Şimdi Ara

Bisiklet kilo sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Carrefourda bisiklet var. 129 TL. Görevli max. 90 kilo dedi. Ben ise malesef 105 kiloyum. 300 küsürlük bisiklet alacak durumum yok. Bu 129 TL olanda amortisör yok. Bir tane daha var 199 TL bunun içinde max. 90 kilo dedi. Ama bunda amortisör var. Kilom fazla olduğu için malesef almaktan çekindim. Sizce alsam bir sorun olur mu? Böyle bir durumda kalıpta alan var mı? Almak isteme amacım bol bol bisiklete binip zayıflamak.

Alıpta sorun olup bir tarafı kırılacaksa boşuna almayayım.

• İkinci el Trek 3700 alabilirsin, taş gibi makine. 150 kiloluk bir abi sürüyordu; ona dayanıyorsa sana dünden dayanır. Bu arada bisiklet alırken kadro boyu da önemlidir. Boyunuz kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 19 Temmuz 2010; 21:39:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

İkinci el Trek 3700 alabilirsin, taş gibi makine. 150 kiloluk bir abi sürüyordu; ona dayanıyorsa sana dünden dayanır. Bu arada bisiklet alırken kadro boyu da önemlidir. Boyunuz kaç?

• Benim boyum 1.73 kilom 105
  • Kadro boyunun 16" olması gerekir öyleyse. En iyi performansı bu şekilde alabilirsiniz. Markete sorun, bir sorun çıkarsa parça temin edebiliyorlar mı ya da iade alıyorlar mı? Satılan ürünün 2 yıl garantisi olması gerekli ve bunlar büyük ihtimalle kendileri ithal ediyor. Yani bir servisi olmaz, yedek parça olmaz; bir sorun olursa doğrudan satıcı ile muhattap olursunz. Gerçi almıyoruz deseler bile , tüketici mahkemesine baş vurunca seve seve alırlar.
  • Ya mesele sorun çıkartmayacağından emin olabileceğim bir ürün almak. Bisikletin markasını hatırlamıyorum. Alıpta 3 gün sonra bir tarafı kırılacaksa boşuna o kadar para dökmüş olurum. Amacım zayıflamak. Her yere onunla gideceğim çünkü. Bu yüzden sağlam bir şey olmalı.

Bu arada kadro boyundan kastettiğin nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 19 Temmuz 2010; 21:47:35 >
  •  Bisiklet kilo sorunu
  • Orta göbekle koltuğa kadar olan mesafe kadro boyudur. Kullanıcak kişinin boyuna göre bisiklet seçilir. Şahsen bana göre bisiklet yok. 1.92 boyundayım.
  • Benim bisikleti yaklaşık 2 aylık bir süre ile 110 kiloluk bir arkadaşa verdim bisiklette meydana gelen hasarlar şunlar;
    Frenler tutmaz olmuş hem pabuçlar erimiş hem halatın dışındaki siyah kablonun uçları parçalanmış
    Tüm göbeklerden ses geliyor bilye dağıtmışlar
    Jantlar yamulmuş
    Ben 5 yıl sorunsuz kullandım o 2 ayda 5 defa lastiği patlatmış
    Vites teli kopmuş (ön) yaptırmış
    Direksiyonun vidası gevşemiş
    Koltuk yamulmuş

Tavsiye etmem yani ucuz bisiklet alıp da o kiloyla binmeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicious Bee -- 19 Temmuz 2010; 23:17:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inflictum

Benim bisikleti yaklaşık 2 aylık bir süre ile 110 kiloluk bir arkadaşa verdim bisiklette meydana gelen hasarlar şunlar;
    Frenler tutmaz olmuş hem pabuçlar erimiş hem halatın dışındaki siyah kablonun uçları parçalanmış
    Tüm göbeklerden ses geliyor bilye dağıtmışlar
    Jantlar yamulmuş
    Ben 5 yıl sorunsuz kullandım o 2 ayda 5 defa lastiği patlatmış
    Vites teli kopmuş (ön) yaptırmış
    Direksiyonun vidası gevşemiş
    Koltuk yamulmuş

Tavsiye etmem yani ucuz bisiklet alıp da o kiloyla binmeni.

Bilgiler için teşekkürler. Almaktan vazgeçtim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 22 Temmuz 2010; 16:32:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.