Şimdi Ara

Birşey sorucam Mantık + Para Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şimdi sizin sınırsız paranız olucak hiç bitmiycek nasılmı ?

şimdi 1.000.000.000 kattrilyon paranız var

ama hiç alışveriş yapamıyorsunuz

bu kadar paranız olmasınımı isterdiniz yoksa fakir kalmayımı ?

CEVAP : Şimdi o kadar paranız var ve kullanamıyorsunuz, ne zenginsin ne fakirsin sadece ideallerini gerçekleştirebilirsin nasılmı ?

O Parayı Oğluna Veya Karına Verirsin Sen Söylersin Onlar Alır İstediğini

Hadi güle güle

En mantıklı cevabı verenin sitesi vs varsa sitemde reklamını yapıcam

Site benim değil arkadaşımın ben proje arıyorum daha orada yapıcam reklamını

Ben hala proje arıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnLord -- 21 Mayıs 2012; 15:44:25 >

• Kendimin sınırlarını zorlayarak ne sormak istediğini anladım galiba..

Tabi ki fakir kalmak
  • sen proje aramaya biraz ara ver kafa iyice gitmiş
  • Aslında 2-3 sayfa olursa ve bilinemezse cevabı (bu bir mantık sorusudur)

Cevabını ben vericem ama cevaba yaklaşan kişinin sitesini reklam edicem iyi şekilde yani
  • 1.000.000.000 kattrilyonum olsa anlarım ki iflasın eşiğindeyiz.
  • O kadar param olursa luks icinde mi yasayacagim? Yasarsam cok param olmasini ama bir sey alamayip evim falan yoksa fakir kalmayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruda yanıltma var. Alışveriş yapamıyorsunuz diyor. Bende alışveriş yapmak yerine holding, fabrika filan kurarım hatta öyle bir parayla tüm ülkeyi sarar binalarım. Sonra da ordan elde ettiğim gelir ile alışveriş yaparım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madara-san

Soruda yanıltma var. Alışveriş yapamıyorsunuz diyor. Bende alışveriş yapmak yerine holding, fabrika filan kurarım hatta öyle bir parayla tüm ülkeyi sarar binalarım. Sonra da ordan elde ettiğim gelir ile alışveriş yaparım

Bunu yazmak için girmiştim.Şimdi gidiyorum
  • quote:

Soruda yanıltma var. Alışveriş yapamıyorsunuz diyor. Bende alışveriş yapmak yerine holding, fabrika filan kurarım hatta öyle bir parayla tüm ülkeyi sarar binalarım. Sonra da ordan elde ettiğim gelir ile alışveriş yaparım

O Fabrikaları kurmak için malzeme almanız lazım 0 dan inşa ediceksiniz işçi alcaksınız işe

işçi alışveriş değildir, ya malzeme ? hangi fakir işçi bedava malzeme verir ? ve o malzemeler sizin paranızla alınamıycak

Hala cevap yok, cevabı karma karışık mantıksız gibi ama dikkatli okuyup mantık yürütünce ortaya çıkıyor
  • 1.000.000.000 Katrilyon ne lan.Ayrica rakami yazinca birimi yazmak yanlis degil mi

1000 bin elma gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcanon -- 21 Mayıs 2012; 15:35:56 >
  • param olsun sıcak tutar en azından yakarım falan
  • Fakir kalmak daha iyi fakir de olsanız çalışıp para kazanabilirsiniz.[

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

1.000.000.000 Katrilyon ne lan.Ahrica rakami yazinca birimi yazmak yanlis degil mi

1000 bin elma gibi

Ahrica nedir peki kardeşim ?

• Gel şöyle bir otur dinlen bi su iç hele.Sonra yazdığın şeyi bir daha oku,anlamaya çalış.Anladığında zaten bir ışık belirecek ondan sonra da soruyu bize sorma gereksinimi duymayacaksın.
  • 1. Durum
    Paran var harcayamıyosun yani parayı kullanabilme gibi bir olanağın yok hayal ettiğin şeyleri alamassın bu çok rahatsız eder
    2. Durum
    Paran yok fakat kazanabilirsin hayallerinde ulaşılmaz olmaz o zaman. Yavaştan işe girer okuyabiliyorsan okursun ama mutlaka bir gün hayal ettiğin hayata kavuşursun belkide o kadar paran olacak düzeye kadar gelip harcayabilirsin.

Hadi güle güle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 21 Mayıs 2012; 15:40:05 >
  • O kadar paran olsa da hiç para harcayamıyorsan fakirsindir zaten paranın olmamasından bir farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeSolo of Turco

Fakir kalmak daha iyi fakir de olsanız çalışıp para kazanabilirsiniz.[

Yaklaştın Kardeşim

Doğru cevaba az kaldı eğer tam cevabı 2 sayfa olmadan verilmezse bu arkadaşın sitesinin reklamını yayımlayacağım

Ama 2 sayfa olucak 2 sayfada doğru cevap çıkmazsa yayımlıycam

Neden 2 derseniz, oda cevabın içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

1. Durum
    Paran var harcayamıyosun yani parayı kullanabilme gibi bir olanağın yok hayal ettiğin şeyleri alamassın bu çok rahatsız eder
    2. Durum
    Paran yok fakat kazanabilirsin hayallerinde ulaşılmaz olmaz o zaman. Yavaştan işe girer okuyabiliyorsan okursun ama mutlaka bir gün hayal ettiğin hayata kavuşursun belkide o kadar paran olacak düzeye kadar gelip harcayabilirsin.

Hadi güle güle

Sen Şimdi kapak ettiğinimi sanıyorsun ?

Cevabı verdiğim zaman gel bak

Işık göreceksin diyen arkadaş, cevaptan sonra el feneriyle gezmeye çalışırsın

Fazla uzatmadan Cevabı veriyim yoksa ortalık karışıcak

Şimdi o kadar paranız var ve kullanamıyorsunuz, ne zenginsin ne fakirsin sadece ideallerini gerçekleştirebilirsin nasılmı ?

O Parayı Oğluna Veya Karına Verirsin Sen Söylersin Onlar Alır İstediğini

Hadi güle güle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnLord -- 21 Mayıs 2012; 15:44:06 >

• edit cevap zaten söylenmiş keşke konuyu açanik şi biraz daha bekleseymiş ölürmüş sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theodorus321 -- 21 Mayıs 2012; 15:48:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

quote:

O Fabrikaları kurmak için malzeme almanız lazım 0 dan inşa ediceksiniz işçi alcaksınız işe

işçi alışveriş değildir, ya malzeme ? hangi fakir işçi bedava malzeme verir ? ve o malzemeler sizin paranızla alınamıycak

Hala cevap yok, cevabı karma karışık mantıksız gibi ama dikkatli okuyup mantık yürütünce ortaya çıkıyor

Malzemeyi neden kendim gidip seçeyim? İnşaat malzemesi hakkında bilgim yok ben veririm parayı kendisi alır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.