Adamin biri yaninda evcil maymunu ile birlikte bir bara gelir. Barmen maymunu disari cikarmasini ister ama adam cok evcildir filan deyip ikna eder. Sonra birer icki soylerler, maymun bir iki ickiden sonra sarhos olur ve bilardo masasina gidip istakalari kirar, toplari firlatir ve beyaz topu da yutar! Adam maymunu sakinlestirip barmenden ozur diler ve zarari karsilar. Barmen onu affeder.. Iki gun sonra yine ayni adam maymunu ile gelir. Maymun gayet sakindir hatta gidip barmenin elini sIkar vs. Barmen maymunu cok sever ve ona bir fistik verir. Maymun fistigi alir, once anüsüne sokar. Sonra oradan cikarir ve yemeye baslar. Barmen hayretler icinde sorar: "Napiyor bu boyle?" Sahibi cevaplar:
"Bilardo topunu yuttu yutali tum yediklerinin boyunu olcer oldu!".
Adamin biri motosiklet almis. Satici adama bir kutu vazelin hediye ederek yagmurlu havalarda bunu metallere sur pas yapmaz demis ve adam motorunu gostermek uzere kiz arkadasina gitmis. Neyse aksama dogru kiz gel seni bize goturup ailemle tanistirayim hemde aksam yemegi yeriz.. demis ve bir hatirlatmada bulunmus:
"Yalniz dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konusmaz. Konusan bulasiklari yikar..."
Adam 4 kisinin bulasigindan ne olacak diye dusunurken eve girdiklerinde bir de ne gorsun dag tas her yer bulasik...
Uulan bir konusursak yandik demis... Yemek yerken aklina
"Ulan ben simdi bu kizin elini tutsam kimse bir sey diyemez" fikri gelmis. Kizin elini tutmus kimseden cit yok. Bir de opeyim demis, Opmus gene cit yok...
Ulan ben bununla bu isi burada pisireyim demis, herkesin gozu onunde o is olmus ama gene cit yok...
Adam iyice piskinlige vurup yahu bunun anasi da guzelmis deyip onunla da yatmis... Gene cit yok...
Tam bu sirada disarda gok gurleyip yagmur yagmaya baslamis. Bizimki motoru paslanmasin diye aldigi vazelini cebinden cikardigi anda kizin babasi bagirarak ayaga firlamis...
"Tamam tamam koy onu yerine bulasiklari ben yikarim"
Adam trafikte 'alçaktan uçarak' giderken polise yakalanır...kenara çeker arabadan iner: - Buyrun Memur Bey! - Beyefendi aşırı hız yaptığınız için sizi durdurmak zorundayım, ehliyetiniz lütfen? - Ehliyetim yok, son yaptığım kazada ehliyetime el koydular Memur Bey. - Peki aracınızın ruhsatını görebilir miyim? - Araba benim diil Memur Bey çaldım ben bu arabayı. - Anlamadım nasıl yani, siz bu arabayı çaldınız, öyle mi??? - Evet Memur Bey, aa durun bi dakka torpido gözünde ruhsat olucaktı, silahımı oraya koyarken ruhsat gibi bişi gördüm galiba.... Polis iyice şaşırır: - Torpido gözünde silah mı var?!?!?!!?!?!? - Evet Memur Bey, bu arabanın sahibi kadını vurduktan sonra cesedi bagaja koydum silahı da torpido gözüne koydum... - Bİ DE BAGAJDA CESET MI VAR?!?!?!!?!?!?!?!?!?! - Evet Memur Bey....... Trafik polisi bunu duyar duymaz amirini arar, arabanın etrafı bir anda polislerle dolar ve adamı sorguya alırlar.... Ekipler amiri adamın ehliyetini ister, adam ehliyetini çıkarır ki ehliyet geçerli temiz hiçbir anormallik yok.. bunun üzerine adamın ruhsatını ister, adam çıkartır ruhsatı da verir, ekipler amiri yine bakar ki araba adama ait.. derken adamdan torpido gözünü açmasını ister, adam açınca ortaya çıkar ki orada da silah falan yok... ekipler amiri bir de bagaja bakmak ister adam bagaji açar orada da ne ceset ne bişi yok.. bunun üzerine ekipler amiri 'Çok garip' der....
'Sizi durduran memurun anlattığına göre bu arabanın bi kadına ait olduğunu söylemişsiniz, kadını öldürüp cesedi bagaja, silahı da torpido gözüne koymuşsunuz...'
Adam güler:
İnanamıyorum.... O şimdi benim için 'aşırı hızlı gidiyordu' da demiştir....'
*********************************************************** Bu Benim Favorim:
Adamin biri is ariyomus.. Cok istedigi bi firmanin gorusmelerine girmis.. Sorular.. Sorular.. Sinavlar.. Yetkililer de fark etmis ki herif TIN TIN.. Pek bi ise yaramaz..
-Neyse, Marketing istermisin demisler. -Yok ben daha guzel.. daha kalifiye bi is ariyorum? demis.. -Allah allah sansini zorlama.. peki Satis dusunur muydun? -Yok o da olmaz, cok basit bi is o, ne varki mal satmakta, olmaz..?
-Pekii icinde hem sex hem de seyahat olan bi is sunsak size: -Iste bu yaa, bunu niye bastan soylemiyosunuz. Tam boyle bisey ariyodum.
