Anakart - Asus P5Q Pro İşlemci - Intel E8600 E0 Bellek - tam olarak karar veremedim ama 2x2 4gb bir kit almak istiyorum Sabitdisk - Samsung 750gb Sata2 32mb Ekran Kartı - Sapphire HD4850 Toxic Güç Kaynağı - OCZ Stealth Xstream 600W Optik Sürücü - Samsung 22x DVD-RW Double Layer Lightscribe Kasa - NZXT Hush ya da Coolermaster RC-690 Monitör - Samsung 931C 19" LCD
belleklerde henüz ddr3'lerin istenilen performans düzeyinde olmayışı nedeniyle, bu sisteme en iyi uyacak performanslı bir ddr2 kit önerirseniz sevinirim.
sata2 harddisklerin yeni sisten kurulumu sırasında farklı bir sisteme tanıtma yolu olduğunu duydum, bu nasıl oluyor?
ekran kartı konusunda da toxic'in fan devir hızının sabit olduğu ve değiştirilemediğini duydum. bunu manuel olarak ayarlamanın bir yolu var mı acaba?
kasaya gelince, tüm bileşenleri rahatlıkla soğutabilecek bir dinamiğe sahip, orta boyutlarda kaliteli bir ürün arıyorum. listede belirttiğim 2 kasadan hangisi daha çok işime yarar?
listede yazan güç kaynağı kabloları tak çıkar kablolar mıdır?
ve son olarak, işlemci üzerine ve kasa içine önerebileceğiniz kaliteli soğutucular var mıdır?
Birkaç eksik var dedim ama neredeyse ansiklopedi gibi oldu Yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar. şimdiden teşekkürler
bütçeni bilmem ama 2*2 mushkin 1066 mhz ram oldukça kaliteli bencehttp://www.inventus.com.tr/donanimliste.htm toxic de öle bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü toxic alan çok kişi war forumda ve böle bi şikayet olmadı sorularının arasında benim en garibime giden şey kasa meselesi cm rc690 nın içinden 460w çıkıyo ayrıca güç kaynağı almışsın ben sana lıanlı 007 fb plus kasayı öneririm forumda incelemesi war zaten soğutması ve işçiliği gayet iyi bir kasa inventusda fiyatı 109 dolar cm rc690 ise 119 dolar senin için hayli gereksiz bence rc690
kasa konusunda aydınlattığın için teşekkürler
işlemcini e8500 de alabilirsin artan paraya monitörü 20 alırsın sadece bi öneri
önerini göz önünde bulunduracağım veysel_7, çünkü e8600 biraz tuzlu geldi şimdilik ayrıca sli, yapmayacağım için anakartı da düz P5Q olarak değiştirmeyi düşünüyorum.
peki bu sistemi en ucuza nerede toplayabilirim istanbul içinden. önerebileceğiniz en kaliteli mağaza hangisi?