Şimdi Ara

Birkaç Sene İçerisinde Ortalığı Kasıp Kavurma Günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, kısa bir giriş yapacağım. Geçen sene sınavda 100 bine girdim. Mezuna bıraktım. İyi bir liseden mezunum, daha iyi bir sıralama bekliyordum ve istediğim olmadı. Depremde evimi kaybettim. Şu anda başka bir şehirde tek başıma kiraladığım evimde kalıyorum, ailem hala deprem bölgesinde.

İnternet üzerinden uzman olduğum bir alanda çalışmaktayım, saatlik kazancım 150 ile 300 lira arasında değişiyor. Özetle para konusunda aman aman bir sorunum yok. Destek olan bir kimse de yok, gerek de yok. Sınava çok az bir süre kaldı. Bu zamana kadar çok iyi olmasa da çalıştım diyebilirim. Özdebir sonuçları gelince zaten netlerimi de ekleyeceğim.

ÖZETLE, sınava kadar işimi minimumda tutup derse ve sporuma abanacağım. Ders dışındaki konularda aylık güncelleme yaparım. Ders için fırsat bulduğum zamanlarda sıklıkla bilgi vermeyi planlıyorum. Hedefim, birkaç aylık bir askeri kampın ardından; üniversiteye yüksek kazançlı (işim pasif gelire dökme konusunda rahat, çok fazla iş çevrem oluştu ve müşterilerim çok fazla. Üni benim için bal kaymak olacak.), fit bir vücut ile gideceğim.

Bas bas tayfa konusu değil. Ancak tüm gün çalışıp, boş zamanlarımda müzik aleti çalmayı da öğreneceğim. Şimdiden bir alet çalıyorum ancak anonimliğime zeval gelmesin :)

Hedeflerim, dediğim gibi ancak toparlayayım;

- YKS ilk 1.000

- Fit bir vücut (spor geçmişim çok fazla, yine detay vermeyeceğim.) / 7 aylık bir hardcore süreç planlıyorum

- Sınavdan sonra işimi geliştirmek, bu konuyu devam ettirmek ve benden sonrakilere motivasyon olmak. Yazın şirket kuracağım, ayda 30 binin üzerinde gelir ile 2023'ü kapatıp; 2025 yılına gelene kadar zorlanmadan araba almak sürekli daha fazlasını kazanmak istiyorum.

- 1 adet müzik aleti / 7 aylık süreçte uzmanlaşmak

- Okuyabildiğim kadar kitap okumak

- Yazın İngilizce öğrenmek (Mesleki olarak var ancak iyi bir konuma getireceğim, hazırlık atlamayacağım)

Umarım sınavdan sonra bile güncelleyeceğim güzel bir yaşam öyküsü olur. Hepimize bol şans :)

• Asdasdasdasfasdaadsdsdasss
    Elemanın çok gizli çalışma planına ulaştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45CDB988F -- 6 Mart 2023; 12:28:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iyi çalışmalar

pm attım bakabilir misin

• Ne baydınız lan :D bu forumdakiler ben 5 sene önce takip ederken de maldı hala mal adamlar. Kendime günlük olarak tutuyorum. Başarıp başarmama konusunda bu otuzbircileri dinleyecek halim yok. Konuyu okursanız zaten daha öncesinde neler başardığımı anlayabilirsiniz.

Günde 16 saat aylarca çalıştım daha önce ve yine aynı şeyi yapacağım. Konumda yazdıklarımı ben zaten yapıyorum :) burada ekstradan olan tek şey planlı programlı ilerlemek.

Buradan bana tiktokçu diyenler özelden hocam nasıl para kazandığını anlat diyor... Neyse devam.

6 Mart 2023

176 TL Para Kazandım

Bir şirketin işini halletmiştim, ödemesini aldım.

TYT denemesi çözdüm, 2 Fen 1 Türkçe 1 Mat

Solunum sistemi, Çemberde açıyı bitirdim. Sorularımı çözdüm.

Şimdi bölüm denemesi izleyip trigonometri çalışacağım. Ardından AYT kimya 30 soru karma çözeceğim.

• Ciddi irade, çalışma, istek gerekiyor. Yapabiliyormuşsun zaten, helal olsun :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.