Bildirim
Birkenstock Sandalet

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yok mudur fikir sahibi olan? -
ebay'den al ben ordan aldım şuan yolda:) -
bana da lazım. ucuz alan varsa başka yazsın. -
aldığım terlik
-
iyi günlerde kullan, hangi kullanıcıdan kaç paraya aldın? -
zidaya da var bunlardan, her zaman çok ucuz olmuyor ama indirim çeki gönderiyorlar her hafta. üye olunca maile geliyor 150 liraya 40 lira hediye çeki felan oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: MuSoniC
ebay'den al ben ordan aldım şuan yolda:)
Musonic arkadasımızın tavsiyesi üzerine ebay dan 43 Euroya (cargo dahil) = 103 TL ye orjinal Birkenstock alınmıstır. biras uzun sürdü sadece , 2 haftada elime ulaştı. -
Limango, markafoni ve trendyola sürekli geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geliyor da istediğin numara kalmayabiliyor. normalde ayağım 41 ama bu Birklerde 40 oldu. 40 numara istedğim modelde saydığın sitelerde satışa çıkmıyor. -
bana d a acil lazım bu terliklerden yokmu ucuz kaliteli bi yer -
ebay.de -
ben aldım sanki çok abartılı değil gibi yada yeni giydiğim için belki zamanla alışır bu arada brikenstock.gr den getirden varmı kardeşime de alıcam isteyen olursa mesaj atsın 160 tl -
-
-
Beyler bu terligin ozelligi ne bu kadar para veriyorsunuz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IMPLEMENTOR
Beyler bu terligin ozelligi ne bu kadar para veriyorsunuz
sağlıklı olması ayağa tam oturması moda :) -
Bizim ailenin hatunları ailecek giyiyorlar. Hiçbir şeye yaramıyor. Mal bizimkiler, tek açıklaması bu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Meshhead
Bizim ailenin hatunları ailecek giyiyorlar. Hiçbir şeye yaramıyor. Mal bizimkiler, tek açıklaması bu.
ben hangi bayanın ayağında görsem gayet şık buluyorum inan . -
quote:
Orijinalden alıntı: krokodil06
quote:
Orijinalden alıntı: Meshhead
Bizim ailenin hatunları ailecek giyiyorlar. Hiçbir şeye yaramıyor. Mal bizimkiler, tek açıklaması bu.
ben hangi bayanın ayağında görsem gayet şık buluyorum inan .
200 kağıda terlik, ayıp ya. Bu ülkede neler yaşanıyor, müsriflik değil de ne bu?
Benzer içerikler
- panelden numara bulma
- lcw bayram destek elemanı
- instagram yanlışlıkla beğenip engellemek
- yavrum ne demek
- lustral mı prozac mı
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X