Şimdi Ara

Birinin şunu bir açıklaması gerekiyor :

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahi, birinin şunu bir açıklaması gerekiyor: El koyduğunuz bir bankanın tepe yöneticileri dışarıda, ama o bankada hesap açtıran birileri
    içeride.. O dışarıdaki adamları kim dışarıda tutuyor. Bu işe kim aracılık ediyor. O zaman niye ABD’ye, AB ülkelerine kızıyorsunuz ki, o
    adamları yargılanması için Türkiye’ye teslim etmiyor diye! Onları bulun ve cezalandırın lütfen.

• Onlar kandirilmis akpli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmada Babaminda Bankasya hesabi vardi ,olaylar baslayinca ilk isi hesabini kapatmak oldu.

Birileri gibi varini yogunu bankaya gommedi.

Parasini alip kapatmak icinde bankayla kac kere kavga etti ben saymayi unuttum.

Arada tabiki sucsuz vardir o kesin ama dediginiz seyi hakli cikarmaz.

Lakin ben Akp li eski ve yeni vekille re dokulmadigi surece Fetoyle mucaleye inanmadigimi buradan yazayim.

Twitterda birbirine sallayan iki malum sahis kafa kafaya tokusturulmadigi surece kimsede beni inandiramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siradan vatandas isen kandirilma hakkin yok ama gucluysen, siyasi biriysen hicbir sorumluluk almadan istedigin kadar kandirilabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

Kusura bakmada Babaminda Bankasya hesabi vardi ,olaylar baslayinca ilk isi hesabini kapatmak oldu.

Birileri gibi varini yogunu bankaya gommedi.

Parasini alip kapatmak icinde bankayla kac kere kavga etti ben saymayi unuttum.

Arada tabiki sucsuz vardir o kesin ama dediginiz seyi hakli cikarmaz.

Lakin ben Akp li eski ve yeni vekille re dokulmadigi surece Fetoyle mucaleye inanmadigimi buradan yazayim.

Twitterda birbirine sallayan iki malum sahis kafa kafaya tokusturulmadigi surece kimsede beni inandiramaz.

Benim tanıdıklarım var. Olaylar başlayınca, banka batmasın diye gittiler inadına bankaya para yatırdılar. RTE, bu örgütün kurumlarından ayrılın dedi, bunlar RTEye inat gittiler bankaya para yatırdılar, yeni hesap açtılar. Şimdi bu tipler mi masum? İsterse anam babam olsun bu tiplere asla acımak yok. Ya devlet paşa, ya kuzgun leşe..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 19 Mayıs 2017; 18:15:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah aşkına kadir topbaşın damadı fetodan içeri atıldığı halde sonradan çıkmadı mı?
    Daha ne bankası ne yöneticisi.
    Pilotların fetocu olduğu belliyken personel yetersizliği deyip içeri attıkları adamları imza şartıyla serbest bırakıyorlar.
    Bunlar feto bahanesiyle sadece muhalif ayıklamak için uğraşıyor, ohal de tadı tuzu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.