Bu nasıl bir transfer dönemidir. Fırtına kopuyor resmen. Mükkemmel bir hazırlık dönemiyle mükkemmel bir takım geliyor....
Bizim için sakıncası yok. Yol açık devam edebilirsiniz (=
@Brooklyn Kadroy şişirip şişirip sizin maçta patlatıp ortalığı darma duman edicez
Bizim yıllar önce yaptığımız hatayı yapıyor trabzon şimdi...Çokta süper oyuncular almadılar, sadece G.Ünalı nasıl bıraktı kayseri hayret...
quote:
Orjinalden alıntı: kartalizma_26
Bizim yıllar önce yaptığımız hatayı yapıyor trabzon şimdi...Çokta süper oyuncular almadılar, sadece G.Ünalı nasıl bıraktı kayseri hayret...
Süper oyuncu Dediğin gordondur higuaindir Diattadır Ekrem Dağ dır. yapmayın ya bari siz Yapmayın bjk nin yaptığı hata ile ne benzerliği var ama Yazmış olmak için yazmayın Gelsin Electra anlatsın açıklasın şu şu adam yanlışdır bizde eyvallah diyelim yeniden yapılanıyor kadro genc ümit ve genç milli adamlar alındı yanlarına Cale colman gibi genç avrupalı eklendi birde Tecrübeli Gökhan
İyi transfer yaptı Trabzonspor umarım uyum sorunu yaşamazlar beklenilen Trabzon döner...Bir de açıkcası Ersun hocayı seviyorum başarılı olmasını isterim...
Sanırsam bir kaleci daha almışlar, Tolga veya Onur'u verin bize
Yönetim nokta transferlerle banko oynayacak ve de ilerde iyi para edecek genç oyuncuları topluyor. Savaşan, hırslı ve teknik bir kadro geliyor. Sabırsızlanıyorum.
Bu Trabzonspor adama büyük ekran bir lcd aldırır canım
Tövbe tövbeee yok yere masrafa girecez desenize
quote:
Orjinalden alıntı: cause_of_death
Sanırsam bir kaleci daha almışlar, Tolga veya Onur'u verin bize
Gayet güzel bir dönem bekliyor bizi. Çok şükür adam gibi bir adam başa geldi de akla yatkın işler yapıyor takımımız. Yaşasın Turk abramoviç'i
trabzonda o havanın yakalanması çok önemli,eğer şampiyonluk için yola çıkmazlarsa,ilk maçı kazanamazlarsa hiç birşey olacağını sanmıyorum,isterse ronaldinhoyu getirsin(ki zamanında marcelinholar,musampala,stepanovlar geldi bişe göremedik.)
yanlız bu sezon trabzonlular için çok kötü olabilir,
neden, çünkü trabzon sporlular uzun zamandır beklentilerden uzak ama bu sezon bakıyorum bu sene hepsi çok umutlu, güzel hayaller kuruyorlar ve iddalılari bence yeni bir kadro ile 1-2 senede başarıelde etmek zor, takım 2-3 maç güzel oynasın, trabzonda bir yenilsin seyirci yine sahaya girer, saha 6 maç kapatılır, futbolcular moralmen çöker taraftar çöker, takım dağılır
bence böyle olur, inşallah yanılırım, ama bence trabzon taraftar yapısında da bir gelişim göstermediköe başarı sağlıyamaz, ilk yenilgide sahaya gireceklerdir bu sezon,
quote:
Orjinalden alıntı: gael
sabriyi verelim size yattarayi bize verin
esprimiydi?
quote:
Orjinalden alıntı: hasanmerto
quote:
Orjinalden alıntı: gael
sabriyi verelim size yattarayi bize verin
esprimiydi?
hasanmertosuz bi hayat
Trabzon harbiden fırtına gibi transferde bakalım nasıl oyuncular görücez, hala kaleci peşindeler kaçtane kalecemiz oldu bizim?
hep aynı gazel.marcelinho gelir hadiiii hobaa derler sezon biter 5. 10. olurlar