Şimdi Ara

Birkaç gündür benim haller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışamıyorum tam çalışıcam diyorum ertelemem akşamı buluyor sonrasında da neyse bugünü sal yarından tam gaz devam diyorum ama yok bunu aşmam lazım napıcaz ya off moralim gerçekten altüst oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamechangerchanger -- 29 Kasım 2022; 17:28:24 >

• Bana da oluyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu sıralara bende odaklanmakta zorluk çekiyorum ama yapacak bir şey yok sanki bir şeyler aniden değişecekmiş gibi beklemek manasız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben okula bile gidemiyom sabah kalkıp biriken konuları bugün halletcem diyorum 3 haftadır konu biriktiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, bazen böyle kopmalar olur. Dışarı çık dolaş video film bak keyfine sonra devam

• Bugün banada oldu

• Önemli olan bu tarz kopmalara çok aldırış etmemek. Herkesin başına geliyor. Şu anda koçta okuyan bir arkadaşım var. Geçen sene beraber sınava çalışırken bunalınca adamla beraber LoL oynardık, bazen birkaç gün hiç çalışmazdık. Büyük resim içinde bu pürüzlerin çok bir önemi yok, önemli olan istikrar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu hafta komite var,
    cuma sinemaya gittim hafta sonunu da saldım sayılır.

Ama şu anda daha iyi çalışıyorum. Arada şarjörü boşaltmak iyi oluyor.
    Şarjörden kastım

• Ben 2 gün hiç ders defter düşünmeden abur cubur içecek falan alıp ps atardım sonra tekrardan derslere dönerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.