Arkadaşlar birisi e-posta adresimi kullanarak Facebook hesabı açmış. E-posta şifremi öğrenebilmesi bir yerden hemen hemen imkansız gibi bir şey.
Üstelik: "Facebook'u kullanmaya başlamak için sadece bir adım kaldı. Onay kodunuz şu..." gibi postalarım var gelen kutumda.
Facebook hesabı nasıl açılıyor; yani açarken e-posta adresine aktif etmek için bir posta göndermiyorlar mı?
Hesap açılabiliyor ama onay gerekiyor mail olarak. Şifrenden eminsen gir hesaba şifre resetle. Dondur hesabı
Şuan hesabı silmiş bulunuyorum. Ama onayı girmeden nasıl oluyor da profil oluşturabiliyor? Nasıl oluyorda arkadaş ekleyebiliyor?
Onay postalarım okunmadı gözüküyor. Diyelim ki şifremi biliyor, girdi okudu onay postasını. Sonra okunmadı olarak işaretledi. Şifreyi biliyorsa bu mümkün. Ama ben kendim şifreyi sıfırladıktan sonra Facebook hesabına girince orada onay kodunu istedi benden. Yani onaylanmamış.
İlginç.
Mail adresini yanlış girmiştir kendisinin ki sanarak olmayacaak şey değil
quote:
Orijinalden alıntı: KadirSahin™
Mail adresini yanlış girmiştir kendisinin ki sanarak olmayacaak şey değil
Adam tamamen bir profil oluşturmuş. Sonra da benim tanıma ihtimalim olan kişileri eklemiş... Ama onay kodu girmeden nasıl yapmış?
Bir hesap açmayı dene. Mail onaylamadan arkadaş ekleme falan. Açık bulmuştur belki. Yada dediğin gibi şifreni biliyordur
Yarın deneyeceğim zaten.
Facebook yöneticilerine nasıl ulaşırız, bir bilginiz var mı? E-posta adresi falan bulamadım ben...