Bildirim
Bisiklet Renk Önerisi SS'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bisikleti değitrmen daha iyi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui
Bisikleti değitrmen daha iyi olur.
değiştirmenin iyi olabileceğini biliyorum ama değiştirecek durumum yok. sadece renk önerisi istiyorum. -
full siyah yap derim -
quote:
Orijinalden alıntı: escober12
full siyah yap derim
dikkat çekmesini istiyorum ateş kırmızısı gibi bir renk düşünüyorum. Siyah çok boğuk gösteriyor bisikleti. -
quote:
Orijinalden alıntı: bibik
quote:
Orijinalden alıntı: escober12
full siyah yap derim
dikkat çekmesini istiyorum ateş kırmızısı gibi bir renk düşünüyorum. Siyah çok boğuk gösteriyor bisikleti.
o zaman jant ve lastikler siyah kadrosu masmavi derim ve çekilirim.
şöyle bişey.gayet dikkat çeker bence.hem de sadelikten ödün vermemiş olursun.
-
Sorduğunuz sorulara verilecek cevaplar biraz da sizin kullanım amacınıza, boya işindeki maharetinize ve zevkinize göre değişir.
Dikkat çekicilikten kasıt, uzak mesafelerden fark edilmek ise kırmızı ve sarı gibi canlı renkleri, karizmatik görünüm için arkadaşın söylediği gibi mat siyah rengi tercih edebilirsiniz. Tek renk boya yapacaksanız sentetik, simli yanardöner tabir edilen boyalar da var. Ustalık gerektiren fakat çarpıcı sonuçlar alınabilen bir tercih olur.
Maskeleme işini iyi yaparsanız dağıtmadan da boyarsınız. Ama boya işinde acemi, bisiklet toplamada iyiyseniz dağıtmak çok daha rahat olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lacivert güzel durur. -
Daha önce bisikletini boyamış biri olarak ben tavsiye etmem boyamanı.4 yıllık olabilir ama gayet temiz bir bisikletiniz var.Ha şöyle bişey yapabilirsiniz yaşadığınız şehirde plastidip yapan boyacılar varsa onları bir araştırıp bulun derim.Yada reklamcının biriyle anlaşılıp govde istediğiniz renkle hatta desenle kaplanabilir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kadro beyaz jantlar mor güzel olur ama lastik yanaklarını kendin boyama -
boyamanı önermem bu haliyle güzel duruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: sadettinz
Sorduğunuz sorulara verilecek cevaplar biraz da sizin kullanım amacınıza, boya işindeki maharetinize ve zevkinize göre değişir.
Dikkat çekicilikten kasıt, uzak mesafelerden fark edilmek ise kırmızı ve sarı gibi canlı renkleri, karizmatik görünüm için arkadaşın söylediği gibi mat siyah rengi tercih edebilirsiniz. Tek renk boya yapacaksanız sentetik, simli yanardöner tabir edilen boyalar da var. Ustalık gerektiren fakat çarpıcı sonuçlar alınabilen bir tercih olur.
Maskeleme işini iyi yaparsanız dağıtmadan da boyarsınız. Ama boya işinde acemi, bisiklet toplamada iyiyseniz dağıtmak çok daha rahat olacaktır.
okula gidip gelmek için ve mahalle aralarında tur atmak için kullanıyorum. Bahsettiğiniz yanar döner boyayı özel mi yaptırmalıyım yoksa spreyi satılıyor mu ? Maskeleme işi ile boyayabilirim el becerim var, veya folyo alırsam kendim kaplayabilirim. Teşekkür ederim.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kymelria
http://www.unfinishedman.com/rob-pollock-bikes-woodgrain-paint-finish/
Teşekkür ederim, renk uyumu güzelmiş :) -
Boyamak yerine folyo kaplamak da güzel bir alternatif olabilir. Araçlarda kullanılan her çeşit kaplama folyosunu bisikletinize uygulayabilirsiniz. Söküp kadroyu kaplamanız tabi ki çok daha rahat olacaktır.
Burada malzemeler ve uygulama videoları mevcut : http://autofolyo.com/sedefli-karbon-folyo -
Kardeşim nesini düşünüyorsun kadroyu full fosforlu sarı yap jantları açık mavi tekerlek kenarlarını da beyaz ya da koyu kırmızı derim. -
Bizim burda klasik bir yol bisikleti var jantlar ve lastik yanakları pembe kadro turkuaz gidonuda pembe ile sarmış çok güzel olmuş ama sağlam işçilik var. -
Bana kalirsa mat siyah yap jantlarida kirmizi yaoarsan hos olur :)
edit:imla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sprey boyayla boyama sakin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Folyo işi mantıklı , tanıdıgım bir reklamcı var. Ucuza mal edebilirim. Renk konusunda halen kararsızım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 3 haneli asma kilit şifresini unuttum
- şehir bisikleti tavsiye
- bisiklet önerisi
- elektrikli bisiklet modelleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X