Şimdi Ara

Birisi CSS kodlarını anlatabilirmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir rehber hazırlayabilirmi birisi

Aynı zamanda kodlara ekleyeceğimiz özellikler hakkında ayrıntılı rehber istiyorum

koda renk eklemek örneğin body backround

Yazı tipi size font tipi

link verme a href...

Linke resim ekleme

Resme tıklayınca resmin büyümesi.. resmi büyüten veya küçükten kod la link vermek gibi

satır atlama

birisi kısaca kod rehberi hazırlayabilirmi ayrıntılı

ve üst konu olmasını istiyorum herkes için çok gerekli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeSyndrome -- 2 Ekim 2011; 17:37:26 >

• Fatih Hayrioğlu yaz google'a. Babalar gibi Türkçe CSS rehberi var. Hemi de beleş . Ama çok talep olursa ben böyle birşeye girişebilirim.
  • Aklımda böyle bir plan var fakat iş güç okul yüzünden girişemiyorum Biri başlarsa gerisi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TradeMark

Fatih Hayrioğlu yaz google'a. Babalar gibi Türkçe CSS rehberi var. Hemi de beleş . Ama çok talep olursa ben böyle birşeye girişebilirim.

Az çok css den anlayanlar için iyi bi rehber ama hiç anlamayanlar için bi şey ifade etmiyor bana sıfırdan bi anlatım lazım 19 yaşındayım geleceğim yok ve bundan başka becerebileceğim meslekte yok Yani bunu öğrenmek benim için çok önemli
  • Sen hayata erken küşmüşsün ya neyse. Fırsat bulduğum dakika başlarım anlatmaya. Tabi CSS için HTML ön koşuldur. (Ukalalık olarak algılama, ne olur ne olmaz diye söylüyorum).
  • Dostum sanırım CHIP dergisinin vermiş olduğu böyle bir eğitim sunumu vardı. Hatta çoğul kullanabiliriz. CSS dışında da sunumlar mevcuttu. Nette araştırırsan ulaşabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.