Şimdi Ara

Birt tek bende legendary kart yok sanırım. QQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağlama konusu arkadaşlar ama üzerimdeki laneti gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum yakında ticket falan atacağım o duruma geldim. Bütün arkadaşlarım ortalama 6 deckte 1 legendary çıkartıyor hatta biri var 2 deckte 1 ortalama legendary çıkartıyor ben daha o şerefe nail olamadım Yeni açtığım hesapta play modeda oynarken bile karşımdaki adam illidandan tut hoggera kadar legendary atıyor fakat bende gerçekten 1 tane bile yok legendary kart gerçekten sinirlerim bozulmaya başladı.

• Bende golden jaraxxus var
  • Bende de seninle aynı durum var takma kafana. Bir gün bizlere de çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cleyear -- 12 Nisan 2014; 8:28:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama 20 paketten 1 legendary çıkar. 6da 1 olması içn aşırı şanslı olması lazım arkadaşlarının, zira 5 pakette 1 epic çıkıyor zaten.
  • sallama olarak 6 da 1 neysede 2 de 1 iyimiş kardeş .
  • Sallama ? peki ilk deckinden grommash ardından arenadan aldığı deckle leeroy ne oluyor ?
  • Oyuna yeni başlayınca ilk legendary genellikle çabuk geliyor. Bir anlamda insanların oyundan soğumaması için. İlk 4 paketten 2 legendary çıkınca oranı 2/1 olmuyor. Ben 2 kez 40 lı paket açtım, birisinden 1, diğerincen 3 legendary çıktı. Bu mantıkla 80/4 dersen 20/1 desteden legendary çıkıyor olur çok düz mantıkla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Oyuna yeni başlayınca ilk legendary genellikle çabuk geliyor. Bir anlamda insanların oyundan soğumaması için. İlk 4 paketten 2 legendary çıkınca oranı 2/1 olmuyor. Ben 2 kez 40 lı paket açtım, birisinden 1, diğerincen 3 legendary çıktı. Bu mantıkla 80/4 dersen 20/1 desteden legendary çıkıyor olur çok düz mantıkla.

Aynen öyle bişey olduğunu ben de düşünüyorum. Alex ve Ysera çıkmıştı bana da oyundaki ilk zamanlarımda. Yalnız onların acısı çıktı, uzun bi süre legendary yüzü görmedim haberin olsun
  • Aylardır oynuyorum ilk legendimi bir hafta önce çıkarttım. Tamamen şans ya
  • kartların legendary olup olmadığını nerden anlıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

kartların legendary olup olmadığını nerden anlıyoruz

Şu ortadaki Alexstrasza yazısı altındaki turuncu damla şekli legendaryi temsil ediyor, mor epic, mavi rare, beyaz common, olmayanlar ise basic.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naděje

quote:

Şu ortadaki Alexstrasza yazısı altındaki turuncu damla şekli legendaryi temsil ediyor, mor epic, mavi rare, beyaz common, olmayanlar ise basic.

Anladım teşekkürler, yalnız şöyle bir sorum var. O gösterdiğin kartı daha önce kullandığıma eminim ama şimdi my collectiona bakınca o kartı göremedim. Hatta hiç legendary kartım olmamış. Mor, mavi ve beyazlar var sadece.

• Leg kartlar oyuna renk katıp avantaj sağlasa da, ölümsüz yapmıyor. Leg kart olmadan da oyunda başarı sağlanabiliyor. Rankedda legend seviyesine gelen bile var leg kart olmadan. Çok kasmayın yani.
  • quote:

quote:

quote:

http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/38/239/303.png

Anladım teşekkürler, yalnız şöyle bir sorum var. O gösterdiğin kartı daha önce kullandığıma eminim ama şimdi my collectiona bakınca o kartı göremedim. Hatta hiç legendary kartım olmamış. Mor, mavi ve beyazlar var sadece.

Arenaya girdiysen, orada her kart gelebiliyor ve arena turun bitince gidiyorlar. Orada kullanmış olabilirsin :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/38/239/303.png

Arenaya girdiysen, orada her kart gelebiliyor ve arena turun bitince gidiyorlar. Orada kullanmış olabilirsin :)

Tamam şimdi her şey yerine oturdu

• Legendarynizin olmamasi abartılacak bir durum değil bence Trump'un Free Mage ve Shaman desteleri var elimde birçok legendary olmasına rağmen bazen karşıma geldimi yenemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Leg kartlar oyuna renk katıp avantaj sağlasa da, ölümsüz yapmıyor. Leg kart olmadan da oyunda başarı sağlanabiliyor. Rankedda legend seviyesine gelen bile var leg kart olmadan. Çok kasmayın yani.

Ben de öyle düşünüyordum ama son 5 maçımda tam kazandım derken her seferinde Leeroy atıp kazandıklarını görünce fikrim değişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

quote:

Leg kartlar oyuna renk katıp avantaj sağlasa da, ölümsüz yapmıyor. Leg kart olmadan da oyunda başarı sağlanabiliyor. Rankedda legend seviyesine gelen bile var leg kart olmadan. Çok kasmayın yani.

Ben de öyle düşünüyordum ama son 5 maçımda tam kazandım derken her seferinde Leeroy atıp kazandıklarını görünce fikrim değişti.

Leeroy'un legendary olmasından çok charge özelliği ile ilgili bir durum bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elderworm

quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

quote:

Leeroy'un legendary olmasından çok charge özelliği ile ilgili bir durum bence.

Diğer charge kartlarından çok daha üstün ne yazık ki. Power Overwhelming ile 10 vuran bir kart gerçekten çok güçlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Oyuna yeni başlayınca ilk legendary genellikle çabuk geliyor. Bir anlamda insanların oyundan soğumaması için. İlk 4 paketten 2 legendary çıkınca oranı 2/1 olmuyor. Ben 2 kez 40 lı paket açtım, birisinden 1, diğerincen 3 legendary çıktı. Bu mantıkla 80/4 dersen 20/1 desteden legendary çıkıyor olur çok düz mantıkla.

yeni başlamakla alakası yok 20-30 deck açtım bir tane legendary çıkmadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.