Şimdi Ara

Bisiklet için kış lastiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bisikletim de bulunan 2.20 kalın dağ lastikleri mi kış lastiğine çevirme şansım var mıdır? Yoksa kendi başına karda buzda yetecek gücü var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya sanki kar yagdigi var istiklal yerleskesine bile yağmıyor napcan kar lastigini 😀 kuresel isinmadan havalar da sasirdi sonumuz hayrolsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam birkez karda bisiklete çıktım bende de 2.25 lastik var karda kayma sorunu yaşamadım hatta insanların kayıp düştüğü yokuşta rahatça gittim. Ama buz olayı sakat direkt yere düşürüyor.
  • eğer karda yavaş yavaş sürerken düşmeyim diyorsan yeni birşey yapmana veya almana gerek yok fotoğrafını attığın lastik yeterli olur, yerler kuruyken virajlara yatarak girme alışkanlığını unutup bisikleti olabildiğince dik tuttuğun sürece karda düşmezsin(karın altında buz tabakası oluşmuş ise düşmeme şansın çok düşük aklında bulunsun)
    ama dersen ki ben kışın bile dağ-orman gezip antrenman yapıyorum, bisikletin hakkını veriyorum karda buzda bile hızlı kullanırım o zaman fotoğraftaki gibi bir sistem yapıp buzda yol tutuşu elde edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil deGrasse Tyson -- 8 Şubat 2018; 4:28:9 >

• Lastığın biraz havasını indirince yola temas eden yüzeği genişler. Lastik kış için kullanıma el verişli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış Lastiği Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.