Şimdi Ara

Birinin kendi toprağında dışarı çıkmaya korkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu sıralar forumda yorumlarda olsun , çevremdeki insanların telefonda aileleri ile konuşması veya bizimkilerin " aman oğlum kalabalıklara gitme " lafı etmesi insanların psikolojisine nasıl bilinçaltı korku sindiğini gösteren birsürü belirti var. En iyi örnek bizimkilerden bahsedeyim. Bakın 10 ülkeye gittim bana bi kere endişe duyarak kendine dikkat et demediler. Ama ben ülke içindeyken bana oğlum dikkat et kendine kalabalığa girme diyorlar. Psikolojiye bakar mısınız ? Bu durumun düzelmesi için belli bir elini masaya vuracak kadar şiddetli bir planı olan var mı hatta vurmayı geç elimizin masanın üstünde olacağı korkutacağımız bir plan var mı ? Valla ben aylardır hatta yıllardır hatta onlarca yıl bir plan görmedim.
    Bugün bu konuyu açarken il dışında okuyan oğullarını kızlarını , başka şehirde çalışan evlatlarını arayan aileler " oğlum , kızım bugün dışarı çıkmayın aman ortalık karışık " gibi bir laf ederse istersek dünyanın en zengin ülkesi olalım ben otoparkımdaki arabamı alıp dışarı çıkamayacağımı gösterir. Sevdiğim kızı alıp veya çocuğumu elinden tutup rahat rahat dolaşamayacağımı gösterir. Dışarısı tehlikeliymiş çünkü. Evde güvenli hissediyorsa bi insan , hapishane hayatı demektir bu .
    Kimse kimseyi kandırmasın arkadaşlar. Şu olaylar karşısında sadece ağız çalışıyor , gündem değiştirilip gidiyor. En kötüsü de bizim milletin balık hafızası. Ankara patlaması , istiklal patlaması , kızılay patlaması , doğudaki ne olduğu belli olmayan bitmeyen olaylar , bugünki gaziantep olayı... Yarın başka bir şehirde yaşanmayacak mı ? Eğer bunu okuyunca olabilme ihtimali aklına geldiyse nasıl bir durumda olduğumuzu anlaman lazım. Hepimiz aynı gemide yaşıyoruz arkadaşlar. Yanlış çaktığınız çiviler delik açıp o gemiyi batırır. Ben batarım , sen batarsın , çocuğun torunun doğmadan batmış olur , onların da boğulmasını izlersin.
    Bu arada Tv'de hergün altyazıya şehit haberini yazan elemanlar için şehit sayısı yazmak bile basit , normal gelmeye başlamıştır.

Allah şehit annesine , babasına yakınlara sabır versin. Oğlun şehit oluyor ve sen birgün Tv açtığın zaman aynı acıyı hisseden başka anneler olduğunu görüyorsun ülkenin biryerinde. Yaşayan bunu anlar.

• Öyle demeyin lütfen bizim dehşet itibarlı bi sarayımız var, Marmaray'ımız , yollarımız, hastanelerimiz var. Bi ülke için en önemli şey bunlardır. Patlama falan geçin bunları, Avrupa'da da oluyor. Allah sarayımıza zeval vermesin.
  • Abi fakirseniz Dünyanın her yerinde tehlike var

Ama ne bileyim Benim gibi zırhlı Bmw 7.50L alabiliyorsanız alın derim bir de seyyar jammer aldım mis gibi yani . Abdestim de var . Hidrojen bombası yemediğimiz sürece bana bir şey olmaz gibime geliyor .

Ama fakirseniz dediğim gibi yapacak pek bir şey yok çıkmayın .

( İroni )
  • Ben çıkıyom yavv tehlike yoh

<Bu mesaj zırhlı araç kullanırken atılmıştır>

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. dünya ülkesi olma yolunda İSTİKRARLA ilerliyoruz işte.
  • Kendı topragımız saldırı altında roketler terorıstler canlı bombalar

yuzsuzler bıde cıkıp yol kopruden akp yı savunuyorlar yatacak yerınız yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerinize katılıyorum, malum partiden de gram haz etmem. Ama bu konuları sürekli dillendirip, saçma sapan ironliler yapıp hükümeti yıpratmanın da bir anlamı yok.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duellist -- 1 Mayıs 2016; 11:46:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkeyi osmanlı torunları yönetiyor ne bekliyordunuz ki Osmanlı işte bu daha durun daha henüz tam anlamı ile de yaşamadık Osmanlıyı siz daha bir rezil hale gelelim o zaman göreceksiniz asıl Osmanlıyı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.