Şimdi Ara

Bisiklet Maşası Alacağım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.Dağ bisikleti ile ilgilenen abimin bisikleti bırakmasıyla geçen sene bisikletini ben kullanmaya başladım.Bundan 2 ay sonra geçirdiğim -daha doğrusu farkında olmadan- kaza sonucu bisikletimin maşası kırılmış.O günden beri bisiklet evde yatıyor.Ygs-Lys nedeniyle de yaptırma fırsatım olmadı.Abim de işi nedeniyle şu an yardımı dokunamıyor.Hazır yaz gelmiş stres atayım diyerek tekrar başlamayı düşünüyorum.

Uzun lafın kısası kırılan maşam RST Omega SL Gri. Fakat internet ortamında kaç mm olduğu konusunda bir sonuç bulamadım ve bu yüzden yeni alacağım maşa konusunda da bir fikrim yok.Tekrar RST marka bir maşa düşünüyorum.İzmir içinde fazla yüksek bir ücret ödemeden alabileceğim ya da çıkma bir maşa bulabileceğim bir yer var mı ? Ayrıca eski maşam kaç mm ? Şimdiden Teşekkürler..

• 100mm esneme mesafesi var eski maşanızın.
  • Teşekkürler cevabın için.Peki uygun fiyata maşa nereden alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: logaritma35

Teşekkürler cevabın için.Peki uygun fiyata maşa nereden alabilirim ?

bütçeniz ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

quote:

bütçeniz ne kadar

Açıkçası 120-150 tlye kadar çıkabilirim şimdilik.Bir an önce bisikletimle yollara çıkma isteğim olmasaydı bundan 2 ay sonra fiyat fark etmeksizin bir seçim yapabilirdim
  • quote:

quote:

quote:

bütçeniz ne kadar

Açıkçası 120-150 tlye kadar çıkabilirim şimdilik.Bir an önce bisikletimle yollara çıkma isteğim olmasaydı bundan 2 ay sonra fiyat fark etmeksizin bir seçim yapabilirdim

benim bildigim suntourla rockshox var acikcasi rst den haberdar degilim 160 a xcr alinabiliyo hidrolik kilitlemeli magnezyum saftli gidondan kilitleme 2,2 kg performansi da iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bütçeniz ne kadar

benim bildigim suntourla rockshox var acikcasi rst den haberdar degilim 160 a xcr alinabiliyo hidrolik kilitlemeli magnezyum saftli gidondan kilitleme 2,2 kg performansi da iyi

fren sistemine uyumlu mudur acaba ? V fren kullanıyorum.Araştırdığım kadarıyla xcr'lar disk fren sistemiyle uyumludur yazıyor ama v frene bir uyumu var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rst tavsiye etmem o fiyata ikinci el suntour xcr iş görür. kaç mm derken esneme mesafesiyse onun farklı olması uyumsuzluk sorunu çıkarmaz zaten tahminen 100 mmdir, şaft borusundan bahsediyosan maşayı söküp cetvelle ölçebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

rst tavsiye etmem o fiyata ikinci el suntour xcr iş görür. kaç mm derken esneme mesafesiyse onun farklı olması uyumsuzluk sorunu çıkarmaz zaten tahminen 100 mmdir, şaft borusundan bahsediyosan maşayı söküp cetvelle ölçebilirsin

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-orjinal-kronn-dag-bisikleti-on-amortisoru-167420031/detay Buna ne dersin ?

• quote:

quote:

rst tavsiye etmem o fiyata ikinci el suntour xcr iş görür. kaç mm derken esneme mesafesiyse onun farklı olması uyumsuzluk sorunu çıkarmaz zaten tahminen 100 mmdir, şaft borusundan bahsediyosan maşayı söküp cetvelle ölçebilirsin

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-orjinal-kronn-dag-bisikleti-on-amortisoru-167420031/detay Buna ne dersin ?

bunlar piyasadaki en kötü maşa sen suntour xcr al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 19 Temmuz 2014; 5:19:42 >

• quote:

quote:

quote:

bunlar piyasadaki en kötü maşa sen suntour xcr al

Suntour Xcr siparişi verdim muhtemelen bayram sonrası elimde olacak artık sadece bisikletle tekrar yolları aşındıracağım günleri bekliyorum.Teşekkürler yorumlarınız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.