti fakat fiyatı bütcemi aşıyor. kafayı yemek üzereyim.
  • Imkanin varsa sınırları zorla. Olmuyorsa ikinci ele bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahrikk

    Imkanin varsa sınırları zorla. Olmuyorsa ikinci ele bak.

    malesef yok simdilik m26 alsam beni idare edermi en geç 3 ay'a 700-800 tllik bişe alacağım.
  • Öyleyse acele etme, bekle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgiler için teşekkürler.

    çocukken bindiğimiz; beldesan, kontro romen bisikletlerini saymazsak yeni başlamak istiyorum :)
    akşamları biraz gezmek için, hafta sonları yakın köylere v.s. yoldan gidebilmek ve spor yapabilmek için bir bisiklet almayı düşünüyorum.

    fiyat aralığım ne olmalı ve önerebileceğiniz modeller var mı?

    teşekkürler.
  • Öncelikle bisiklete bineceğiniz yollar, gideceğiniz mesafe, bisikleti kullanış amacınızı belirleyin. Düzgün bir şey almak isterseniz dağ bisikleti için en az 1500 TL vermelisiniz. Yol bisikletleri biraz daha pahalıdır. Bisiklet haricinde kasktan başlayarak birçok donanım edinmeniz de gerkecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gündüzleri çalıştığım için, hafta içi akşam 10-20km yol yapabilirim diye güzergahım var, asfalt yol.
    hafta sonları ise eğer üstünden kalkabilirsek bi süre sonra 50-100km gitmeyi hedefliyorum. hafta sonu gideceğim yollar da asfalt.

    bu durumda dağ bisikleti mi almalıyım? 1500tl gerçekten iyi rakam. fiyat olarak bu civarlarda mı gözden çıkarmalıyım ilk aşamada yoksa daha uygunlarıyla başlayıp, ileride mi yükseltmek daha iyi olur?

    tşk cevap için.
  • Arkadaşlar ben yeni bir bisiklet alıcamda ne almalıyım sizce salcano bianchi sedona gibi markalar istiyorum hem görünüşü bakımından güzel olucak hemde iyi birşey olucak fiyat aralığım 500 ila 550 tl arası zorlarsam 600 tl olabilir. Boyum 1.75 kilom ise 100 :( Mesela salcano ng 650 gibi bir şey arıyorum sadece önde süspansiyon olsun istiyorum bisiklet ağırlığı bakımından ve bisiklete bindiğim zaman tekerleri çöksün istemiyorum :D Şişkin kalsın ve patlama ihtimali az olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum bu arada yaşım 16 ve bisiklet alma amacım hem kilo vermek hemde gezmek amaçlı :)
  • Merhaba arkadaşlar ,

    Bütçem 500 zorlanırsa 600

    ng650 alalım diyorduk da boşa dağ bisikleti alıp zorlamıyım kendimi dedim, düz maşa olmaz çünkü şehir içi binecem genelde yollar da çok düzgün denilemez o nedenle ön kitlenebilir amorsitör ve alüminyum kadro bisiklet alınabilir mi 600'e fiyat doğrultusunda başka önerilere de açığız
  • M.Elmalı kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hiç sorma ya antalya da bisiklete fazla para vermemek gerektğini anladım. Çaldılar!!! Adını küheylan bile koymuştum :( En acısı çalanın kamera görüntüleri olması ve aynı apartmanda olması... Son olarak orbis aldım kendime ama ondan da memnunum küheylan 2, bahtı 1 gibi olmaz inşallah :) Bu arada küheylan 1 den çok memnundum gerçekten çok sağlam bir bisikletti.
    @M.Elmalı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.