Bildirim
Birleştirme Yapmak SSD'yi bozar mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bence birleştireceksen format sırasında birleştir kafan rahat olsun
_____________________________ Don’t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect! -
quote:
Orijinalden alıntı: GrandTiger
Bence birleştireceksen format sırasında birleştir kafan rahat olsun
Yanis anladiniz c ile d yin birlestirmiyorum kendi cinder bolunenleri birlestiriyorum yani anlatamadim off
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ HAYAT BİR CEHENNEMDİR BAZILARI İSE ZEBANI -Enes Dh -
Birçok teknoloji sitesinde disk birleştirme işleminin SSDnin ömrünü kısalttığından bahsediliyor. Bence yapma zaten ssd hızlı erişim sağlıyor, çalışıyorsa kurcalama. _____________________________ -
Oo pardon. Önce doğru anladım sonra nedense böyle yazmışım
Bunun bir soruna neden olacağını düşünmüyorum. Sonuçta dosyaları kopyalarken de aynı isimde başka bir dosya varsa birleştiriyoruz.
_____________________________ Don’t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect! -
Hocam Ssdler çok hızlıdır. program da gerekeni söylemiş zaten bunlar hdd kadar uzun ömürlü değil birleştirmeye gerek yok bence. Tercih sizin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Tech Addict -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt