Şimdi Ara

biruni üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
5.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'nin sağlık alanında eğitim veren en kapsamlı tematik sağlık üniversitesi olacak Biruni Üniversitesi, 2014-2015 öğretim yılında eğitime başlayacak.

Adını 11. yüzyılda yaşamış dünya tarihinin en önemli bilim adamlarından biri olan, UNESCO tarafından 1974'te "Evrensel Deha" ilan edilen büyük Türk bilgini Ebu Reyhan El Biruni'den alan Biruni Üniversitesi, sağlık eğitimi vermeyi hedefliyor.

Varoluş nedenini sağlık alanında 21. yüzyılın "Birunilerini" yetiştirmek üzerine kurgulayan üniversitenin temelleri, Topkapı surlarının yanı başında atıldı. Biruni Üniversitesi; adı, kurucuları, kadrosu, laboratuvarları, 30 bin metrekare kapalı ve 27 bin metrekare yeşil alanı, 5 bin metrekare kafeterya ve sosyal alanı, 2 konferans salonu, spa, fitness center, kapalı ve açık basketbol sahaları ile öğrencilerine geniş bir sosyal yaşam imkanı sağlaması, akademisyen ve öğrenci ilişkileri, bilimsel üretim merkezli anlayışı ve farklı eğitim sistemiyle adından söz ettirecek birçok ilke imza atıyor.

evet arkadaslar bu yeni acilacak olan universiteyi merak eden/arastiran var midir?

universitenin web sitesi:http://www.biruni.edu.tr/

eksi sozlukten;https://eksisozluk.com/biruni-universitesi--4003425

rektorden aciklama:http://www.euronewsport.com/Arsiv.aspx?Mkl=792

dunya egitim vakfi hakkinda bilgisi olan var mi? kimindir, kimin elindedir? sark kurnazliginin oldugu bir vakif midir? bu sene olmayacak benim ama seneye burslu olarak dusunebilir miyim? fikri olana kapim acik her zaman, iyi geceler, iyi calismalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vakıf ünisi mi ?

• Chamie C kullanıcısına yanıt
    vakifmis arkadasim.

• Bu universite beni aradi . Mantar gibi heryerde universite aciyorlar ya
    Rektoru bezmialemin hocalarindAn dediler. Bu yila ozel burs imkanlari varmis ilk felan fasa fiso..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatomi96 -- 6 Haziran 2014; 3:15:02 >
  • anatomi96 kullanıcısına yanıt
    biraz bilgilendirir misin?

• İlk sene her bölüme kaçar öğrenci alacak açıklandı mı?
  • Tıpına hiç düşünmeden gidin derim Doğu yazacağınıza. Adnan Yüksel şahane bir adamdır kardeşimin doktoruydu eskiden ve o kadar hırslı biri ki milletin 40-50yaşlarında aldığı Profesörlüğü 30larında aldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özelde tıp okumayın özellikle yeni açılmış bir yerde sakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

Özelde tıp okumayın özellikle yeni açılmış bir yerde sakın.

Allah aşkına ne kadar saçmalamışsın! Özel de imkan her zaman daha boldur iyi gitsin adam vana erzuruma

Adamlar para babası,lablar filan son teknoloji ve yeni öğrenci alacak ilk onlar kullanacak düşünsene. Ve bence bu yıl taban puanı yüksek olur şaşırtıcı derecede. İstanbulda olduğu için ve dediğim sebeplerden ötürü ayrıca

• Beni bu numaradan aradilar bende kaydetmistim belki arayip bilgi alirsiniz.
    Bana soylenen topkapidaymis okul. Bezmialem ile baglantiliymis . Amaclari saglik adina en iyi egitimi vermekmis. Bu yil ilk kez ogrenci alicagindan burs imkanlarinda esneklik olucakmis. İlk tercihte yuzde kac burs vereceginide unuttum soylemislerdi.resmi dun gece koyucaktim ama ancak vakit buldum 😊
     biruni üniversitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatomi96 -- 6 Haziran 2014; 11:18:54 >

• adnan yüksel benim de çocukluk doktorumdu. Kendisi bir çok başarıya imza atmış kıymetli bir insandır kanaatimce. şahsen tıpa gidecek olsam gözüm kapalı tercih ederdim çünkü üniversitenin amacı tıp alanında 1. olmak ve Adnan Yüksel bunu başarabilecek bir insan bence..
  • Okulda okuyan varsa birazda ortamla ilgili bilgi verebilir mi?

• Her köşe başına bir üniversite kapsamında açıldı denilen daha çiçeği burnunda bir üniversite. Giden arkadaşlardan duyduğum kadarıyla sıradan bir lise statüsünde öğrencilerle dolu, sıkıcı bir mekan. Eksik hoca ve ekipmanlarıyla yeni tıp bölümü açılıyormuş bu sene. Tıp olsun ne olursa olsun diyorsanız yazın tabi ama açıkçası pek de bir şey beklemeyin bu üniversiteden.
  • Biruni yi bende tercih edeceğim istediğim bölümle aramla bi bbuçuk bin kişi var tam burslu favdayım daha çok bilgilendirme istiyoruz

• sakın bu universiteyi yazmayın boşa giden iki seneme yanıyorum arkadaşlar para ile diploma satıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.