Şimdi Ara

Bisiklet ile otobüse binmek (Bisiklet Her Yerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük bisiklet ile otobüslere binmek isteyenler için sihirli cümle :
    - Kolay gelsin. Orta kapıyı açar mısınız? Karalı olun, istekli olun büyük ihtimal alıyorlar. !

Bisiklet Her Yerde
    https://www.facebook.com/groups/470463046383519/

Youtube Bisiklet Her Yerde
    http://www.youtube.com/results?search_query=bisiklet+her+yerde

Umarız bütün şoförlre bizi anlarlar ve alırlar..

• Cok guzel bisey ama yillar once bi kere sormustum adam orali bile olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya almaması için bir sebep yok.. 1923 den kalma düşünmeyen sorgulamayan eski kafa ise şöför büyük ihtimal yok yasak diyecektir. Halbuki bir insan kadar bile yer kaplamıyo fotodaki şekilde koyulduğu gibi... Bu yüzden biraz ısrar ve gerekçeli şekilde bir açıklama belki faydalı olur :)
  • Bursada 'yasakmış' ama 2 kez rica sonucu bindim. Şöförler insaflı çıktı da amirini aradı izin aldı, zaten otobüs bomboştu. Eğer bu aleti yaygınlaştırmak istiyorlarsa artık prototip halinde değil bütün otobüslerin önüne arkasına en kötü2şerlik bisiklet bagajı koymalılar. Yoksa katlanabilir bisiklet mi alalım, ona da razıyım da yolda sürerken taksi sıkıştırmasa iyi alet :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökmen Barikanın buna dair birçok videosunu izledim.Güzel bir bağımsız kulüp.Bisiklet yoluna sahip çık ! ta iyi.
  • Belediye otobüslerinde bu tür engelliler için ayrılmış alanlar var bu bisiklette oraya konulmuş sanırım.Aslında toplu bir imza kampanyası düzenlense tüm şehirlerde belediye otobüsleri almak zorunda olsa çok iyi olur.Ama şoförün inisiyatifine kalmış şuan isterse alır istemezse almaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz daha o medeniyet seviyesine ulaşamadık ne yazık ki..

Yer kaplamayla, yolcuları rahatsız etmeyle vs hiçbir ilgisi yoktur. "Bisiklet"e karşı bir saygısızlık, umursamazlık ve bisiklete duyulan bir rahatsızlık vardır. Aşağıdaki fotoğrafı 05/08/14 de saat 19 sularında Havalimanı-Aksaray metrosunda çektim. O saatte bisikletin metroya "yoğunluk sebebi ile girmesinin yasak olduğu" bir saatte bakın "otogar" durağında insanların TAMAMEN ÜCRETSİZ bir şekilde ve HİÇ YER KAPLAMADAN eşyalarını nasıl soktuğunu her gün orayı kullanan birisi olarak hayret içerisinde (tabi bir de söverek) karşılıyorum. İstese bal gibi de bisikleti hayatımıza sokarlar ama unutmayın ki bu hükumet benzinden YÜZDE 69 vergi alıyor. Tekrar ediyorum ne yazık ki biz onların işine gelmiyoruz ve dış kapının mandalı olmaktan başka çaremiz yok taa ki bisikletten de vergi alana kadar.. Belki.. Belki o zaman bizi de kaale alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizanoi -- 6 Ağustos 2014; 2:30:50 >

• Birazda mantıklı düşünün ama ilerde bu işin mokunu çıkaran insanlar olacak bir otobüse 1 bisiklet ideal ama 15 bisikletle binmeye çalışan apaçiler elbette olacaktır engelli kardeşimizin yerine 15 bisiklet koyulursa nekadar küçük olursa olsun binilemez fakat arkaya bisiklet bagajı yapılabilir çare elbette tükenmez fakat kolay olcağıda söylenemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: thesacret5

Birazda mantıklı düşünün ama ilerde bu işin mokunu çıkaran insanlar olacak bir otobüse 1 bisiklet ideal ama 15 bisikletle binmeye çalışan apaçiler elbette olacaktır engelli kardeşimizin yerine 15 bisiklet koyulursa nekadar küçük olursa olsun binilemez fakat arkaya bisiklet bagajı yapılabilir çare elbette tükenmez fakat kolay olcağıda söylenemez

Bu özürlü beyinler dusunmeye basladiginda, 15 kisi bisikletle otobuse binmez zaten hocam her yer bisiklet yolu olur, otobuse ihtiyac olmaz.

Belediye 2 adim bisiklet yolu yapiyor onu da yayalar yuruyerek kapatiyor.

Bizim burada çok uzun bir bisiklet yolu var nasıl desem ana cadde kaldırım kaldırımın gerisindede yürüyüş yolu ve bisiklet yolu insanlar inatla bisiklet yolunda gitmekte kararlı kendilerine sözde dedirtmiyorlar . araba koyulmasın diyede engeller koyulmuştu gece hepsini kırmışlar araba koyuyorlar belediye başkanının evini biliyorum arkadaşım görüşmüş 1-2 kere bende konuşmayı düşünüyorum belki bi ihtimal yakalayabilirim bu fırsatı ( eskişehirliyim , belediye başkanı yılmaz büyükerşen )

• istanbulda kopruden karsiya gecislerde toplu tasimada binilmesini anlarim da bir noktadan digerine gitmek icin otobuse bisikletle girmenin kaldirimda motorsiklet kullanmaktan farki yok. tabi acil durumlar harici. belki hastalik vs bisikletle binilmek zorunda kalinabilir ama normalde bisikleti kullanmak varken baska bir ulasim aracinin icinde ne isi var?
  • positroN P kullanıcısına yanıt
    Uzun tur yaptığımız zamanlar dönüş çok zor oluyor. Enerji sıfır olunca mecbur otobüs.

Sürekli aynı rotayı gitmekten de bıktım ben. Zaten yollarda kelle koltukta gidiyoruz Allah'a emanet.

Trafik terörü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.