Şimdi Ara

Birisi Shaco mu Dedi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar jungle yapabilmek için bir hero arıyorum zorluğu önemli değil siz Shacoyu önerir misiniz ?(Birde shaco alırsam kesin skin alcam hangi skini önerirsiniz ? )

• Jung oynamıyorum ama milyon tane "Şakacı Şako"rehberi var onları oku 1-2 video seyret.Stream bulursan onlara bak.Jung şako iyidir.
  • SoloQ Aşırı zevkli.Al derim.
  • Alma onun yerine git lee sin al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Alma onun yerine git lee sin al

Lee sin var
  • İyi shaco oyuncularına karşı hep bir sempatim olmuştur. Tam süpürme aracı shaco. Hiçbiryerden fırlayıp ne olduğunu anlamadan gank yiyorsun ölüyorsun. Adamı pink ward almaya zorluyorsun ki o bile bir şeydir
  • Oynaması zevkli ama tr serverında shacoya karşı bi önyargı var kimse almanı istemiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Al al iyidir şako şakacı şako buildi kas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi oynayabiiyorsan al tabi
  • Shaco baya iyidir ama başlığı anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demonel

Shaco baya iyidir ama başlığı anlayamadım.

Bi anda ilham geldi yazdım bende ya :D
  • abi iyi güzelde benmi tfde useless buluyorum bu shacoyu bilmiyorum veya bana denk gelen adam beceremiyor
  • early de gang leri etkili oluyor ama sonra çöp kalıyor bence alma 4800 yap jarvan,lee,noc gibi bir şey al.
  • şako al qnq zaten şakacı buildine baktımı çelincır garanti
  • Şakacı shaco alcaksan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

abi iyi güzelde benmi tfde useless buluyorum bu shacoyu bilmiyorum veya bana denk gelen adam beceremiyor

Ap kas ultiyi tfnin ortasına gönder onu kessinler PENTA KILL
  • Şakacı Shaco ya ne oldu?
  • şakoyla oyun başında 1 2 kill ver daha toparlıyamassın çok kırılgan bi şampiyon çok zor ve dikkat isteyen bir şampiyon nerde hangi skili kullanman gerektiğini iyi bilmen lazım
  • Arkadaşlar güzel yorumlar gelmiş peki skin olarak ne önerirsiniz tımarhane kaçkını (asylum) shaco önerirmisinz ? (ASİL şakoda çok asil duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.