doğru yoldasın demektir. senin hakkında olumlu konuşuyorsa bilki seni sömürüyordur. kaç ondan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
biri senin hakkında olumsuz konuşuyorsa

-
-
doğru tespit. yaşandı.
-
Saçma tespit, yaşanmasına gerek yok.
-
forumda bir silence999 abi vardı demişti dersin kanka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakkımda olumlu konuşan sağlam dostlarım, arkamdan konuşan basit düşmanlarım var. Ek olarak, IQ sayısı yeterli olan bir insan bu tarz genellemelerin sadece kamyon arkasında işe yaradığını bilir.
Özetlersek, bunlar senin kişisel deneyimlerin saylıns dokuz yüz abi, umarım daha kaliteli insanlar ile karşılaşırsın. Öpüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 14 Haziran 2023; 17:21:4 > -
yaşın ilerledikçe insanların çoğunun menfaatleri için şirinlikler yapan ikiyüzlüler olduğunu daha iyi anlayacaksın darth revan kardeşim.
-
Yaşım yeteri kadar ilerledi zaten Saylıns abi. Dünyada onurlu insanlar, güzel dostluklar var. Senin adına üzüldüm.
-
umarım öyledir. bende onurlu insanların ağırlıkta olmasını isterdim ama bence onurlu insanlar değilde, ihtiyacı olmayan insanlar var. onlarda genellikle kibirli,ukela,kendini beğenmiş oluyor. benim adıma üzülmene sevindim gerçekten bu ikiyüzlü insanlarla yaşamak çok trajik bir durum.
-
Valla öyle, sayıları az olsa da varlar. Ne destekler verdim, ne destekler gördüm bir bilsen. Reklam olmasın diye buradan anlatmıyorum, umarım sen de böyle insanlar ile karşılaşırsın.
-
ben artık herkesden kaçıyorum. en temizi. tavsiye ederim.
-
Hocam benim birilerinden kaçmama gerek yok çünkü zaten arayışta değilim, yeterince dostum var, iyi ki de varlar. Sen böyle mutluysan böyle devam et
-
böyle mutluyum böyle de devam ediyorum.reddi engeli gerçek hayatta da basıyorum. kafam rahat. reddi engeli basmasan elindekini almaya çalışır bu yamyamlar. bunların gözü dönmüş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X