Bildirim
Birisi yardım edebilir mi?(Warcraft 3-Eurobattle'la ilgili))
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Format at -
versiyonun 1.24e olmalı, eurobattle kayıt girdisi dosaysına tıklamalısın ve euroloaderden girmelisin. -
versiyonum 1.24e zaten üsttede yazdığım gibi bu arada euroloader ı nereden bulabilirim. -
google da arat
1.24e yi indir kur sonra euroloader diye bi program var onu indirip warcraft klasörünün içine at sonra tıklayıp kur masaüstüne kısayol gelicek ordan tıklayıp gir -
Peki bu euroloader ın en son versiyonu hangisidir? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Silkroad_Archer
Peki bu euroloader ın en son versiyonu hangisidir?
Ayrıca yukarıdakilerin hepsi bende var. -
Sorun çözülmüş değil başka neler tavsiye edersiniz? Bu arada eğer birisi msninini verirse daha detaylı konuşabiliriz.
-
oyunu açsan bile seni odalara almıyorlar üstüne bide sövüyolar dün kurdum oyunu -
Uzun süredir oynamıyorum son patchi 1.24e sanırım, eğer yüklüyse ve hala çalıştıramıyorsan euroloader kayıt defterini onayla bide öyle dene. Adını tam hatırlayamadım kayıt defteri dedim anlamışsındır umarım kare kutucklar falan var. -
crack yaptınmı yapmaman gerekiyor normalde -
Crack falan yapmadım galiba pek öyle şeylerle uğraşmadım ayrıca bende euroloader falan yok birisi upluoad edebilir mi son versiyonunu bilmiyorumda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X