Şimdi Ara

Birkaç kova kan gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşa şaka yapıcaz herhangi bir marketten alıcağımız malzemeler ile nasıl kan süsü verebiliriz? naylon kanlı bir torba da olucak o yüzden kafamı karıştırdı... var mı tarif? Dexter izliyen bilir onun şakasını yapıcaz

• kırmızı gıda boyası ve su
  • ha bir de hesaplı olsun bir zahmet
  • La ne gerek var boyaya harbici sok bıçağı hemde beleş, inandırıcı olur ayrıca.
  • Olsada sıcak sıcak içsek biraz.
  • Kırmızı yağlı boya üstüne tanımam biz yapmıştık.
    Arkadaşa çok ince bir kıyafet giydirdik ve içi kırmızı yağlı boya dolu torba koyduk.Arkadaş çok şişman olduğu için torba belli olmuyo.Torbanın tam arkasına bıçağın delemiyeceği bişey koyduk.Sonra bizimki aldı bıçağı arkın önünde soktu karnına bıçağı ark bir çığlık attı 112 arıyodu hemen durdurduk şaka dedik, kalp krizi geçirecekti

Siz ne yapıcaksınız?

edit:yanlış yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 25 Şubat 2008; 16:13:32 >
  • arkadaşı odaya çekicez gözlerini bağlayıp zorla masaya yatırıp bağlıcazboynundan ötesini göremiycek kadar yüksek bi çarşaf çekicez karnına buz koycaz biraz hasta olcak gerçi ama sonra da organlarını söküyo gibi yere ciğer ve kan püskürtmeye başlıcaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AIYPWZQP

arkadaşı odaya çekicez gözlerini bağlayıp zorla masaya yatırıp bağlıcazboynundan ötesini göremiycek kadar yüksek bi çarşaf çekicez karnına buz koycaz biraz hasta olcak gerçi ama sonra da organlarını söküyo gibi yere ciğer ve kan püskürtmeye başlıcaz

Ağır bir şaka.

Kalpten gidebilir sonra eşşek şakasına kurban gidersiniz benden söylemesi
  • beni kaçırıp kendilerinin terörist olduklarına inandırmışlardı buzlu su elektrik ve sopa yardımıyla MITin şifresini bildiğimi söyleyerek işkence yapmışlardı sonra da asıcaklarını söylemişlerdi onlarınkinin yanında pek bişe olmaz
  • quote:

beni kaçırıp kendilerinin terörist olduklarına inandırmışlardı buzlu su elektrik ve sopa yardımıyla MITin şifresini bildiğimi söyleyerek işkence yapmışlardı sonra da asıcaklarını söylemişlerdi onlarınkinin yanında pek bişe olmaz

Ohaaaaaaa.gif
  • Kızılcık şerbeti
  • şalgam
  • quote:

beni kaçırıp kendilerinin terörist olduklarına inandırmışlardı buzlu su elektrik ve sopa yardımıyla MITin şifresini bildiğimi söyleyerek işkence yapmışlardı sonra da asıcaklarını söylemişlerdi onlarınkinin yanında pek bişe olmaz

sağlığını düşünüyorsan baska arkadaşlar seççç
  • Tamam o zaman koyun su tabancalarına bide seste çıkııyo pırrrrç diye iyice gerçekçi olur
  • Kafayı Kes.
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

Tamam o zaman koyun su tabancalarına bide seste çıkııyo pırrrrç diye iyice gerçekçi olur

usta haklısında streç filmi delmeyelim şalgam olur halı falan arkadaşın annesi bize yıkatır bu sefer ses çıkmasın diye yüksek ses müzik aççez
  • quote:

• dışarı çıkıp kedi köpek horoz tavuk bişi kes kanlarını biriktir kovaya gerçek olsun
  • quote:

sen onlara hala arkadaşım diyebiliyorsun öylemi?ben olsam bir daha konuşmazdım.(bir de işkence yapmışlar)
  • bu forumda bi dünya değişik topick gördüm ama belesyle ilkdefa karşılaşıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.