Şimdi Ara

Birşeyin fiyatı arttıkça daha fazla satması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam olarak öyle değil o :D

yani apple ı düşün mesela.. adamlar öküz gibi fiyat bandında çıkarıyor tüm ürünlerini.. şimdi bir yere kadar ihtiyacı olan adamlar var da sonrası sosyolojik şeylere giriyor işte... onda var bende niye yok mevzusu.. ya da benimki seninkini döver.
  • Ulaşılamaz olanlar insanı cezbediyor

• ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıckırıklarımı Helal Ettim Bile!!

• İlk olarak düşük fiyatla çıkarırlar ürünü. Baktılar tuttu ve iyi satılıyor, fiyatı yükseltirler ve iyi satmaya devam eder. Veya yukardaki arkadaşın bekirttiği gibi ''statü'' olayı var. İyi telefonu olunca nasıl statü oluyor o da ayrı mesele. Adamın kullandığı tek şey arama yapmak, başka özelliğini kullanmıyor telefonun ama 2500 Tl bayılabiliyor. Zengin veya fakir olsun fark etmez. Zengin adam yine bir yere kadar kabul edilir. parası olur basar parayı, telefonu alır. Koymaz ona. zama Fakir adam çok uzun süre para biriktirip alır sonra da kendini tatmin etmeye çalışır bu şekilde. Çocuğu para isteyince de para yok der. Bu arada fakirler iyi telefon kullanmasın demek ietemiyorum da başka ihtiyaçları varken, çocuğu parq isteyince veremiyorsa almasın bir zahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 15 Şubat 2016; 8:59:52 >
  • Apple pahali bir cihaz degil hatta sunduklarina gore cok ucuz.Tabi bu nerde avustralyada boyle.Amerikada avrupada buradan daha ucuz inanilmaz.Bence pahali olan seyler kiyafet.
    Ayakkabiya cantaya saate sapkaya gomlege binlerce dolar verenleri anlamiyorum.
  • Pahalı şey kalitelidir düşüncesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.