Şimdi Ara

birisi bana yardım edebilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben 15 yaşımdayım 1.75 boyundayım bisikletlere merak saldım bana uygun olan mümkünse salcano dan bisiklet önerebilirmisiniz ?

bütçe: 600-700

not: şehir içinde kullanıcam ama kullanacağım yer yokuşları olan bir yer dağ bisikleti düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkAreas26 -- 4 Ağustos 2014; 1:01:55 >

• yokmu yardımcı olabilecek birisi :)
  • City Sport/Fun serisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kron XC 250
    http://www.kronbisiklet.com/dag-bisikletleri-mtb-xc-250-c-218_230.html

Oldukça tavsiye edilen bir model buradaki fiyatlardan daha uyguna satan yerler var istanbulda özellikle araştırman gerekli.

Burada böyle bir konu var.
    http://forum.donanimhaber.com/m_61868246/tm.htm
  • Sadece şehir içinde kullanacaksan Mtb yerine şehir bisikleti almalısın hem yokuş çıkacakmışsın daha hafif olduğu için daha daha çıkarsın yokuşları şehir bisikleti ile.Model olarak ta Salcano cityfun60 önerebilirim forumda da bir çok konuları var fikir sahibi olabilirsin.

• aklımda NG 650 var nasıldır önerirmisiniz
  • Kardesim ben ng 650 kullaniyorum cok memnunum hic bir sikinti yasatmadi... hidrolik frenlisini alirsan bence daha iyi edersin.... surekli pabuc degistirmek istemiyorsan hidrolik guzel bir cozum hele yaz kis bisikleti kullanirsan frenden yana derdin. Kalmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkAreas

arada dağlık yerlerede gidicem bunu düşünerek dağ bisikleti demiştim ama :)

Arada gideceğin dağlık yerler atlamalı zıplamalı hoplamalı değilse hiç lüzum yok, o senin muhtemelen gideceğin toprak yollara biz yol bisikletiyle bile giriyoruz, sürüşü oturttun mu sıkıntı olmuyor ;) Yokuş bol diyorsun, boşuna hamallık olur dağ bisikleti, Salcano City Fun/Sport'lar iş görür ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.