Şimdi Ara

Birşah kefir 1 lt, 6.45 tl (A101)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eker firması üretiyor, tadı güzel ama yoğunluğu Eker'in kendi markasından ve AltınKefir'den az. malzemeden çalma var gibi.

Birşah kefir 1 lt, 6.45 tl (A101)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mahmut hocam zaten kefiri zevkine içen yoktur herhalde o tadına En ucuzu hangisiyse onu alırım vallaha.

İçinde yararlı bakterileri varsa ki vardır şifa niyetine şifa
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    bakteriden bile çalmışlar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

bakteriden bile çalmışlar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Mahmut hocam zaten kefiri zevkine içen yoktur herhalde o tadına En ucuzu hangisiyse onu alırım vallaha.

Öle demeyin yeni keşfettim kefiri 1 aydır severek tüketiyorum 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Market kefirlerinde probiyotik yok diye duymuştum inşallah doğru değildir

• Birşah a101 in kendi markası. Gözümde 5 kuruş etmez. Sütü su gibi birşey, kakaolu sütü kimyasal madde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğer kaliteli olan 7.45 ti galiba.

• 1 tl fazla verin altınkılıç için

• Hayatımda hiç içmedim ne faydası var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 kere heveslenjp almistim tadı çok kötü geldi meyveli olanlar nasıldır acaba , hazır konusu varken sorayım 😁

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Kendi markaları, ama taşerona ürettiriyorlar. Çikolatalı sütlerini Danone üretiyor. Baktığınız ürenlerin neredeyse tamamını bildiğimiz büyük markalar üretiyor. Ancak kalite olarak aynı seviyelerde mi o konuda birşey diyemem.

• Geçen hafta altınkılıç indirimdeydi 6.45 sanırım bizim şubeye özel. 5 adet stokladım. Skt ay sonu idi aklıma gelmişken biraz içelim :)

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    denetim yapılıyorsa çalamazlar:

"Türk Gıda Kodeksi Fermente Sütler Tebliği (Teblig No: 2009/25)’ne göre kefir; en az 10 milyon toplam spesifik mikroorganizma (kob/ml), en az 10 bin maya (kob/ml) içermelidir. Kefirde E. coli ve diğer patojen mikroorganizmalar bulunmamalı, koliform sayısı 5 örnekten 2’sinde 9-95 (EMS/ml) arasında ve 3 örnek <9 olmalı, küf 5 örnekten 2’sinde 100-1000 arasında ve 3 örnekte <100 olmalıdır. FAO tarafından önerilen minimum bakteri değeri ise 5 log kob/ml olarak belirtilmiştir."
  • Bu hazır kefirlerin hiçbir özelliği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Mahmut hocam zaten kefiri zevkine içen yoktur herhalde o tadına En ucuzu hangisiyse onu alırım vallaha.

Yoğurt ağır geldiği için çoğu zaman kefir alırım. Altınkılıç - sütaş - pınar - içim denedim tadı en iyi Altınkılıç bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 27 Mayıs 2020; 20:26:58 >
  • Arkadaşlar güzel bi maya bulup alsanız ve kendiniz yapsanız daha sağlıklı olur. Süt maliyetine içmiş olursunuz. Ekşiliğini de ayarlabilirsiniz. Mayaladıkça çoğaltıp çevrenize de dağıtabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

Yoğurt ağır geldiği için çoğu zaman kefir alırım. Altınkılıç - sütaş - pınar - içim denedim tadı en iyi Altınkılıç bence.

Alıntıları Göster
    Altınkılıc en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

Kendi markaları, ama taşerona ürettiriyorlar. Çikolatalı sütlerini Danone üretiyor. Baktığınız ürenlerin neredeyse tamamını bildiğimiz büyük markalar üretiyor. Ancak kalite olarak aynı seviyelerde mi o konuda birşey diyemem.
    Yok hocam, isterse Pınar üretsin bildiğin kimyasal madde. Çikolatalı sütünü almıştım, çok seven çocuğum bile içmedi. Çöpe atmayayım ben içeyim dedim, iğrendim Sütü zaten beyaz su, konuşmaya değmez.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam fiyat performans olarak bakıyor millet mecburiyetten alıyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.