Adamin biri bir gece bir sokakta yururken yerde bos bir sise gorur.Can sikintisiyla siseye bir tekme vurur.Sans bu ya siseden bir cin cikar. Ne dilersen dile benden der. Adam biraz dusunur ve votka icmeye bayilirim ve istedigim zaman votka icmek isterim..Bu yuzden senden votka isiyebilmemi saglamani istiyorum. Ve cin isteneni yapar.Adam eve gelir bir bardak alir ve bardaga iser.Bardagi soyle bir havaya kaldirir.Temizdir..Koklar.Votka gibi kokmaktadir.Ve tadar..Hayatinda ictigi en iyi votka elindeki bardaktadir.Bardagi buyuk bir keyifle bitirir ve karisina seslenir..Kadin gelir.Onun icinde bardaga iser ve kadindan icmesini ister. Kadinnazlanir ama adam cok israr edince tadina bakar.ve o da enfes voykayabayilir.Butun gece icerler.Ertesi aksam adam eve gelir ve karisina iki bardak getirmesini soyler.Adam bardaklara iser ve sonuc yine aynidir ve yine sabaha kadar icerler.Ertesi aksam da adam eve gelip iki bardak ister ve yine alem yaparlar.Butun hafta boyle gecer .Cuma aksami adam yine eve gelir.Karisina bir tane bardak getirmesini soyler.Kadin bardagi alip gelir adam icine iser.Bir yudum alir ve oh ceker.Kadin sorar. Neden bir bardak istedin kocacigim ben icmeyecekmiyim? Elbette, sen de iceceksin ama sen bu gece siseden iceceksin.
Adamin biri şidddetli ishal şikayetiyle Çapa Hastanesine basvurur.İşlemleri devam ederken karışan kağıtlar sonucunda adamı psikiyatri servisine havale ederler. Aradan 15 gün geçip taburcu olma günü gelince arkadası bizim adamı karşılamaya gelir. -Nasil oldu geçti mi ishal? der arkadaşı. Bizimki ise : -Hayır geçmedi ama artık takmıyorum.
Afrika collerinde giden trenin birinde bir kompartimanda seyahat eden 3 adam ve 1 de kadin varmis. Tabii yolculuk uzun , bir sure gittikten sonra adamlarin cani sıkılıyor.. Kadin da tas gibi. Adamlardan birisi dayanamiyor: "ben teklif edecegim" .Hemen gidiyor yanina teklif ediyor: "Benimle yatar misin?" diye. Kadin da hemen "tabii, neden olmasin; fakat prezervatifin var mi? " diye soruyor.Adam da olmadigini soyleyince kadin "prezervatif olmazsa olmaz" diyor.Adam da ne yapsin kos kos oturuyor yerine. Neyse bir sure sonra bu sefer 2. adam ayni sekilde kalkiyor ve teklif ediyor. Fakat yine ayni hikaye, bu adamdan da prezervatif cikmayinca o da kos kos oturuyor yerine. Sonra 3.adam da ayni sekilde... Bir sure sonra tren bir istasyonda duruyor.Durunca kadin: "bakin, ileride bir kasaba var. Oradan prezervatif alin 3unuzle de yatacagaim" diyor. Bizimkiler hemen atesleniyor atliyorlartrenden hemen istasyon sefine kac dakika duracaklarini, kasabaya kac dakikada gidebileceklerini soruyorlar. Istasyon sefi de 15 dakika duracaklarini ve kasabanin da 10 dakikada varilacagini soyluyor. Bunlar bir kosu 7.5 dakikada oradalar. Hemen giriyorlar eczanenin birin ebakiyorlar ayi gibi bir zenci duruyor. tabii dilini bilen kimse yok.Basliyorlar prezervatifi anlatmaya .Birisi balon sisirir gibi yapiyor,olmuyor. Birisi elindeki lastigi cekistirir gibi yapiyor , yine olmuyor.Tam bunlar kara kara dusunurken birisinin aklina bir fikir geliyor. -Bakin arkadaslar, prezervatif dunyanin her yerinde 1$ dir . Simdi tezgahinustune 1er dolar koyacagiz yanlarina da cikari aletleri koyacagiz. Ve Digerleri de tamam diyor ve cikariyorlar 1er dolar, koyuyorlar tezgahinuzerine. Yanina da cikariyorlar aletlerini koyuyorlar. Bizim zenci bakiyorbakiyor... en sonunda o da cikariyor aletini TAAAAAAK! diye koyuyor aletini tezgahin uzerine ve butun paralari toplayip gidiyor.
Afrikalı misyoneri gece yarısı yatağından yaka paça indirdiler. Şefin barakasına götürüp yere fırlattılar.Tüm adamlar dışarı çıktı. Şefle misyoner yalnız kaldılar.Misyoner merak ve korku ile sordu. Ne oluyor? Şef gürledi. Kabilemizdeki kızlardan biri biraz önce beyaz bir çocuk doğurdu.Etrafına bir bak Senden başka beyaz insan varmı? Bu sorumlunun sen olduğunun delilidir.Bu nedenle öleceksin çare yok. Misyoner dehşet içinde ne yapacağını düşünürken birden aklına bir fikir geldi.''Size koyun yetiştirmeyi öğrettim değilmi? Şimdi kabilemizin bir koyun sürüsü var. Düşün bakalım bir şef bu sürüde beyazdan başka bir koyun varmı? Peki öylese dün doğan siyah kuzu neyi ispatlar. Şef bir an düşündü ve''Sen konuşmazsan ben de konuşmam !!!''
Bir kaptan tayfalarini ve yolcularini toplayarak, size bir iyi bir de kötü haberim var. Önce hangisini söyleyeyim demis. Tayfalar ve yolcular; "Önce iyiyi söyle" demisler. Kaptan; "11 tane oskar alacagiz"