Şimdi Ara

Birşah kefir 1 lt, 6.45 tl (A101) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz gene de 1 lira daha verip altınkılıç alın, güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endero

denetim yapılıyorsa çalamazlar:

"Türk Gıda Kodeksi Fermente Sütler Tebliği (Teblig No: 2009/25)’ne göre kefir; en az 10 milyon toplam spesifik mikroorganizma (kob/ml), en az 10 bin maya (kob/ml) içermelidir. Kefirde E. coli ve diğer patojen mikroorganizmalar bulunmamalı, koliform sayısı 5 örnekten 2’sinde 9-95 (EMS/ml) arasında ve 3 örnek <9 olmalı, küf 5 örnekten 2’sinde 100-1000 arasında ve 3 örnekte <100 olmalıdır. FAO tarafından önerilen minimum bakteri değeri ise 5 log kob/ml olarak belirtilmiştir."
    denetim yokki, bam bam bam. operatörler geçen cortladi 3u de, var mı hükümetten ses ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfaAdam

Bu hazır kefirlerin hiçbir özelliği yok.
    kaynak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

Yoğurt ağır geldiği için çoğu zaman kefir alırım. Altınkılıç - sütaş - pınar - içim denedim tadı en iyi Altınkılıç bence.

Alıntıları Göster
    hocam en iyisi baltalı. ama litresi 20 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

Alıntıları Göster
    Baltali`nin yogurdu da muhtesem, kefiri de bildigim kadariyla keci sutundendi, yogurtlari da manda sutu sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

Alıntıları Göster
    İlk defa duydum hocam. Yerel firma mı acaba. Yaşadığım yerde bim a101 harici pek bir alternatif yok zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birşahın kefirini bilmem de süt diye sattıkları kesinlikle süt değil ondan eminim
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt
    reçel karıştırıyorum ben

• kefirin faydası saymakla bitmez. özellikle bağışıklık ve sindirim sistemi için çok iyi.
    ben de pek severek içmiyorum ama faydalarını düşününce içiyor insan:)
    karamaya kefiri var en pahalısı benim bildiğim. nasıldı hatırlamıyorum seneler önce denemiştim macrocenter'dan alıp. merak eden bakabilir.
    kıvam açısından en iyisi altınkılıç bence, içimi rahat. eker çok yoğun. birşah'ı denemedim.
    tabi yapabilen doğal yapsın bol bol içsin.
  • gorkem2626 kullanıcısına yanıt
    Değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bulut26 B kullanıcısına yanıt
    Evet en iyisi oydu ama artık bu.
    www.migros.com.tr
    Kefirzadem 1 L - Migros
    https://www.migros.com.tr/kefirzadem-1-l-p-b04d53

• Marketten kefir alacaksanız ve gerçek kefir içmek istiyorsanız migroslarda KARAMAYA adında bir kefir markası var. Gerçek kefire çok yakın.

www.migros.com.tr
    Karamaya Kefir - Migros
    https://www.migros.com.tr/karamaya-b-ad/kefir-c-47b

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -frambuaz

Evet en iyisi oydu ama artık bu.
    https://www.migros.com.tr/kefirzadem-1-l-p-b04d53
    Evet kefirzadem evde yapılana en yakın kefirdir..Zaten migroslarda bazen görürsünüz kapak patlamış dökülmüş olur bazıları...Altınkılıçda evde çok çok beklerse olabilir.Bir kefirin kapağı kendi kendine patlamıyorsa (süt şişesinde olanlarda)yada siz her açtığınızda kola açar gibi pıst sesi yoksa o kesinlikle kefir değildir.

Ben evde yapıyorum buzdolabında kendi kendine patlıyor.Bomba falan patladığını zannediyorsunuz.(Süt şişesindeki kapak fırlıyor şişe kırılmıyor)Geçen gün açarken üstüm başım her yer kefir oldu.Zor birşey değil mayayı 25-35 derecedeki süte atın ertesi gün süzün ve için.Sağlıkla kalın...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Birşah a101 in kendi markası. Gözümde 5 kuruş etmez. Sütü su gibi birşey, kakaolu sütü kimyasal madde.
    meyveli sütleri LEŞ. almayın aldırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

İlk defa duydum hocam. Yerel firma mı acaba. Yaşadığım yerde bim a101 harici pek bir alternatif yok zaten.

Alıntıları Göster
    migros'larda satılıyor, istanbul menşeili firma sanırım

• Amcui kullanıcısına yanıt
    Yahu ne olursa olsun yenen, içilen hiçbir nimete böyle hakaret etmeyin, Vallahi leş dediğini arar, dilenir hale gelirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aotnob -- 28 Mayıs 2020; 12:42:21 >
  • aotnob A kullanıcısına yanıt
    ne alaka arkadaşım ona para veren maldır. Onu alcağına alma ya da alternati fbim şokdaki satılanı al.
  • martingayx kullanıcısına yanıt
    Probiyotik bombası resmen. Probiyotikler ne işe yarıyor diye biraz araştır

• bytunga050 kullanıcısına yanıt
    Kakao veya arkadaşın dediği gibi reçel, marmelat, bal vs azcık karıştırabilirsiniz. Hazır olanların meyveleri çok güzel ama gereksiz pahallı

• Bugün civardaki bir şubede görünce detaylarına baktım; üreticisi Eker, %3,2 süt yağı ve %2,7 protein var, yani Eker'in birebir kendi ürünüyle aynı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.