Şimdi Ara

Bisan Eco Cub 100 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, engin biginize danışıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum...
    Bisan ECO CUP 100 PRO almayı düşünüyorum. bu motoru tavsiye edermisiniz?
    Bilgili arkadaşlar lütfen bir el atın konuya... çok arada kaldım, kararsızım...
    birde BİSAN ECO CUb 100 Pro için 3 subap lı diyorlar. bu nedemek oluyor, faydası nedir? zararı nedir?
    ilk defa motor alacam.... şimdiden tşk ederim.

• Ben sizin yerinizde olsam bu motora peşin 2100 lira vermem ben 2200 liraya 9 taksit 125 lik mondial 125 mx grumble aldım oldukça memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım dediğin subap olayından anlamam ama gözlemlerimi söyleyeyim. ben aldım motoru 2012'de. 1900 lira ya peşin. Şimdi ne söylesem bilmiyorum. Çünkü bisanmış, yukiymiş, mondialmiş, hepsi aynı kalitede. 90nın üzerine çıktığında çok aşırı derecede rahatsız edici titreme oluyor. (90 km hız yapmak bu motorda her yiğidin harcı değil :) ). Onun haricinde yakıt konusunda adeta kokluyor diyebilirim 15 liraya fullediğim depoyla 1 hafta boyunca dağ, bayır, otoban, şehiriçi, cadde aklına ne gelirse gezdim bastım ettim. Anca bitti. 1 ve 2. viteste çok seri. selesinin altında ki bölümün genişliğini soracak olursan 1 ruhsat 1 bez 1 pakette sigara koyacak kadar yer var. Ve bir kötü yönünü daha söyliyim, benim hoşuma gitmiyor yani.; sinyal verdiğin zaman yüksek sesle biip biip biip biip diye ötüyo. Onun haricinde motordan memnunum yani hespi aynı cup motorlar arasında seçim yapmanı gerektircek bişey yok. He bidee ben motoru acentadan çıkartıp 50 km gittim ve motoru stop ettim. 1 saat sonra tekrar çalıştırdıımda el marşı basmadı yani elektrik almadı motor ayakla çalıştırıp hemen servisine gittim. Sıfır motora bozuk akü takmışlar anında 5 dkda garantiden değiştirdim yenisiyle. Aklımdakiler bu kadar sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum. İyi günler.

• Bu arada Tüm Bisan Eco Cup 100 Pro kullanıcılarının buluşmasını istediğim bir yardımlaşma sayfası kurdum senide beklerim.

https://www.facebook.com/bisanecocup100pro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.